MMM Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Spóźnione gratulacje wystawowe. :multi::multi::multi: I wielkie dzięki za informacje o artykule - już kupiłam gazetkę, zresztą ostatnią w kiosku :lol: Quote
Buszki Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 jak chcesz więcej,to u nas jest pełno ;). Quote
Patisa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ale u Was kółko gosposi :D Fajnie fajnie ;) Quote
Oscar Patric Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 witamy się i życzymy miłego popołudnia :) Quote
Asiaczek Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Boshe, kiedy ja ostatnio wstawiałam fotki na DGM...? Przed chwila trochę opanowałam fotki z wystawy z Chorzowie, więc wstawię zdjęcia z konkurencji MP, w której brała udział Zuzka + Erka:) Wywalczyły Zwyc. Grupy Starszej!!! Zapraszam:) Uploaded with ImageShack.us Bardzo podoba mi się to ujęcie:):diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Cd. MP Chorzów 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zamiana psów: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Cd. MP, Chorzów 2011 Uploaded with ImageShack.us Zuzka + Erka - Zwycięzca Gr. Starszej:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Cd. MP, Chorzów 2011 Zwycięzcy Gr. Młodszej i Starszej: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Cheritka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Gratulacje, super !!!!! Bardzo ładnie się prezentuje :) Quote
Ciapkowa. Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Gratulacje dla Zuzy :D I ślicznie się razem z Erką (?) prezentuje :) Przyznam, że baski mają CUDNY ruch! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Bardzo mi się Ereczka na tych fotkach podoba, świetnie się ją wystawia ;) taka elegantka z niej ;) Quote
Asiaczek Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Cheritka napisał(a):Gratulacje, super !!!!! Bardzo ładnie się prezentuje :) Zuzka +Erka to bardzo zgrany team:) Ciapkowa. napisał(a):Gratulacje dla Zuzy :D I ślicznie się razem z Erką (?) prezentuje :) Przyznam, że baski mają CUDNY ruch! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tak, toErka:) Zuza i Noddy napisał(a):Bardzo mi się Ereczka na tych fotkach podoba, świetnie się ją wystawia ;) taka elegantka z niej ;) Jak handler dobry to i pies pieknie pokazany:) unikatowydiament napisał(a):piękne psy Dzięki w imieniu Erki:) pzdr. Quote
taxelina Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pieknie sie dziewczyny prezentuja! Quote
Karro Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 http://img6.imageshack.us/img6/9413/zmianarozmiaruobraz186.jpg Ale się dumnie prezentuje :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Dzięki za miłe słowa pod adresem Erki. Bo zuzka to pewnie sama podziękuje, jak znajdzie chwile czasu... Alicja, ales cfaniara;) pzdr. Quote
Alicja Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Asiaczek']Dzięki za miłe słowa pod adresem Erki. Bo zuzka to pewnie sama podziękuje, jak znajdzie chwile czasu... Alicja, ales cfaniara;) pzdr. nooo :grins: Nie kupuję już gazetek bo pod stołem w kuchni mam cały karton PP i MP ...spróbuję na bazarku wystawić po 0,50 zł za sztukę , może zejdą Quote
Zuza i Noddy Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Nie ma to jak wolna sobota, dopiero wstałam z łóżka :) Bardzo dziękuje za miłe komentarze. U nas dzisiaj na dworze upał, jakiego nawet w wakacje nie było. Quote
Buszki Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 To tak jak u nas.Nawet dziewczynom za gorąco na dworze,wolą na kanapach się wylegiwać ;). Quote
Ciapkowa. Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 U nas tak samo, poszłam z kuzynkami i koleżanką nagrywać coś na lekcji w bluzie, długich spodniach. nie wiedziałam, że jest tak gorąco :roll: bluzę ściągnęłam, no ale spodni nie :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 [quote name='Alicja']nooo :grins: Nie kupuję już gazetek bo pod stołem w kuchni mam cały karton PP i MP ...spróbuję na bazarku wystawić po 0,50 zł za sztukę , może zejdą Moze. Ja swoje oddałam w Białym Iza. i Izabela124. I teram mam miejsce na nowe egzemplarze... [quote name='Zuza i Noddy']Nie ma to jak wolna sobota, dopiero wstałam z łóżka :) Bardzo dziękuje za miłe komentarze. U nas dzisiaj na dworze upał, jakiego nawet w wakacje nie było. Dobrze Ci:) A u nas wczoraj, tzn. w piątek, było super:) Dzisiaj już nie jest tak pięknie jak wczoraj... [quote name='Buszki']To tak jak u nas.Nawet dziewczynom za gorąco na dworze,wolą na kanapach się wylegiwać ;). A u nas dzisiaj spox. Wczoraj byl upał, a dzisiaj - cudna jesień:) [quote name='Ciapkowa.']U nas tak samo, poszłam z kuzynkami i koleżanką nagrywać coś na lekcji w bluzie, długich spodniach. nie wiedziałam, że jest tak gorąco :roll: bluzę ściągnęłam, no ale spodni nie :lol: :lol: :lol: Jak to?!?!?! spodni nie chciałas ściągnąć...?Oj,ty niedobra...;) Pzdr. Quote
Recommended Posts