Asiaczek Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Bogarka napisał(a):Hej :hand::hand::hand::hand::hand::hand: Witaj:) Będziesz może w Debreczynie pod koniec sierpnia? cuciola napisał(a):Czesc, chyba z rok nas nie bylo jak nie dluzej jak fajnie czasem wrocic na dogo :) Jacie!!! A Ty wpadłaś przelotem czy zostaniesz na dłuzej?:) Anecioreczek napisał(a):ja mam nadzieje że to pójdzie raz dwa :mdleje: Zobaczymy, ile psów będziesz miała do opisu:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Ta jest! kabel wymieniony; byl ciagniony na nowo z małego pokoju do duzego. Pan, na moja prośbę, eleganckoprzybił kabel na górze regału i wcale, ale to wcale nie widac kabla:) Fajnie mam! A co do netu, to tez bylo fajnie, jak okazalo się, że jak działa net w duzym pokoju, to nie działa w małym. Było wesoło, bo latałam co i rusz i sprawdzałam. Ale pan się zawziął i powiedział: Jak działało przed awarią, to teraz tez bedzie! I miał rację, bo pomyslał, podrapal się w głowę, postał, posprawdzał kabelki, powciskał inne guziczki i.... DZIAŁA I TU I TU:) Jestem pelna uznania dla jego umiejętności:) Teraz śmigam po Galeriach, nadrabiam te 4 dni nieobecnosci (albo więcej...), jestem na przemian na FB lub na DGM.... no i sprawdzam pocztę:) Ach, cudowne uczucie - miec kontakt ze światem.... pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 ja na szczęście jak nie jestem w domu to mam w telefonie internet :) :) :) nie dałabym rady bez internetu jak bez ręki :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Asiaczek napisał(a):Ta jest! kabel wymieniony; byl ciagniony na nowo z małego pokoju do duzego. Pan, na moja prośbę, eleganckoprzybił kabel na górze regału i wcale, ale to wcale nie widac kabla:) Fajnie mam! A co do netu, to tez bylo fajnie, jak okazalo się, że jak działa net w duzym pokoju, to nie działa w małym. Było wesoło, bo latałam co i rusz i sprawdzałam. Ale pan się zawziął i powiedział: Jak działało przed awarią, to teraz tez bedzie! I miał rację, bo pomyslał, podrapal się w głowę, postał, posprawdzał kabelki, powciskał inne guziczki i.... DZIAŁA I TU I TU:) Jestem pelna uznania dla jego umiejętności:) Teraz śmigam po Galeriach, nadrabiam te 4 dni nieobecnosci (albo więcej...), jestem na przemian na FB lub na DGM.... no i sprawdzam pocztę:) Ach, cudowne uczucie - miec kontakt ze światem.... pzdr. ale przyznaj , czasu wręcz nadmiar jak do neta nie ciągnie ;) Quote
Asiaczek Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):ja na szczęście jak nie jestem w domu to mam w telefonie internet :) :) :) nie dałabym rady bez internetu jak bez ręki :evil_lol: Zgadza się:) Alicja napisał(a):ale przyznaj , czasu wręcz nadmiar jak do neta nie ciągnie ;) Noooo, miałam 4 dni tzw. gospodarcze;) Szyłam, łatałam, wycierałam kurze, naprawilam suszarke w łazience, ciutke posprzatałam na balkonie .... itp...... Pzdr. Quote
Kaaasia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Dobrze jast się czasem oderwać od neta- ale tylko z wlasnej woli ;) bo jak się coś spsuje to wtedy człowiek się wścieka i wysiedzieć nie może :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 życie bez netu jest okrutne , ale ile więcej czasu wolnego jest :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Vectra napisał(a):życie bez netu jest okrutne , ale ile więcej czasu wolnego jest :evil_lol: o to to .....:cool2: Quote
Anecioreczek Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 szetlandy szkoty i bordery to bedzie trawlo wiecznie :-o :mdleje: Quote
Asiaczek Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Kaaasia napisał(a):Dobrze jast się czasem oderwać od neta- ale tylko z wlasnej woli ;) bo jak się coś spsuje to wtedy człowiek się wścieka i wysiedzieć nie może :evil_lol: Vectra napisał(a):życie bez netu jest okrutne , ale ile więcej czasu wolnego jest :evil_lol: Alicja napisał(a):o to to .....:cool2: Macie rację, Dziewczyny:) Tak to jest, niestety... Anecioreczek napisał(a):szetlandy szkoty i bordery to bedzie trawlo wiecznie :-o :mdleje: Sie zobaczy:) Ptysiak napisał(a):Dobrej nocy :) To ja powiem tak: Dzień dobry:) pzdr. Quote
Bogarka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Witaj:smile: Będziesz może w Debreczynie pod koniec sierpnia? Jeszcze nie wiem... Quote
Asiaczek Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 DominikaAnna napisał(a):Dzień dobry czwartkowo :) Witaj! super mi się czwartek rozpoczął:) Spacerek z Lansikiem na warszawskich Błotach, mnogo atrakcji w postaci nagusieńskich facetów spacerujących, opalajacych się itp... no i masa zdjęć:) Izabela124. napisał(a):Asiaczku, czas wstawić jakieś zdjęcia :) FredziaFredzia napisał(a):Co prawda to prawda! :lol: Zdjęcia! Macie najsłuszniejszą rację:) Zaraz cos wstawię:) Bogarka napisał(a):Jeszcze nie wiem... Bo my bedziemy:) pzdr. Quote
jamnicze Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Ja jak jestem z dala od domu, to mnie specjalnie do neta nie ciągnie (ani do telewizji). Ale jak już się ma to pod ręką, to trudno nie korzystać :) Quote
Asiaczek Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 jamnicze napisał(a):Ja jak jestem z dala od domu, to mnie specjalnie do neta nie ciągnie (ani do telewizji). Ale jak już się ma to pod ręką, to trudno nie korzystać :) Oj, tak. Masz rację:) Gdy jestem z dala od domu, to zawsze sa inne ciekawsze rzeczy, np. pogadac z ludźmi, spacery z psami (bo mam ich wtedy mniej;))... pzdr. Quote
Ptysiak Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 A ja znowu powiem dobrej nocy :D Pozdrawiam:) Quote
Kaaasia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Asiaczek napisał(a): Spacerek z Lansikiem na warszawskich Błotach, mnogo atrakcji w postaci nagusieńskich facetów spacerujących, opalajacych się itp... no i masa zdjęć:) Jestem bardzo ciekawa tych zdjęć :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Dziendobry :) Moja koleżanka będzie sekretarzem w grupie V - w razie gdyby coś poszło nie tak ( a wątpie czy wam cos pojdzie nie tak) to pomyli się oczywiscie na waszą korzyść :D Quote
Asiaczek Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Ptysiak napisał(a):A ja znowu powiem dobrej nocy :D Pozdrawiam:) Cholibka, mijamy sie:) Kaaasia napisał(a):Jestem bardzo ciekawa tych zdjęć :evil_lol: Zdjęc facetów - ni emam. Jakos nie przyszło mi do głowy robic im fotki. Ale to ogólnie miałam wrazenie, że oni sa z jakiejs innej planety... Wyobraź sobie sytuację, gdy spomiędzy drzew wychodza nadzy faceci i snuja się po lesie, rzucając ukradkiem spojrzenia na innych facetów.... Pikuraski luźno zwisały, panowie opaleni, w różnym wieku.... teraz to śmieszy mnie ta sytuacja. Ale zero agresji, jakieś to towarzystwo takie skupione bylo i milczące... Anecioreczek napisał(a):Dziendobry :) Moja koleżanka będzie sekretarzem w grupie V - w razie gdyby coś poszło nie tak ( a wątpie czy wam cos pojdzie nie tak) to pomyli się oczywiscie na waszą korzyść :D Hahaha, dobre:) pzdr. Quote
gosiaja Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 ja dziś wyjeżdżam i wracam 22 lipca będzie ograniczony dostęp do "świata" ale chyba dam rade Quote
Asiaczek Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 gosiaja napisał(a):ja dziś wyjeżdżam i wracam 22 lipca będzie ograniczony dostęp do "świata" ale chyba dam rade A gdzie się wybierasz? Będziesz w PL czy poza granicami? Pzdr. Quote
Recommended Posts