Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiejszy spacerek - udany!
sporo fotek, w tym kilka takich, no, gwiazdorskich! Lansik troche potrenował, panienki pobiegały.
Byly i wydarzenia mniej sympatyczne; Lansa cos ugryzlo w poduszeczkę jednej z tylnych nóg, chlopak nie mógł chodzic, stópka troche spuchła, ale w drodze do domu juz był wesolutki...
Druga sprawa to taka, że w połowie drogi do samochodu lans poczuł zew natury i wytarzał się i chyba nawet zjadł trochę ludzkiego g.... Trzeba było się wrócić nad Wisłe i umyć paskudę, bo śmierdział niemożebnie... To byl jego pierwszy raz, hahaha...

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&S']To trochę atrakcji było....[/QUOTE]
Oj, tak:)

[quote name='*anusia&ajlu*']Asiu narazie muszę odwołać spacerek w poniedziałek bo w sobotę jadę już na działke na urlop ;) ale po urlopie jak najbardziej chciałabym tam podjechać :)[/QUOTE]
Nie ma sprawy:0 Wypocznij porzadnie!

pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']Fajnie się ogląda takie luzem biegające stadko :). U nas nie ma takich terenów, no może i są tylko bez samochodu to mi trudno cosik takiego znaleźć.
A to mi się jakoś z powodzią skojarzyło
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_5683.jpg
jamnicze, gdyby nie Piotr i samochód to ja bym tam w zyciu nie trafiła... serio:)

[quote name='szalej']Cuuudnie razem staly na tym "czymś" w wodzie :P
A gdzie jest to miejsce? w Warszawie? :O
To coś, to kamień, tak sam leżący w wodzie...
A te tereny to w W-wie, na wys. Wilanowa:)

pzdr.

Posted

[quote name='gosiaja']jestem do 22 na urlopie[/QUOTE]
Nie chce byc złośliwa, ale juz jutro wracasz;)

[quote name='M&S']Ale fajnie.....
Cześć Asiaczki:)[/QUOTE]
Hejka:)

[quote name='Ciapkowa.']witamy popołudniowo :)
jak pogoda w W-wie ? :)[/QUOTE]
Dzisiaj jest OK:)
A jak bylo wczoraj - to nie wiem... nie bylo mnie w W-wie.

[quote name='lourdnes']Fantastyczna sesja z Wisły .Niektóre fotki przecudne :loveu::loveu::loveu:.A dowcip o mężczyznach co racja to racja :diabloti:[/QUOTE]
Witaj! Jak się ciesze, że wróciłas i do nas zajrzałaś:)

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry,miłego popołudnia:)[/QUOTE]
I wzajemnie:)

[quote name='jamnicze']A my jutro jedziemy na urlop i wracamy na Sopot ;)[/QUOTE]
Trudno, musimy przezyc bez Was...

pzdr.

Posted

Wczoraj byłysmy z koleżanką na wystawie w Vel'ka Ida na Słowacji. Ze mną pojechali Serek, Erka, Felka i Romka.
Nasze wyniki nie sa powalające...

Serek - dosk.2, r.CAC
Romka - nie zostala wystawiona - nadal wymienia włos...
Felka - dosk.1. Naj.Weteran
Erka - dosk.1, CAC. BOS, Slovakia Winner 2012.

Na finałach nie zostalismy...
Wystawa dala mi się we znaki, oj dała...Jak tylko zaczełam biegac z Felką cos mi chrupneła, mlasnelo w prawym kolanie (tym uszkodzonym) i .... ból, łzy i kulawizna. Potem obrzek, sine kolano i ból...
Jakos dojechałam do W-wy, z uzyciem zelu chlodzacego i lodu kupowanego na stacjach. Kolano jest sine i obrzęknięte, ale moge chodzić. Z trudem bo z trudem, ale chodzę:)

Bardzo dziękuje Narisowej za wystawienie Felki i Erki. Narisowa niewiele się zastanawiając, przejeła ode mnei ringówki i dała z siebie wsio:) bardzo, bardzo Jej dziękuję:)

Juz jestem w domu, pranie nastawione, psy nakarmione, czekam na resztę psiego towarzystwa, która ma przyjechac ok.1 3-tej. Potem zrobię sobie obiadek i moge wypocząć.

Pzdr.

Posted

Kaaasia napisał(a):
Dużo zdrówka, bo to najważniejsze :lol:
Gratulacje wyników :smile:

Dziękować:)

*anusia&ajlu* napisał(a):
oj Asiu uważaj na kolano idz do lekarza...

Kolano jest jeszcze sine i ciut obrzęknięte, ale przylozylam sode i jest lepiej. Najwazniejsz, eże moge prostowac kolano (czego po wypadku nie mogłam) i mogę chodzic.

Izabela124. napisał(a):
Gratulacje!
Co do kolana to dużo zdrówka życzę! Właśnie się zastanawiałam czemu tu taka cisza, a wy się wystawialiście :)

Hahaha...
Poniewaz do końca nie wiedziałam, czy "wycieczka" do V.I dojdzie do skutku, to nic nie pisałam...

M&S napisał(a):
O kurcze, Asiu.....:shake: musisz iść do lekarza!!!! To poważna sprawa.
Gratuluję wyników!!!!!!!

Wyniki, takie sobie.
A z noga juz lepiej.
Troche obawiam sie nastepnej wystawy (Sopot), ale najwyżej wezme stabilizator:) Damy rade!

FredziaFredzia napisał(a):
Gratulacje! A jak noga teraz?

Jest, o dziwo, lepiej:) soda zadziałała cuda;) I pewnie ten lód przykładany wczesniej do kolana:)

pzdr.

Posted

Jej, jaka piekna pogoda zapowiada się dzisiaj w w-wie! Piękne, niebieskie, bezchmurne niebo, słońce i nie ma takiego żaru...
Psy mialy z tego powodu dłuuuugie spacerki:)

Pzdr.