Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='A&L']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ResizeofIMG_0581.jpg - genialne :loveu:
Owszem, troszkę nas (tzn, mnie) zaspokoiłaś, obiecuję w tym tygodniu nie narzekać na brak zdjęć :evil_lol:
Jeżeli się dzisiaj wyrobie, to może będą następne. Inne tematycznie...

[quote name='kaskaSz']opóźnienie niezłe, ale wazne że na temat :D nie mogę się doczekać takiej wiosny w tym roku.
A, wiesz, tak sobie "siedziały" w folderze na pulpicie i w ramach porzadków, jakies 3 dni temu zajrzałam, co tam jest.... Z nadzieja, że może uda się usunąć "bez bólu"...:) A tutaj takie foteczki i to na temat. więc się nie opylałam, tylko wstawilam:)

[quote name='Klaudia.']Widzę baska w wodzie :loveu::loveu::loveu:
A podobno baski wody nie lubią :evil_lol:
Asiaczki łamią stereotypy :multi:
Ja mam b.duzo fotek, gdzie baski sa w wodzie i nawet pływaja. Są tez baski, które pływają na łódkach i tez mam takie foteczki. co prawda łatwiej byłoby mi skierować Was do galerii danego psiaka (na mojej www), niz wstawiac tutaj takie fotki, bo juz nie pamiętam, kiedy i gdzie byly robione:)

[quote name='Ciapkowa.']i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ResizeofIMG_0509.jpg - nowy kumpel/kumpela :razz: ?
i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ResizeofIMG_0572.jpg sarenka :)
dla mnie dawka jak najbardziej odpowiednia :loveu:
Wiesz, jak dałaś komentarze OBOK linka, to nie wiem, o jakie zdjęcie chodzi. a nie chce mi się wyszukiwac po numerku i sprawdzać, co tam było...
Jeżeli możesz, to pisz komentarze albo pod albo nad fotką. Dasz rade?

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Blondynka pracowała jako psycholog w szkole. Wygląda kiedyś przez okno i widzi, jak dzieci biegają po boisku szkolnym, kopia piłkę, przepychają się, a jeden chłopczyk stoi samotnie z boku. Pomyślała sobie więc, jaki to musi być biedny chłopiec, z nikim się nie bawi, taki wyalienowany, ma problemy w kontaktach interpersonalnych itd. Postanowiła porozmawiać z nim i mu pomoc. Schodzi na boisko i zwraca się do chłopca:
- Jak masz na imię, chłopczyku?
- Jasio.
- A czemu Jasiu nie biegasz z innymi dziećmi?
- Bo ja jestem bramkarz, proszę pani.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Blondynka pracowała jako psycholog w szkole. Wygląda kiedyś przez okno i widzi, jak dzieci biegają po boisku szkolnym, kopia piłkę, przepychają się, a jeden chłopczyk stoi samotnie z boku. Pomyślała sobie więc, jaki to musi być biedny chłopiec, z nikim się nie bawi, taki wyalienowany, ma problemy w kontaktach interpersonalnych itd. Postanowiła porozmawiać z nim i mu pomoc. Schodzi na boisko i zwraca się do chłopca:
- Jasio.

Pzdr.

dobre,My także serdecznie pozdrawiamy:)

Posted

Cd. Katowice 2012.
Erka - BOB + BOG2:)

Zdjęcie za zgoda ZKwPL O/Katowice, R. Kleszcz

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To jest piesek z innej hodowli; jego zdjęcia będa na watku wystawy katowickiej (Basenji na wystawach).

pzdr.

Że z innej, to zauważyłam :) U Ciebie nie widziałam takich grubasków :)

Posted

No i prawidowo :) Grubaski są beeeee... Choć nie powiem, Lena powinna jeszcze zrzucić jakieś 0,5 kg, ale zaczynamy chodzić na rowerek, więc damy radę ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, jak dałaś komentarze OBOK linka, to nie wiem, o jakie zdjęcie chodzi. a nie chce mi się wyszukiwac po numerku i sprawdzać, co tam było...
Jeżeli możesz, to pisz komentarze albo pod albo nad fotką. Dasz rade?

pzdr.

Jasne, jasne :) Poprawię się :cool3:

Nawet nie cytuję fotek, bo wszystkie świetne, ale... czy pisałam, że kocham baski w ruchu? Jeśli nie to piszę to teraz, kocham baskowy ruch :loveu:

Posted

A&L napisał(a):
No i prawidowo :) Grubaski są beeeee... Choć nie powiem, Lena powinna jeszcze zrzucić jakieś 0,5 kg, ale zaczynamy chodzić na rowerek, więc damy radę ;)

Ja tez juz zaczynzm zdecydowanie dłkuzsze spacerki z baskami, bo im to może niekoniecznie trzeba schudnąć, ale mi - zdecydowanie tak:)

Zuza i Noddy napisał(a):
To ja jeszcze poproszę na maila tą drugą ofikową fotke w oryginalnym rozmiarze.

A tej na stoliku nie chcesz? super tam Ofik stoi, no i SĘDZIA:)

Ciapkowa. napisał(a):
Jasne, jasne :) Poprawię się :cool3:
Nawet nie cytuję fotek, bo wszystkie świetne, ale... czy pisałam, że kocham baski w ruchu? Jeśli nie to piszę to teraz, kocham baskowy ruch :loveu:

Mnie tez się podoba ruch basków. I dlatego taką uwage zwracam na ich katowanie przednich i tylnych kończyn:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Blondynka pracowała jako psycholog w szkole. Wygląda kiedyś przez okno i widzi, jak dzieci biegają po boisku szkolnym, kopia piłkę, przepychają się, a jeden chłopczyk stoi samotnie z boku. Pomyślała sobie więc, jaki to musi być biedny chłopiec, z nikim się nie bawi, taki wyalienowany, ma problemy w kontaktach interpersonalnych itd. Postanowiła porozmawiać z nim i mu pomoc. Schodzi na boisko i zwraca się do chłopca:
- Jasio.

Pzdr.

Hahaha dobre! :D:D:D:D

Posted

understandme napisał(a):
Hahaha dobre! :D:D:D:D

Znalezione na FB:)

Klaudia. napisał(a):
Piękne zdjęcia!
Również przyłączam się do grona fanów baskowego ruchu:loveu:

To ja tez się do Was przyłączę;)

pzdr.