Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz, ja generalnie jestem zimnolubna. Ale jak mi było chłodno i załozyłam wczoraj polar do chodzenia po domu, to juz znaczyło, że jest jednak zimno;)
I akurat tak pieknie się złozyło z tym grzaniem, bo dzisiaj już sobie siedze w krótkim rękawku w domu:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']Kocica właśnie wstawiona u mnie ;).[/QUOTE]
Widziałam, piekna europejka:)

[quote name='NATKA']Hejka przyszłam się przywitać i idę szukać fotek precelków ;)[/QUOTE]
Oj, dawno ich u mnie nie było. Ale postaram się dzisiaj cos wstawić:)

[quote name='gosiaja']u mnie grzeją już od 19 wrześnie i podłoga cieplutka :)
a u rodziców od początku października[/QUOTE]
A, masz ogrzewanie podłogowe, tak? Ja kiedyś-kiedyś chciałam takie ogrzewanie zrobic, ale... funduszy zabrakło...

pzdr.

Posted

[quote name='unikatowydiament']Witam:)

u Nas też już pali się w kominku,i Oscar ma dylemat czy spać w łóżku czy przy kominku[/QUOTE]

Moje nie mają takiego dylematu,łóżko z kołderką jest bezkonkurencyjne :evil_lol:.

Posted

My jeszcze pieca nie włączamy (kominek niestety musi zostać jeszcze w sferze marzeń jutro auto znowu jedzie do mechanika) bo w domu jest 19 stopni a w biurze to kompy dogrzewają w porywach nawet do 22.

Posted

[quote name='unikatowydiament']Witam:)
u Nas też już pali się w kominku,i Oscar ma dylemat czy spać w łóżku czy przy kominku
Buuuu, ja nie mam kominka. Mnie tylko kaloryfery zostają:)

[quote name='Buszki']Moje nie mają takiego dylematu,łóżko z kołderką jest bezkonkurencyjne :evil_lol:.
Dla moich basków łóżko z kołderką jest the best:)

[quote name='Cienka']My jeszcze pieca nie włączamy (kominek niestety musi zostać jeszcze w sferze marzeń jutro auto znowu jedzie do mechanika) bo w domu jest 19 stopni a w biurze to kompy dogrzewają w porywach nawet do 22.
O,,,, nie wiedziałam, że komutery az tak moga podgrzac temperaturę:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

O,,,, nie wiedziałam, że komutery az tak moga podgrzac temperaturę:)

pzdr.[/QUOTE]

Trzy kompy w pokoju powierzchni jakiś 8 m kwadratowych dają czadu:)

Guest papillonek
Posted

[quote name='Cienka']Trzy kompy w pokoju powierzchni jakiś 8 m kwadratowych dają czadu:)[/QUOTE]

Musi być nieźle,aż szkoda wyłączać pewnie :)

Posted

[quote name='papillonek']Musi być nieźle,aż szkoda wyłączać pewnie :)[/QUOTE]

jest to trochę mało fajne bo jak się potem chodzi po reszcie domu to ma się wrażenie, że jest strasznie zimno.

Posted

[quote name='gosiaja']tak u siebie mam podłogowe tak już było od nowości[/QUOTE]
O, ja mieszkam w budynku powojennym, więc wtedy o ogrzewaniu podłogowym chyba nawet nie słyszano;)

[quote name='Cienka']Trzy kompy w pokoju powierzchni jakiś 8 m kwadratowych dają czadu:)[/QUOTE]
Uuuuu, mała powierzchnia, więc, fakt, nie dziwota, że tak ciepło...

[quote name='Alicja']Witam :)
U mnie grzali do dzisiaj do ok.14 .... teraz ZIMNO !!!!!!!!![/QUOTE]
O, ciekawe dlaczego przerwali...?

Pzdr.

Posted

[quote name='A&L']Hej, hej :)
Czy Asiaczki wybierają się do Częstochowy w niedzielę?[/QUOTE]
Niestety, nie będzie nas... ale...

[quote name='Zuza i Noddy']Pierwsze zdjęcie podoba mi się najbardziej, ale oczywiście kradnę wszystkie ;)
I jak już jestem to odpowiem A&L, w Częstochowie z basków będę tylko ja z Ofim, jesteśmy sami w rasie ;)[/QUOTE]
Kradnij:)
...ale bedzie OFIK:)

[quote name='A&L']To będę Cię szukać, bo chciałabym zobaczyć baska na żywo :)[/QUOTE]
Wymieńcie się telefonami, bo inaczej jednego baska to trudno znaleźć;)

pzdr.