Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks napisał(a):
świetne fotki:loveu: :loveu: :loveu: i czółko jak slicznie zmarszczone:loveu: :loveu: :loveu:

Podoba mi się sunia. Ostatnio sporo chorowała, ale już jest dobrze (tfu, tfu, tfu...). Jest duża szansa, że w przyszłym roku pojawi się na wystawach... :lol: Będzie wtedy okazja do zrobienia dodatkowych fotek...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Podoba mi się sunia. Ostatnio sporo chorowała, ale już jest dobrze (tfu, tfu, tfu...). Jest duża szansa, że w przyszłym roku pojawi się na wystawach... :lol: Będzie wtedy okazja do zrobienia dodatkowych fotek...
Pzdr.

Będzie dobrze, na pewno niejedentytul zdobędzie na wystawach:D i niejedna jej fotka się tu pojawi:razz:

Posted

Właśnie wróciłam do domu i korzystając z chwili samotności wpadłam Cię odwiedzić żeby zobaczyć jak się czujesz a tutaj przeżyłam kolejny w dniu dzisiejszym szok - nie dość że trzy godziny temu o mało nie straciłam Choco nad Wisłą, Mruczuś chory - a tutaj Bajanek... i mam katar... i problemy z oczami...
Ale udało mi się zobaczyć chociaż Wasze nowe śliczne zdjecia....
Pozdrawiam Ewa

Posted

Czoko napisał(a):
Asiu czy znasz jakąś metodę na leczenie kocurka z ponownej utraty głosu - może udałoby się nie podawać mu ponownie serii antybiotyków...

Może to po prostu przeziębienie...? Nie wiem, co Ci poradzić; moje koty nigy nie traciły głosu.
Pzdr.

Posted

Czoko napisał(a):
Asia! Jak się czujesz taka jeszcze osłabiona prosto z łóżka gdy najprawdopodobniej poszłaś na cały dzień do pracy?
Pozdrawiam Ewa

Zgadza się. Poszłam na 8 godzin do rpacy i jakos wytrzymałam. Co prawda, prawie cały pakiet chusteczek higienicznych znalazł się w koszu na śmieci, ale jakoś wytrzymałam...
Aha, chusteczki były zużyte (żeby była jasność!):lol:
No i chrycham jeszcze trochę.
Pzdr.

Posted

no dobra niech bedze
bardzo podobaja mi sie twoje baski sa cudowne szczegolnie spodobal mi sie ten rudzielec ktorego fotkowalam:p

ps. jak mam katar to nie wychodze z domu bo wygladam jak ropucha albo jeszce gorzej:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: dla mnie 8 rolek papieru toaletowego przy katarze to malo:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
no dobra niech bedze
bardzo podobaja mi sie twoje baski sa cudowne szczegolnie spodobal mi sie ten rudzielec ktorego fotkowalam:p

ps. jak mam katar to nie wychodze z domu bo wygladam jak ropucha albo jeszce gorzej:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: dla mnie 8 rolek papieru toaletowego przy katarze to malo:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ten rudzielec do JAZZY BOY Asiaczek (Dżezik). Mnie tez się łobuzek podoba:lol:
Pzdr.
P.S.Ja już mam prawie końcówkę nasmarku.:lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cd. zdjęć żośki:

Njabezpieczniejsze miejsce pod słońcem...

Znowu profil

Zośka i pół-brat - Dżezik

Pzdr.

Fiu fiu Zośka ładna dziewczynqa taka Gomezowa:cool3:

Posted

Waszą Galerie mogę oglądać jedynie na raty - dziś zobaczyłam śliczne zdjęcia i historyjkę Gomeza w wodzie na fortach - jak to pozostali tylko czekali na patyczek...
Wiesz nad czym się właśnie zastanawiam - w jaki sposób wyjeżdzacie wszyscy w komplecie np. na wakacje...
Jeden transporterek mieści mi się zawsze na kolanach, mała leży obok bagaży i Krzysia z tyłu ale jest nas tylko 3+2.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Moja Choculka podczas najlepszej zabawy też sobie robi przerwy w "najbezpieczniejszym miejscu.."
Aha, podczas kataru gdy wcale nie mogę oddychać i wypróbowałam "Sudafed"- tabletki, moi panowie wolą spray "Otrivin".

Posted

Basenji napisał(a):
Co do tego pierwszego podpisu:
"Pod słońcem"???????????????
Czy to miejsce nazywamy słoneczkiem?:diabloti:
Zdrówko

Jak komuś odpowiada, to czemu nie?:evil_lol:
A jak Ci się podoba Zośka? Niezła laseczka, co?
Pzdr.