Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaskaSz']a czyje to kudełki obok ;)
Ładna sunia, ale skoro nie przepada za wystawami to zgadzam się z właścicielami. Choć do tego pewnie można się przyzwyczaić.[/QUOTE]Koło nas były czesane chow-chow'y i pewnie to ich kudły. Niestety, jeszcze sporo wystawiających uwaza za szczyt honoru czesanie, trymowanie, strzyżenie na wystawie ku uciesze zwiedzających. Ale juz aby posprzatać po sobie - uuuuu, ujma na honorze! Tak wygląda teren wokól tych ringów, gdzie sa przygotowywane długowłose (przynajmniej jesli chodzi o gr. V. Po prostu wstyd...

[quote name='Alicja']ŁAdna sunia , faktycznie mogła by być pokazywana , ale widocznie nie mają parcia na ring właściciele tak jak ja ;)[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']Trochę z małą poćwiczyć i kto wie, no ale tego muszą chcieć właściciele.[/QUOTE]

[quote name='darii_iia']Piękna sunia. :)
Szkoda, że właściciele nie chcą jej wystawiać.
I fotki z zabaw Su boskie. :loveu:
Pozdrawiamy cieplutko. ;)[/QUOTE]
Zgadzam się; jesli Właściciele nie chca, to nic nie zmusi do prezentacji psa na ringu. Ja zawsze mówię, ąby chociaz raz pokazać (dla mojej satysfakcji);)
A co będzie z Alką, to się zobaczy...

Pzdr.

Posted

Powstawiam trochę zaległych zdjęć z wystawy motocykli w w-wie. niestety, nie pamiętam juz które opisy do których zdjęć sa, więc wstawiam "jak leci"...

Cdn.
Pzdr.

Posted (edited)

[quote name='Asiaczek']Proszę o trzymanie kciuków za Zuzkę - dzisiaj rozszerzona biologia!
pzdr.
Po rozmowie z Zuzką, wiadomo, że prawdopodobnie rozszerzona biologia zdana na ok. 85 % (ale Zuzka chciałaby na więcej...). Ale dopiero 29 czerwca będzie wiadomo, czy będzie cos więcej w tych procentach:)
Jutro rozszerzona chemia, brrrrr....

Pzdr.

Edited by Asiaczek
Posted

[quote name='Asiaczek']Po rozmowie z Zuzką, wiadomo, że prawdopodobnie rozszerzona biologia zdana na ok. 85 % (ale Zuzka chciałaby na więcej...). Ale dopiero 29 maja będzie wiadomo, czy będzie cos więcej w tych procentach:)
Jutro rozszerzona chemia, brrrrr....

Pzdr.[/QUOTE]
Poprawka, wyniki 29 czerwca, przepraszam nie sprecyzowałam. Jak na razie na internecie nie ma żadnych sensownych odpowiedzi do biologii, także na wet orientacyjnie nie mogę sobie sprawdzić.

Posted

Ja, niestety, nie wyrobilam się z pozostałymi fotkami z wystawy motocykli. Jest szansa, że jutro znajde czas:)

A Ty, Ajlu, dawaj te foteczki WIATR-WODA:)
Ja chętnie oglądnę:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja, niestety, nie wyrobilam się z pozostałymi fotkami z wystawy motocykli. Jest szansa, że jutro znajde czas:)

A Ty, Ajlu, dawaj te foteczki WIATR-WODA:)
Ja chętnie oglądnę:)

pzdr.[/QUOTE]

ja w fotkach jestem tak opozniona a czasu w dzien b.mało :/ moze za kilka dni;)
a dodałam 1 fotke drapaka haha ;)

Posted

Ja, generalnie, z fotkami jestem w miarę na czysto, tylko te motocykle... zostało mi jeszcze do wstawienia ok. 50 zdjęć. Mam nadzieję, że jutro uda mi się choć połowę wstawic:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja, generalnie, z fotkami jestem w miarę na czysto, tylko te motocykle... zostało mi jeszcze do wstawienia ok. 50 zdjęć. Mam nadzieję, że jutro uda mi się choć połowę wstawic:)

Pzdr.[/QUOTE]

poczekamy cierpliwie ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']A dzisiaj trzymamy kciuki za rozszerzoną chemię na egz. maturalnym u Zuzki:)

Ja juz zaciskam, chociaz egzamin jest chyba jakoś tak po 12-tej...

pzdr.
Dokładnie o 14 i trwa 2 i pół godzinki, doinformowuję żebyście za długo tych kciuków nie trzymali ;)