Asiaczek Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Dzisiejszy spacerek - udany! sporo fotek, w tym kilka takich, no, gwiazdorskich! Lansik troche potrenował, panienki pobiegały. Byly i wydarzenia mniej sympatyczne; Lansa cos ugryzlo w poduszeczkę jednej z tylnych nóg, chlopak nie mógł chodzic, stópka troche spuchła, ale w drodze do domu juz był wesolutki... Druga sprawa to taka, że w połowie drogi do samochodu lans poczuł zew natury i wytarzał się i chyba nawet zjadł trochę ludzkiego g.... Trzeba było się wrócić nad Wisłe i umyć paskudę, bo śmierdział niemożebnie... To byl jego pierwszy raz, hahaha... pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Asiu narazie muszę odwołać spacerek w poniedziałek bo w sobotę jadę już na działke na urlop ;) ale po urlopie jak najbardziej chciałabym tam podjechać :) Quote
Asiaczek Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='M&S']To trochę atrakcji było....[/QUOTE] Oj, tak:) [quote name='*anusia&ajlu*']Asiu narazie muszę odwołać spacerek w poniedziałek bo w sobotę jadę już na działke na urlop ;) ale po urlopie jak najbardziej chciałabym tam podjechać :)[/QUOTE] Nie ma sprawy:0 Wypocznij porzadnie! pzdr. Quote
jamnicze Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Fajnie się ogląda takie luzem biegające stadko :). U nas nie ma takich terenów, no może i są tylko bez samochodu to mi trudno cosik takiego znaleźć. A to mi się jakoś z powodzią skojarzyło http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_5683.jpg Quote
szalej Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Cuuudnie razem staly na tym "czymś" w wodzie :P A gdzie jest to miejsce? w Warszawie? :O Quote
Asiaczek Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='jamnicze']Fajnie się ogląda takie luzem biegające stadko :). U nas nie ma takich terenów, no może i są tylko bez samochodu to mi trudno cosik takiego znaleźć. A to mi się jakoś z powodzią skojarzyło http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_5683.jpg jamnicze, gdyby nie Piotr i samochód to ja bym tam w zyciu nie trafiła... serio:) [quote name='szalej']Cuuudnie razem staly na tym "czymś" w wodzie :P A gdzie jest to miejsce? w Warszawie? :O To coś, to kamień, tak sam leżący w wodzie... A te tereny to w W-wie, na wys. Wilanowa:) pzdr. Quote
gosiaja Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Asiaczek']Dziękować:) gosiaja - wróciłaś juz?..... jestem do 22 na urlopie Quote
M&S Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='gosiaja']jestem do 22 na urlopie[/QUOTE] Ale fajnie..... Cześć Asiaczki:) Quote
Ciapkowa. Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 witamy popołudniowo :) jak pogoda w W-wie ? :) Quote
lourdnes Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Fantastyczna sesja z Wisły .Niektóre fotki przecudne :loveu::loveu::loveu:.A dowcip o mężczyznach co racja to racja :diabloti: Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 A my jutro jedziemy na urlop i wracamy na Sopot ;) Quote
Asiaczek Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='gosiaja']jestem do 22 na urlopie[/QUOTE] Nie chce byc złośliwa, ale juz jutro wracasz;) [quote name='M&S']Ale fajnie..... Cześć Asiaczki:)[/QUOTE] Hejka:) [quote name='Ciapkowa.']witamy popołudniowo :) jak pogoda w W-wie ? :)[/QUOTE] Dzisiaj jest OK:) A jak bylo wczoraj - to nie wiem... nie bylo mnie w W-wie. [quote name='lourdnes']Fantastyczna sesja z Wisły .Niektóre fotki przecudne :loveu::loveu::loveu:.A dowcip o mężczyznach co racja to racja :diabloti:[/QUOTE] Witaj! Jak się ciesze, że wróciłas i do nas zajrzałaś:) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry,miłego popołudnia:)[/QUOTE] I wzajemnie:) [quote name='jamnicze']A my jutro jedziemy na urlop i wracamy na Sopot ;)[/QUOTE] Trudno, musimy przezyc bez Was... pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Wczoraj byłysmy z koleżanką na wystawie w Vel'ka Ida na Słowacji. Ze mną pojechali Serek, Erka, Felka i Romka. Nasze wyniki nie sa powalające... Serek - dosk.2, r.CAC Romka - nie zostala wystawiona - nadal wymienia włos... Felka - dosk.1. Naj.Weteran Erka - dosk.1, CAC. BOS, Slovakia Winner 2012. Na finałach nie zostalismy... Wystawa dala mi się we znaki, oj dała...Jak tylko zaczełam biegac z Felką cos mi chrupneła, mlasnelo w prawym kolanie (tym uszkodzonym) i .... ból, łzy i kulawizna. Potem obrzek, sine kolano i ból... Jakos dojechałam do W-wy, z uzyciem zelu chlodzacego i lodu kupowanego na stacjach. Kolano jest sine i obrzęknięte, ale moge chodzić. Z trudem bo z trudem, ale chodzę:) Bardzo dziękuje Narisowej za wystawienie Felki i Erki. Narisowa niewiele się zastanawiając, przejeła ode mnei ringówki i dała z siebie wsio:) bardzo, bardzo Jej dziękuję:) Juz jestem w domu, pranie nastawione, psy nakarmione, czekam na resztę psiego towarzystwa, która ma przyjechac ok.1 3-tej. Potem zrobię sobie obiadek i moge wypocząć. Pzdr. Quote
Kaaasia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Dużo zdrówka, bo to najważniejsze :lol: Gratulacje wyników :smile: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 oj Asiu uważaj na kolano idz do lekarza... Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Gratulacje! Co do kolana to dużo zdrówka życzę! Właśnie się zastanawiałam czemu tu taka cisza, a wy się wystawialiście :) Quote
M&S Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 O kurcze, Asiu.....:shake: musisz iść do lekarza!!!! To poważna sprawa. Gratuluję wyników!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Kaaasia napisał(a):Dużo zdrówka, bo to najważniejsze :lol: Gratulacje wyników :smile: Dziękować:) *anusia&ajlu* napisał(a):oj Asiu uważaj na kolano idz do lekarza... Kolano jest jeszcze sine i ciut obrzęknięte, ale przylozylam sode i jest lepiej. Najwazniejsz, eże moge prostowac kolano (czego po wypadku nie mogłam) i mogę chodzic. Izabela124. napisał(a):Gratulacje! Co do kolana to dużo zdrówka życzę! Właśnie się zastanawiałam czemu tu taka cisza, a wy się wystawialiście :) Hahaha... Poniewaz do końca nie wiedziałam, czy "wycieczka" do V.I dojdzie do skutku, to nic nie pisałam... M&S napisał(a):O kurcze, Asiu.....:shake: musisz iść do lekarza!!!! To poważna sprawa. Gratuluję wyników!!!!!!! Wyniki, takie sobie. A z noga juz lepiej. Troche obawiam sie nastepnej wystawy (Sopot), ale najwyżej wezme stabilizator:) Damy rade! FredziaFredzia napisał(a):Gratulacje! A jak noga teraz? Jest, o dziwo, lepiej:) soda zadziałała cuda;) I pewnie ten lód przykładany wczesniej do kolana:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Jej, jaka piekna pogoda zapowiada się dzisiaj w w-wie! Piękne, niebieskie, bezchmurne niebo, słońce i nie ma takiego żaru... Psy mialy z tego powodu dłuuuugie spacerki:) Pzdr. Quote
Ptysiak Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Asiaczek napisał(a):Ściągnięte z FB... Pzdr. :evil_lol: Słoneczne dzień dobry :) Quote
Recommended Posts