Śnieżynka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jaki Serek poważny się zrobił :D byłam pewna że to Jazzik :D Quote
Asiaczek Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Vectra napisał(a):Opuściłam się w rozpoznaniu :placz: Ale tri to Fela , Erka , Romka i Farik ... na żywo łatwiej ;) Poddajesz się? Może Zuzka odgadnie? Śnieżynka napisał(a):Jaki Serek poważny się zrobił :D byłam pewna że to Jazzik :D Tak, Serek zrobił się z wyglądu taki powazny, no, w sumie - ojciec juz sporej gromadki...:) Pzdr. Quote
Vectra Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 hahaha pierwsze z lewej mam dylemat , druga Fela , Słodycz i Nabiał :diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Vectra napisał(a):hahaha pierwsze z lewej mam dylemat , druga Fela , Słodycz i Nabiał :diabloti: O, i to mi się podoba. A pierwsza z lewej to po prostu Romka:) pzdr. Quote
Vectra Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Asiaczek napisał(a):O, i to mi się podoba. A pierwsza z lewej to po prostu Romka:) pzdr. wydoroślała ;) a dopiero przypatrzyłam się na ryjek i doszłam że to Fela. Serek jest zupełnie w innym typie , dlatego łatwo go rozpoznać ;) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Felka tez jest już b.charakterystyczna, bo ma siwy pyszczek:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruObraz002.jpg To ja spróbuje ten trudniejszy, tamto za łatwe dla mnie. Erka, Felka, Czoko, Roma, Ser? Quote
taxelina Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Asiaczku my zapraszamy na nasz watek tez, nie tylko samej Milki :diabloti: Quote
zielona Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Wieści z Litwy Serek BOB Juma r-CACIB Romka nie pokazana Felka naj wet. Quote
simbik Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 zielona napisał(a):Wieści z Litwy Serek BOB Juma r-CACIB Romka nie pokazana Felka naj wet. Gratulacje :multi::multi::multi: Quote
Ciapkowa. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Gratulaaacje!!! Asiaczki (jak zwykle :D) najlepsze!!!! :) Quote
Asiaczek Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruObraz002.jpg To ja spróbuje ten trudniejszy, tamto za łatwe dla mnie. Erka, Felka, Czoko, Roma, Ser? Bingo!!!! Zdolna bestyjka z Ciebie:) [quote name='gosiaja']u morastego też bardzo ładnie wygląda tatuaż POka!:) [quote name='deer_1987']Asiaczku my zapraszamy na nasz watek tez, nie tylko samej Milki :diabloti: Ostatnio troche zaniedbałam DGM, niestety... [quote name='zielona']Wieści z Litwy Serek BOB Juma r-CACIB Romka nie pokazana Felka naj wet. Jeszcze tylko małe uzupełnienie: Serek - Zwyc. Litwy 2012 Felka Zwyc. Litwy Weteranów 2012 A Romka nie pokazana, bo zaczeła bardzo tracic włos (linienie) i wygląda nieciekawie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 simbik gosiaja Ciapkowa. deer_1987 kaskaSz - dziękuje za gratulacje:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 agaciaaa napisał(a):I ja też gratuluję! :) Zuza i Noddy napisał(a):Gratulacje, super wyniki ;) Iza. napisał(a):Gratulacje!!! Dziękowac:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ja też gratuluję :) i dziękuję za super fotki! i do następnego razu :) Quote
gosiaja Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 jak wrócę do domu to cyknę fotkę tatuażu Morastego Quote
Recommended Posts