Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Cd. zdjęć żośki: Njabezpieczniejsze miejsce pod słońcem... Znowu profil Zośka i pół-brat - Dżezik Pzdr. Quote
bellatriks Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 świetne fotki:loveu: :loveu: :loveu: i czółko jak slicznie zmarszczone:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 bellatriks napisał(a):świetne fotki:loveu: :loveu: :loveu: i czółko jak slicznie zmarszczone:loveu: :loveu: :loveu: Podoba mi się sunia. Ostatnio sporo chorowała, ale już jest dobrze (tfu, tfu, tfu...). Jest duża szansa, że w przyszłym roku pojawi się na wystawach... :lol: Będzie wtedy okazja do zrobienia dodatkowych fotek... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 kresio napisał(a):Baski Rulez :) Witaj Kresio! Przedstawisz się blizej? Masz już jakiegoś baska? A może jesteś (na razie) tylko sympatykiem tej rasy? Pzdr. Quote
bellatriks Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Podoba mi się sunia. Ostatnio sporo chorowała, ale już jest dobrze (tfu, tfu, tfu...). Jest duża szansa, że w przyszłym roku pojawi się na wystawach... :lol: Będzie wtedy okazja do zrobienia dodatkowych fotek... Pzdr. Będzie dobrze, na pewno niejedentytul zdobędzie na wystawach:D i niejedna jej fotka się tu pojawi:razz: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Anetta - dzięki!:lol: Bellatriks - też mam taką nadzieję!:lol: Kresio - a gdzie mieszkasz? Pzdr. Quote
Czoko Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Właśnie wróciłam do domu i korzystając z chwili samotności wpadłam Cię odwiedzić żeby zobaczyć jak się czujesz a tutaj przeżyłam kolejny w dniu dzisiejszym szok - nie dość że trzy godziny temu o mało nie straciłam Choco nad Wisłą, Mruczuś chory - a tutaj Bajanek... i mam katar... i problemy z oczami... Ale udało mi się zobaczyć chociaż Wasze nowe śliczne zdjecia.... Pozdrawiam Ewa Quote
Czoko Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Asiu czy znasz jakąś metodę na leczenie kocurka z ponownej utraty głosu - może udałoby się nie podawać mu ponownie serii antybiotyków... Quote
Asiaczek Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Czoko napisał(a):Asiu czy znasz jakąś metodę na leczenie kocurka z ponownej utraty głosu - może udałoby się nie podawać mu ponownie serii antybiotyków... Może to po prostu przeziębienie...? Nie wiem, co Ci poradzić; moje koty nigy nie traciły głosu. Pzdr. Quote
Basenji Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 No i co Asiu! Nadal twierdzisz, że jest jakieś ładniejsze umaszczenie od rudzielców? Zdrówko:mad: Quote
Czoko Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Asia! Jak się czujesz taka jeszcze osłabiona prosto z łóżka gdy najprawdopodobniej poszłaś na cały dzień do pracy? Pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Basenji napisał(a):No i co Asiu! Nadal twierdzisz, że jest jakieś ładniejsze umaszczenie od rudzielców? Zdrówko:mad: Basenji - odebrało mi głos!:evil_lol: Pzr. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Czoko napisał(a):Asia! Jak się czujesz taka jeszcze osłabiona prosto z łóżka gdy najprawdopodobniej poszłaś na cały dzień do pracy? Pozdrawiam Ewa Zgadza się. Poszłam na 8 godzin do rpacy i jakos wytrzymałam. Co prawda, prawie cały pakiet chusteczek higienicznych znalazł się w koszu na śmieci, ale jakoś wytrzymałam... Aha, chusteczki były zużyte (żeby była jasność!):lol: No i chrycham jeszcze trochę. Pzdr. Quote
lothia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Asiaczek napisał(a):Basenji - odebrało mi głos!:evil_lol: Pzr. nie jestem znawcą basków ale mi się podoba ten pręgusek Abotere's ADUNBI Quote
ewelinabuck Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 no dobra niech bedze bardzo podobaja mi sie twoje baski sa cudowne szczegolnie spodobal mi sie ten rudzielec ktorego fotkowalam:p ps. jak mam katar to nie wychodze z domu bo wygladam jak ropucha albo jeszce gorzej:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: dla mnie 8 rolek papieru toaletowego przy katarze to malo:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 lothia napisał(a):nie jestem znawcą basków ale mi się podoba ten pręgusek Abotere's ADUNBI No, proszę, następna wielbicielka Gusia-pręgusia!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 ewelinabuck napisał(a):no dobra niech bedze bardzo podobaja mi sie twoje baski sa cudowne szczegolnie spodobal mi sie ten rudzielec ktorego fotkowalam:p ps. jak mam katar to nie wychodze z domu bo wygladam jak ropucha albo jeszce gorzej:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: dla mnie 8 rolek papieru toaletowego przy katarze to malo:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ten rudzielec do JAZZY BOY Asiaczek (Dżezik). Mnie tez się łobuzek podoba:lol: Pzdr. P.S.Ja już mam prawie końcówkę nasmarku.:lol: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Na miły poczatek dnia: Spotyka pająk pająka. - Cześć, co robisz? - Gram w motylki - Skąd masz? - A, ściągnąłem sobie z sieci... [SIZE=2]:lol::lol::lol::lol::lol: Pzdr. Quote
agabass Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Asiaczek napisał(a):Cd. zdjęć żośki: Njabezpieczniejsze miejsce pod słońcem... Znowu profil Zośka i pół-brat - Dżezik Pzdr. Fiu fiu Zośka ładna dziewczynqa taka Gomezowa:cool3: Quote
Basenji Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Co do tego pierwszego podpisu: "Pod słońcem"??????????????? Czy to miejsce nazywamy słoneczkiem?:diabloti: Zdrówko Quote
Blue of Blues Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 No po tródach dotarłam tutaj :) Quote
Czoko Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Waszą Galerie mogę oglądać jedynie na raty - dziś zobaczyłam śliczne zdjęcia i historyjkę Gomeza w wodzie na fortach - jak to pozostali tylko czekali na patyczek... Wiesz nad czym się właśnie zastanawiam - w jaki sposób wyjeżdzacie wszyscy w komplecie np. na wakacje... Jeden transporterek mieści mi się zawsze na kolanach, mała leży obok bagaży i Krzysia z tyłu ale jest nas tylko 3+2. Pozdrawiam Ewa Quote
Czoko Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Moja Choculka podczas najlepszej zabawy też sobie robi przerwy w "najbezpieczniejszym miejscu.." Aha, podczas kataru gdy wcale nie mogę oddychać i wypróbowałam "Sudafed"- tabletki, moi panowie wolą spray "Otrivin". Quote
Asiaczek Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Basenji napisał(a):Co do tego pierwszego podpisu: "Pod słońcem"??????????????? Czy to miejsce nazywamy słoneczkiem?:diabloti: Zdrówko Jak komuś odpowiada, to czemu nie?:evil_lol: A jak Ci się podoba Zośka? Niezła laseczka, co? Pzdr. Quote
Recommended Posts