Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

No i jak Wam się Niuniuś podoba?
Pzdr.

Jaka mała spryciula:evil_lol:

Agappe :lying: zdjęcia niesamowite, ja pierdziu:eek: gdzie Ty zawędrowałąś??:crazyeye:

Posted

Agappe - doceniamy Twój wkład w propagowanie zalet Morza Czerwonego, ale wczoraj to ja byłam 12 godzin w pracy i po powrocie do domu marzylam juz tylko o połozeniu sie spać. tym bardziej, że jakies przeziębienie znowu mnie dopada...
A zdjęcia - niesamowite. Ale ja-ślepota nie na kazdym zdjęciu widziaklam "coś" zywego, np. rybke...
Gdzie i kiedy uczyłas się nurkowania? Moja znajoma ma szkołę nurkowania...

Agabass - cieszę się, ze JUMA podoba się. Tym bardziej, że do chłopaków to Ty masz oko, a nie ja, prawda?

Sylrwia, Elitesse, Simbik
- dzięki za dobre słowo.Właścicielka - Inga z Wilna - na pewno sie ucieszy, jak Jej przekażę Waszą reakcję.
Miłego dnia!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Agabass - cieszę się, ze JUMA podoba się. Tym bardziej, że do chłopaków to Ty masz oko, a nie ja, prawda?

moje oko zawsze wychwyci piękne jedrne umięśnione ciało poruszające się z wrodzonym wdziekiem i gracją:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no a tak naprawde to kocham chłopców i sami mi wpadają w oko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Asiaczku następnym razem ja wybiorę Ci chłopaka :razz: :evil_lol: co ty na to?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Agappe - doceniamy Twój wkład w propagowanie zalet Morza Czerwonego, ale wczoraj to ja byłam 12 godzin w pracy i po powrocie do domu marzylam juz tylko o połozeniu sie spać. tym bardziej, że jakies przeziębienie znowu mnie dopada...
A zdjęcia - niesamowite. Ale ja-ślepota nie na kazdym zdjęciu widziaklam "coś" zywego, np. rybke...
Gdzie i kiedy uczyłas się nurkowania? Moja znajoma ma szkołę nurkowania...

Pzdr.

pierwszy certyfikat robiłam 7 lat temu w egipcie, a drugi 5 lat temu na dominikanie

co z dzisiejszym spacerkiem???

Posted

Agappe - tak, jak w moim SMS-ie - nie dam rady: temperatura i katar ropny = wg werdyktu p. doktor ropne zapalenie zatok. Ciężko mi, oj ciężko...
Kto mnie pogładzi po główce?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Agappe - tak, jak w moim SMS-ie - nie dam rady: temperatura i katar ropny = wg werdyktu p. doktor ropne zapalenie zatok. Ciężko mi, oj ciężko...
Kto mnie pogładzi po główce?
Pzdr.

No jest jeden głaskacz - który lubi chińszczyznę, komputery, robi świetne animacje i jest niezwykle cierpliwy.
Zapewne często go widujesz. Uśmiechnij się wieć i załatwione!
Zdrówko

Aha -co do zobaczenia śledzików - czasami mi się udaje.

Posted

Słuchajcie, Agabass napisała prześliczny wierszyk nt. basków! Jak czytałam, to naprawdę "coś" mnie chwytało ze serducho...
Proszę zajrzyjcie na moją stronę, dział Ciekawostki - Wiersze. Naprawdę warto!

Pzdr.

Posted

Asiu! Nigdy tam nie trafiłam - prześliczne są wszystkie wiersze wszystkich - a przypuszczam że tak Cię poruszyło: "U Asiaczka.."
Ha, ha, ha - jak tak dłużej będę Was wszystkie teraz odwiedzała spalę obiad - mięso na jutro.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Czoko napisał(a):
Asiu! Nigdy tam nie trafiłam - prześliczne są wszystkie wiersze wszystkich - a przypuszczam że tak Cię poruszyło: "U Asiaczka.."
Ha, ha, ha - jak tak dłużej będę Was wszystkie teraz odwiedzała spalę obiad - mięso na jutro.
Pozdrawiam Ewa

Czoko - znam wyjście: wchodź na dział Nowości/News. I będziesz na bieżąco!:lol:
A za serducho to chwycił mnie wierszyk Agi - Dlaczego kochamy basenji. Mówiąc młodzieżowo - wymiękam...
Pzdr.