Asiaczek Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 No teraz uwierzyłam, choć i tak nie do końca!:evil_lol: No i chwała Ci za kociaki, choć w każdym mieście w PL takie piękności też są! A więc dawaj więcej wiarygodnych przykładów, żeś była w Egipcie! I brudem na ulicach się nie zasłaniaj!!!:evil_lol: Hihihi... Była mowa o jakich muszlach, rafach itp..... Pzdr. Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Asiaczek']Wszystkim tym, którzy przeczytali wywiad ze mną w "Przyjaciel Pies", i pogratulowali mi, dziękuję!!! Wasze uznanie i pochwały są dla mnie bardzo ważne! Pzdr. Ja melduje, ze przeczytalam dzisiaj I Gratuluje :multi: Ooo jakie fajowskie koty :evil_lol: szczególnie ten rudy :razz: Quote
Agappe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Asiaczek napisał(a):No teraz uwierzyłam, choć i tak nie do końca!:evil_lol: No i chwała Ci za kociaki, choć w każdym mieście w PL takie piękności też są! A więc dawaj więcej wiarygodnych przykładów, żeś była w Egipcie! I brudem na ulicach się nie zasłaniaj!!!:evil_lol: Hihihi... Była mowa o jakich muszlach, rafach itp..... Pzdr. we wtorek bede miała wszystkie zdjęcia z nad wody <kolezanki aparat>, a spod wody mają przyjść pocztą w tym tyg.. wiec troszki cierpliwości.. zaraz Cie kwiatkami zasypie :) a nad ludźmi pomyśle.. ;) Quote
bellatriks Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Agappe']dla niedowiarków ;) i jakie wrażenia? Quote
Agappe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 bellatriks napisał(a):i jakie wrażenia? wysoko ;) , nie wygodnie sie "zsiada" i to "siodło" też jakos mało komfortowe.. generalnie wole konie ;) Quote
Agappe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Egipskie kwiaty... coz niewiele sie różnią od Polskich strasznie tego dnia wiało, wiec troche nieostre te kwiatki :/ i ...... sufit ;) Quote
Asiaczek Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Poprawiasz się koleżanko! A więc czekam na następne zdjęcia... Te, co są - tylko zaostrzają apetyt! Pzdr. Quote
Basenji Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dziwne. Podhalańczyk z garbem. I do tego jakiś wyleniały. Co ty z nimi Bellatrix wyrabiasz?? Zdrówko:diabloti: Quote
Basenji Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dziwne. Podhalańczyk z garbem. I do tego jakiś wyleniały. Co ty z nimi Bellatrix wyrabiasz?? Zdrówko:diabloti: Quote
Czoko Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ja na troszkę inny temat: Asiu! Najpierw poznałam Cię wirtualnie a wtedy przeważnie budzi się zainteresowanie jakie kto ma pieski i zobaczyłam je na Twojej domowej stronie. Na Wystawie miałam okazję poznać Was osobiście i od wtedy reaguję jeśli zobaczę basenji gdzieś na zdjęciu albo znajdę o nich gdzieś jakieś informacje. Właśnie w sobotę (jak zwykle jestem bardzo opóźniona) zobaczyłam najnowszy nr PP a w nim odkryłam świetny wywiad, którego udzieliłaś i dokładnie go miałam okazję przeczytać i znowu znalazłam nowe informacje o Twoich pieskach i tej rasie! Gratuluję i pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Basenji napisał(a):Dziwne. Podhalańczyk z garbem. I do tego jakiś wyleniały. Co ty z nimi Bellatrix wyrabiasz?? Zdrówko:diabloti: Ja nie wiem, czy w mojej Galerii pojawiła się Bellatrix? :crazyeye: Coś Ci się Basenji pomyliło... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Czoko']Ja na troszkę inny temat: Asiu! Najpierw poznałam Cię wirtualnie a wtedy przeważnie budzi się zainteresowanie jakie kto ma pieski i zobaczyłam je na Twojej domowej stronie. Na Wystawie miałam okazję poznać Was osobiście i od wtedy reaguję jeśli zobaczę basenji gdzieś na zdjęciu albo znajdę o nich gdzieś jakieś informacje. Właśnie w sobotę (jak zwykle jestem bardzo opóźniona) zobaczyłam najnowszy nr PP a w nim odkryłam świetny wywiad, którego udzieliłaś i dokładnie go miałam okazję przeczytać i znowu znalazłam nowe informacje o Twoich pieskach i tej rasie! Gratuluję i pozdrawiam Ewa Ewuniu, no to zrobiłam Ci niespodziankę, co? :lol:I miło mi jest, że wywiad się spodobał. Pzdr. Quote
Agappe Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Asiuuu co myslisz o czwartku ok hm 15-17 spacerek?? ja+Ty+ineczka?? cd zdjęc w tle widać dziesiątki łodek wracających z nurkowania.. umiejetna nawigacja jak widac sie przydaje ;) Egipskie pieski <niestety strasznie sie kreciły i ciezko było im zrobic zdjęcia> Quote
Asiaczek Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Agappe - Ty chyba zapomniałaś, że ja pracuję! W tygodniu to wogóle odpada... Ja jestem wolna dopiero ok. 18.00-18.30, a wtedy już jest ciemno... Pzdr. Quote
Agappe Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 nie zapomniałam... tylko myslałam, że może troche wczesniej kończysz:shake: Quote
Asiaczek Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Coś Ty! Ja mogę wyjść od czasu do czasu o 15 minut WCZEśNIEJ, ale nic więcej... Pzdr. Quote
Czoko Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Asiaczek napisał(a):Coś Ty! Ja mogę wyjść od czasu do czasu o 15 minut WCZEśNIEJ, ale nic więcej... Pzdr. Więc jednak ja mam lepiej - okresowo gdy mam troszkę mniej pracy mogę zdążyć dojechać do domu na 17. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Znaczy tak: w domu po pracy jestem juz o 16.20-16.25. Ale potem mam przeciez spacery z psami i stąd wyszła ta godzina 18.00.:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Asiaczek napisał(a):Znaczy tak: w domu po pracy jestem juz o 16.20-16.25. Ale potem mam przeciez spacery z psami i stąd wyszła ta godzina 18.00.:lol: Pzdr. Więc jednak Twoje pieski mogą iść na spacer troszkę wcześniej niż Choculka. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Czoko napisał(a):Więc jednak Twoje pieski mogą iść na spacer troszkę wcześniej niż Choculka. No trochę. Ale to i tak żadna różnica, bo ja basków mam trochę więcej niż 1! A Choco jest jedna!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Agga']A gdzie zdjęcia?:eviltong: Ja na razie nie mam żadnych nowych zdjęć do wstawienia. Ale pewnie Agappe już siedzi przy kompie i wybiera z setek, tysięcy zdjęć z Tunezji. My grzecznie czekamy! Pzdr. Quote
Agappe Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja na razie nie mam żadnych nowych zdjęć do wstawienia. Ale pewnie Agappe już siedzi przy kompie i wybiera z setek, tysięcy zdjęć z Tunezji. My grzecznie czekamy! Pzdr. ojoj... dzis dostałam kolejną serie zdjec od kolezanki.. ale dopiero doszłam do kompa.. zaraz czegos poszukam i obrobie :) Quote
Asiaczek Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Agappe']no to troszke Egipskich zwierzątek : A co to jest?! Pzdr. Quote
Recommended Posts