Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Właśnie coś takiego napisałam na FB, skąd mam te info. Może właścicielka przeczyta...

Pzdr.[/QUOTE]
Ufff oby sie Basek znalazł zaciskam łapki z całej siły

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

jakie kruszynki fajne :)
ile takie cuś waży ?

taka "prezentacja" to ciężki kawałek chleba , ile ja czasu walczę , by wije się nie wiły , tylko leżały 3 sekundy bez ruchu

Posted

[quote name='Asiaczek']
Dzisiaj juz na spacerze porannym Erka piszczała i mocno ciągneła do domu. Śniadanie - nas minusie (ale tym akurat sie nie martwie...). Pierwszy skurcz zauważyłam ok. 8.45. Potem o 9.27 pierwsza sunia tri i o 9.38 - druga... tez tri:smile: superowo!!!!!

Pzdr.

Oj :multi: i następne klusie-baskusie :multi::multi::multi: Asiaczku- serdeczne gratulacje :multi::multi:

Posted

[quote name='Vectra']jakie kruszynki fajne :)
ile takie cuś waży ?
taka "prezentacja" to ciężki kawałek chleba , ile ja czasu walczę , by wije się nie wiły , tylko leżały 3 sekundy bez ruchu
Nie ważyłam ich- nie mam wagi w domu;)
Obecnie, to Słodyczki ciagle śpią, jeszcze mało sie przemieszczają...

[quote name='*anusia&ajlu*']1 chyba większa od 2?
ale oby dwie śliczne :loveu:
Tak, pierwsza jest mocniejsza:)

[quote name='Buszki']No proszę,ja sobie po wystawach hulam,a tu Ercia niespodziankę zrobiła. GRATULACJE !!!
A jakie dziewczynki śliczne... :loveu::loveu:
Oj, śliczne, sliczne:)

Pzdr.

Posted

:multi::multi::multi::multi:Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

śliczne dziewczynki:loveu::loveu::loveu::loveu:

buziaki dla Erci!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Vectra']ja kupiłam taką wagę http://allegro.pl/lcd-elektroniczna-waga-sklepowa-30kg-pl-napisy-i1953623961.html
cena zabójczo niska , do tego można wszystko zważyć ;)
więc polecam
Wiesz, wszystkie dotychczasowe szczeniaki i kociaki odchowałam bez wagi, więc chyba teraz raczej nie kupię....;)

[quote name='M&S']:multi::multi::multi::multi:Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
śliczne dziewczynki:loveu::loveu::loveu::loveu:

buziaki dla Erci!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękować:)

Pzdr.

Posted

Cuuuudne dziewczynki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A sunia nr dwa prześlicznie malowana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo ciekawy wzorek na szyi i faktycznie łapeczki bielusie po Serku. Nieodrodna córcia tatusia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Gratulaski dla Erci i Serka:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']małe słodkie baski :loveu: takie papiśki małe to rozkoszne są :)

[quote name='lourdnes']Cuuuudne dziewczynki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A sunia nr dwa prześlicznie malowana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo ciekawy wzorek na szyi i faktycznie łapeczki bielusie po Serku. Nieodrodna córcia tatusia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Gratulaski dla Erci i Serka:multi::multi::multi:

[quote name='dagaa111']ale słodkie kruszynki :loveu:
gratulacje :multi:

[quote name='Gioco']Gratulacje :-)

Cudne bobaski :loveu:

[quote name='AgataP']Asiaczku gratuluje zostania babcią po raz kolejny!!!
Wszystkim hurtem dziękuję, bo pora juz późna i nie ma co się rozpisywac:)

Jestem mega zadowolona, siedząc przy kompie cały czas popatruję na maleństwa. Juz się nie mogę doczekać, kiedy będą bardziej kumate;)

pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']jakie kruszynki fajne :)
ile takie cuś waży ?
Przy urodzeniu ok. 200g :) Mój największy tłuścioch miał 220g, a najmniejszy 198g. I szybko przybierają, teraz tzn. po2 dniach klusia jako pierwsza przekroczyła 300 ;)
Ja mam taką wagę, za punkty w aptece :cool3:

[quote name='Asiaczek']
Jestem mega zadowolona, siedząc przy kompie cały czas popatruję na maleństwa. Juz się nie mogę doczekać, kiedy będą bardziej kumate;)

pzdr.
Ja też ciągle biegam do moich maluszków, takie słodkie małe kreciki i nie mogę się powstrzymać aby co chwilę nie brać ich na ręce