Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']No i jeszcze dzisiaj informuję, że Erka poszalała i....u sedziego z Danii wybiegała BOG2!!!!
Jestem mega zadowolona z wyniku Erkowego, która stała jak posążek a biegała jak najlepszy duński kłusak;)

BRAWO!!!!!! :loveu: :multi::multi::multi::multi:
Oj, po Erce ani troszkę nie widać, że miała szczeniaki :)

a zdjęcia wszystkie śliczne! :)

Posted

[quote name='zielona']Wieści z Litwy
Serek BOB
Juma r-CACIB
Romka nie pokazana
Felka naj wet.

[quote name='Asiaczek']
Serek - Zwyc. Litwy 2012
Felka Zwyc. Litwy Weteranów 2012
Pzdr.

[quote name='M&S']
:multi::multi::multi::multi:ERKA - BOB:multi::multi::multi::multi:

[quote name='Asiaczek']No i jeszcze dzisiaj informuję, że Erka poszalała i....u sedziego z Danii wybiegała BOG2!!!!
pzdr.Gratuluję!

Ofik ma fajną obrożę :)

Posted

Póki pamiętam, to wklejam:)

Policjant zatrzymuje blondynkę za przekroczenie prędkości i pyta ją bardzo grzecznie, aby pokazała mu prawo jazdy.
Blondynka obrażona odpowiada:
- Chciałabym, abyście lepiej ze sobą współpracowali. Nie dalej jak wczoraj jeden z was zabrał moje prawo jazdy, a już dziś oczekujecie, że je wam pokażę.

Pzdr.

Posted

Gratulacje dla Erki :). Ja już tez zatęskniłam za wystawami. Może do Ustki się wybierzemy.

[quote name='Asiaczek']

[FONT=lucida grande]Taką info dostałam od firmyu Safe-animal:)[/FONT]
[FONT=lucida grande]
[/FONT]

[FONT=lucida grande]Gdańsk to kolejne miasto, które zdecydowało się przekazać swój dotychczasowy zbiór do SAFE-ANIMAL. Umowa, którą władze miasta podpisały z SAFE-ANIMAL, pozwoliła na przekazanie do bazy danych 35.824 rekordów z kilku[/FONT][FONT=lucida grande] lat czipowania psów na terenie Gdańska. To już kolejne miasto po Warszawie, Poznaniu czy Łodzi, które rejestruje dane w Międzynarodowej Bazie Danych. Jak podkreślają wszyscy zainteresowani, to ogromny sukces SAFE-ANIMAL. Teraz mieszkańcy Gda ńska, którzy posiadają zaczipowane czworonogi mogą już spać spokojnie, gdyż rejestracja danych w Międzynarodowej Bazie Danych SAFE-ANIMAL zwiększa bezsprzecznie szansę na odnalezienie zaginionych zwierząt. Po drugie, właściciele psów mogą już teraz samodzielnie edytować wprowadzone dane. Wystarczy że założą konto i przypiszą dane do swojego profilu.

Osobą odpowiedzialną za cały projekt jest Pan Radosław Lubiatowski, któremy serdecznie dziękujemy[/FONT]

[FONT=lucida grande][/FONT]
[FONT=lucida grande]Pzdr.
[/FONT]

O, jak fajnie, a gdzie to można sprawdzić, bo Sajduchna już dawno temu była zachipowana?

Posted

[quote name='Asiaczek']Póki pamiętam, to wklejam:)

Policjant zatrzymuje blondynkę za przekroczenie prędkości i pyta ją bardzo grzecznie, aby pokazała mu prawo jazdy.
Blondynka obrażona odpowiada:
- Chciałabym, abyście lepiej ze sobą współpracowali. Nie dalej jak wczoraj jeden z was zabrał moje prawo jazdy, a już dziś oczekujecie, że je wam pokażę.

Pzdr.

Z obrazkiem się zgadzam :)

a kawał niezły :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='jamnicze']Gratulacje dla Erki :). Ja już tez zatęskniłam za wystawami. Może do Ustki się wybierzemy.
O, jak fajnie, a gdzie to można sprawdzić, bo Sajduchna już dawno temu była zachipowana?
www.safe-animal.eu

[quote name='Ciapkowa.']Z obrazkiem się zgadzam :)
a kawał niezły :lol: :lol: :lol:
Ciesze się:)

[quote name='Bewarka']Ja byłam niestety dziś, tylko dziś ;)
Trudno, kiedys nadrobimy:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Anecioreczek - bardzo-bardzo dziękuję za fotki:) Niektóre z nich wykorzystam na FB, moja www i na watek wystawowy na DGM, OK?
Całuski i do zobaczenia:)

pzdr.

nie ma problemu :):)