Asiaczek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Musisz sobie kupic drugiego, ale małego psiaka. i wtedy będziesz doskonale widziała tę różnice;) Codziennie;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 No to nie widze problemu - kupujesz np. doga niemieckiego, hahaha... pzdr. Quote
kornel Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=tn802742230071114209310.jpg&res=landing - o w życiu, jaki świetny. Asiaczek, chodziło mi o tą kicię tricolor. No.. jak kropka w kropkę z pysia. Quote
kaskaSz Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ja miałam przez tydzień drugiego psiaka, yorka to nieduży, ale jednak pies to pies i trochę zachodu z nim jest. I się poważnie zastanawiam czy w przyszłości poradziłabym sobie z dwoma. Tym bardziej podziwiam tych, którzy maja więcej niż 2 zwierze w domu. Bo same spacery kupe czasu zajmują, a gdzie praca/rodzina/czas dla siebie? Quote
Ptysiak Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_0695.jpg jakie to słodkie :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Czy w tym roku ktoś z Dogomaniaków wybiera sie na spacer charytatywny ECCO WALKATHON 2012 ? http://www.ecco.com/pl-PL/Events/Walkathon Bo ja się wybieram i to z psami:) Kto chętny...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Kaaasia']Widzę, że się kogoś żarty trzymają :lol: Hahaha... [quote name='kornel']http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=tn802742230071114209310.jpg&res=landing - o w życiu, jaki świetny. Asiaczek, chodziło mi o tą kicię tricolor. No.. jak kropka w kropkę z pysia. Taj, jeszcze zyje, chociaz ma juz kilkanascie lat. ale jest chora na mocznice, więc tego zycia juz duzo nie ma, niestety... [quote name='kaskaSz']ja miałam przez tydzień drugiego psiaka, yorka to nieduży, ale jednak pies to pies i trochę zachodu z nim jest. I się poważnie zastanawiam czy w przyszłości poradziłabym sobie z dwoma. Tym bardziej podziwiam tych, którzy maja więcej niż 2 zwierze w domu. Bo same spacery kupe czasu zajmują, a gdzie praca/rodzina/czas dla siebie? Bo to jest czasami coś za coś:) [quote name='Ptysiak']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_0695.jpg jakie to słodkie :loveu: Słodkie zagryzanko:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Mmmmm, pewnie cudowna byla:0 a masz jakies jej fotki? chetnie bym oglądneła kicie:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Szkoda... nie umiałabym sprzedac ani psa ani kota, który juz zadomowil się u mnie w domu... pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 (edited) Ściągnięte z FB: W wolnym tłumaczeniu: Mysl pozytywnie. Pozytywne mysli/rzeczy się zdarzą:) pzdr. Edited August 2, 2012 by Asiaczek Quote
Korenia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Asiaczek napisał(a): W wolnym tłumaczeniu: Mysl pozytywnie. Pozytywne mysli będa szczęśliwe:) pzdr. Raczej "myśl pozytywnie i pozytywne rzeczy się zdarzą" :) Drugie jest thing, nie think ;) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 O, juz poprawiam:) Dziękować. pzdr. Quote
Daga&Maks Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 świetne te koty :) ostatnio coraz częściej zaczęłam się zastanawiać nad tym, żeby w przyszłości jakiegoś kociaka sobie sprawić, no ale najpierw muszę trochę poczytać, bo o kotach wiem niewiele Quote
Asiaczek Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Koty wcale nie sa takie trudne |w obsłudze":0 Jak je lubisz/kochasz, to one same zachowuja się bez zarzutu:) pzdr. Quote
Chein Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Witamy się serdecznie i pozdrawiamy Asiaczkową gromadkę! :) Quote
Foxowa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Witajcie Asiaczki. Jak tam Wam minął dzień? :) Quote
Alicja Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Korenia napisał(a)::loveu::loveu::loveu: A może i Ragdoll się znajdzie z adopcji :D Moja koleżanka kilka miesięcy temu adoptowała kotkę Sfinksa ;) U nas w schronisku często zdarzają się rasowe koty. dokładnie ... Pysia w tej chwili ma jakieś persopodobnego u siebie ze schroniska na DT , ale jest to kocurek Asiu , jak będzie potrzeba koteczka to wołaj , będziemy puchatej szukać bidy :) Ja to oniemialam z zachwytu jak będąc u Andzi69 w Grzybowie spotkałam na spacerze Norweskiego Leśnego ...spcerował sobie sam , nieopodal mieli ludzie hodowlę Quote
Asiaczek Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Chein napisał(a):Witamy się serdecznie i pozdrawiamy Asiaczkową gromadkę! :) Witamy:) Foxowa napisał(a):Witajcie Asiaczki. Jak tam Wam minął dzień? :) Przedpołudnie - pracowite, popołudnie - mokre, ale juz na spokojnie:) Alicja napisał(a):dokładnie ... Pysia w tej chwili ma jakieś persopodobnego u siebie ze schroniska na DT , ale jest to kocurek Asiu , jak będzie potrzeba koteczka to wołaj , będziemy puchatej szukać bidy :) Ja to oniemialam z zachwytu jak będąc u Andzi69 w Grzybowie spotkałam na spacerze Norweskiego Leśnego ...spcerował sobie sam , nieopodal mieli ludzie hodowlę Wiesz, mnie jest obojętne czy to byłby kocur czy kotka. Wiek tez - generalnie - obojętny. ale jak starszy kiciorek - to juz sterylizowany. Czy to pers czy inny - eh, na FB takie cuda widze, że az żal d....pe sciska, że nie mogę obecnie nic nowego kociego do domu przytaskać... Jedna kicia jest chora, a druga - nie wiem, jak by zareagowała na dorosłego kota. Moze w stosunku do maluchów byłaby bardziej spolegliwa...? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 a my mamy w schronisku śliczną kotkę mieszkankę syjama ma cudowne niebieskie oczy :loveu: Quote
Alicja Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Asiaczek napisał(a): Wiesz, mnie jest obojętne czy to byłby kocur czy kotka. Wiek tez - generalnie - obojętny. ale jak starszy kiciorek - to juz sterylizowany. Czy to pers czy inny - eh, na FB takie cuda widze, że az żal d....pe sciska, że nie mogę obecnie nic nowego kociego do domu przytaskać... Jedna kicia jest chora, a druga - nie wiem, jak by zareagowała na dorosłego kota. Moze w stosunku do maluchów byłaby bardziej spolegliwa...? Pzdr. w Zabrzu , w Szarej Przystani , ciągle mają maleństw , często oryginalnej urody ...bo te co u TZta w pracy się rodzą to zwykle dachowce W tygodniu , jak już zalatwię ortopedę to musze przejść sie do weta i zapytać jak jest z tymi sterylkami które funduje miasto , no i czy mają klatke łapke , bo jak tu półdziką kotkę na zabieg dostarczyć :( Quote
Asiaczek Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Anecioreczek napisał(a):a my mamy w schronisku śliczną kotkę mieszkankę syjama ma cudowne niebieskie oczy :loveu: Na pewno jest cudna:) chociaz ja za syjamami nie przepadałam nigdy, ale kot to zawsze kot:) Alicja napisał(a):w Zabrzu , w Szarej Przystani , ciągle mają maleństw , często oryginalnej urody ...bo te co u TZta w pracy się rodzą to zwykle dachowce W tygodniu , jak już zalatwię ortopedę to musze przejść sie do weta i zapytać jak jest z tymi sterylkami które funduje miasto , no i czy mają klatke łapke , bo jak tu półdziką kotkę na zabieg dostarczyć :( Na pewno wśród tych moich nowych kociorków będzie jakis dachowiec;) unikatowydiament napisał(a):dzień dobry,miłego tygodnia życzymy:) Wzajemnie:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Hura, hura, hura!!!!! Dzisiaj w Zakopanem Ofik - BOG4!!!!! Gratulacje dla Zuzki!!!! Pzdrt. Quote
Recommended Posts