A&L Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Witamy się :multi: Jak tam Erka? Kiedy powinna się rozsypać? Ja też czekam na fotki ciężarówy! Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Asiaczku, zareklamuję bazarek: RASOWY BAZAR! Zaraz tam zajrzę:) [quote name='Czoko']Najważniejsze , ze wygrali! Pod koniec głosowania forum często się zawiesza i bardzo dużo ludzi zgłasza problem z zagłosowaniem. Ja dlatego przestałam głosować w ostatniej chwili - kiedyś się zdarzyło, że też nie dałam rady zagłosować Dokładnie! "Nasi" wygrali:) [quote name='Alicja']ale nerwowo było na koniec ....całe szczęście ze sie udało Też tak myslę:) [quote name='M&S']Hello:) Jak Ercia? Ercia - nadal puchnie, apetyt ma, kupki robi na kazdym spacerze. Troche się uspokoiła w stos. do Romki... [quote name='A&L']Witamy się :multi: Jak tam Erka? Kiedy powinna się rozsypać? Ja też czekam na fotki ciężarówy! Myslkę, że jakos kole poniedziałku powinna urodzic... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Wyszperane na FB: Ojciec podejrzewał syna ze ten zażywa narkotyki... Pewnego razu syn gdy wrócił do domu rozebrał się i poszedł szybko spać, Ojciec postanowił przeszukać jego kurtkę. Okazało się ze w jednej z kieszeni jest torebka z białym proszkiem. No postanowił sprawdzić co to tak naprawdę jest, poszedł do łazienki. zamknął drzwi... ...Wysypał troszkę z torebki i wciągnął kreskę, poczekał chwile - nic się nie dzieje - pomyślał. No to bach drugą kreskę, chwila zastanowienia - nic, zero reakcji, do bani! Ale dla pewności wciągnę jeszcze jedną kreskę... Nagle zza drzwi słychać głos żony: - Co tam robisz Kochanie? - Nic, nic, golę się! - K**wa trzeci dzień??!! Pzdr. Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 miłego i spokojnego weekendziku i mizianki zasyłamy:) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Parę dni temu był u mnie Artur i przywióżł klatke, w której odchował miot "R":) Teraz pora na miot "S"... Pokój wysprzątany, klatka juz stoi. Jeszcze tylko przygotować "bieliznę porodową", pean do pępowinek i poduszkę elektryczną. I właściwie wsio mamy gotowe na przyjecie nowych maluszków:) Tak więc na razie kilka fotek z wizyty Artura. Grupa... Wszystkie baski pchały się do pieszczot iprzytulanek:) Uploaded with ImageShack.us Widzicie to łypiące spojrzenie zołzy- Żelki? Uploaded with ImageShack.us Fariczek - jako najstarszy - miał najwięcej do powiedzenia, jeżeli chodzi o przytulanie się;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Śpiące towarzystwo;) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Łobuzerskie spojrzenie Żelci - super :) I nawet wujcio Fariczek załapał się na kanapowe mizianko :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Cd. Portret Erki (niestety, brzuszka nie widać:) Uploaded with ImageShack.us Jakieś pobudzenie... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dżezik zapałał (ciekawe, dlaczego?) wielką miłością do Pana A.:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Żelcia:) Uploaded with ImageShack.us Żelka + Erka w normalnej - jak dla nich - pozie - Zebraczki;) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='jamnicze']Łobuzerskie spojrzenie Żelci - super :) I nawet wujcio Fariczek załapał się na kanapowe mizianko :loveu:[/QUOTE] Fariczka nie sposób było pominąć przy robienu fotek. Taki z niego MODEL;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Troche monotematyczna, bo wszystkie modele były na wersalce, ale trudno... Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 http://img11.imageshack.us/img11/9118/zmianarozmiaruobraz017.jpg ah, te eleganckie i urocze baski :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Owieczko, jak dawno Ciebie tutaj nie było:) witaj! pzdr. Quote
Buszki Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Wyszperane na FB: Ojciec podejrzewał syna ze ten zażywa narkotyki... Pewnego razu syn gdy wrócił do domu rozebrał się i poszedł szybko spać, Ojciec postanowił przeszukać jego kurtkę. Okazało się ze w jednej z kieszeni jest torebka z białym proszkiem. No postanowił sprawdzić co to tak naprawdę jest, poszedł do łazienki. zamknął drzwi... ...Wysypał troszkę z torebki i wciągnął kreskę, poczekał chwile - nic się nie dzieje - pomyślał. No to bach drugą kreskę, chwila zastanowienia - nic, zero reakcji, do bani! Ale dla pewności wciągnę jeszcze jedną kreskę... Nagle zza drzwi słychać głos żony: - Co tam robisz Kochanie? - Nic, nic, golę się! - K**wa trzeci dzień??!! Pzdr.[/QUOTE] Jeszcze się śmieję,takie dobre :). Foteczki bardzo przytulaśne ;). Quote
Daga&Maks Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 http://img638.imageshack.us/img638/262/zmianarozmiaruobraz013.jpg pełny relaks :) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Buszki']Jeszcze się śmieję,takie dobre :). Foteczki bardzo przytulaśne ;).[/QUOTE] Czasami FB się przydaje;) [quote name='FredziaFredzia']Baski to takie pieszczoszki?[/QUOTE] Oj,i jak jeszcze ( że uzyję ulubionego powiedzonka Smoka Wawelskiego:) [quote name='dagaa111'] pełny relaks :)[/QUOTE] Ha, Fariczek umie się urządzić:) [quote name='Gioco']Hej Asiaczki :-)[/QUOTE] Heloł:) Pzdr. Quote
Alicja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 numerant :lol: http://img845.imageshack.us/img845/6782/zmianarozmiaruobraz024.jpg tak myślą że panu zamarzyła się czapa zimowa a że Asia nie miała w szafie męskiej to zaproponowała baskoczapkę ;) Quote
Vectra Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Baski to takie pieszczoszki?[/QUOTE] No , też byłam zdziwiona :) Jak byłam u Asi , wszystkie miała na kolanach , na głowie ... gadający Farik jest nieziemski :) wygłupiać też się bardzo lubią i w porównaniu z BF , baski to ADHD :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Owieczko, jak dawno Ciebie tutaj nie było:) witaj! pzdr.[/QUOTE] Dzień dobry! :) :) Quote
lourdnes Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ale super foteczki :) Dziewczyny w kuchni czekające na łakoć swietne ale naj jest fotka Dżeza wokól głowy Pana A :diabloti: Nie wiedziałam ,ze Farik to taki przytulasek :loveu:Głaski dla wszystkich diabełków :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Farik jest niesamowity, a jak nie chce się go miziać to podgryza i łapą trąca żeby nie przestawać:loveu: jak Ercia? mizianki dla wspaniałej 7:loveu: i kociaków :) Quote
Recommended Posts