Buszki Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='Asiaczek'] A jaka to grupa pierwotna? Bo ja znam tylko A, B, AB ......;) Pzdr. Pierwotna,to grupa 0 :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='Vectra']mama , to jest człowiek orkiestra :diabloti: ileż ona nagada się na te psy :mdleje: ale własny obiad odda , poduszkę , łóżko , nawet jak pieski kapcie porwały - too oj tam oj tam - stare były , brzydkie i tak chciała kupić nowe :diabloti: dlatego wiem , że bez psa/ów , długo nie pociągnie :cooldevi: z nudów przed pracą, dwie kawy wypija ... no bo co ma robić ? :evilbat: tak to z psem na spacer śmigała ... to jej słowa , to co ma robić rano :D Oj, to rzeczywiście trzeba jej psa! Bo te 2 kawy z rańca, to nie za dobrze dla żołądka... [quote name='Alicja']moja to tylko dzięki temu że rozsądek wział góre to miała by na bank psiaka ale już wiek nie ten ...póki co Ozzy służy za przytulaka a kicia podbalkonówka służy do opieki i dokarmiana :) Nie ma to jak kontakt z natura w postaci podbalkonówki;) [quote name='Buszki']Pierwotna,to grupa 0 :diabloti:. ...a ja myslałam, że 5;) pzdr. Quote
Buszki Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Asiaczek napisał(a): ...a ja myslałam, że 5;) pzdr. Też :diabloti: . Quote
Cheritka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Przyszłam zobaczyć co u Was słychać. Mam nadzieję, że kiedyś tu wejdę i zobaczę że pies się znalazł !!!!! Quote
jamnicze Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Serek, to młodziak może dzieciuch jeszcze w zachowaniu, za to wyrósł już na kawał psa :) O zobaczcie jaki jest męski przy mojej Sajduchnie :cooldevi: Quote
betka-sp Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='jamnicze']Serek, to młodziak może dzieciuch jeszcze w zachowaniu, za to wyrósł już na kawał psa :) O zobaczcie jaki jest męski przy mojej Sajduchnie :cooldevi: ło mamo///;) to faktycznie kawał chłopa przy w gruncie rzeczy dorosłej juz suce ...;) Sajdi przy nim jak kruszynka ;) hahahahahahh Quote
ewtos Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 FredziaFredzia napisał(a):No, Serek jest mięśniakiem.:razz: I "Czarusiem", ta poza :loveu:. Quote
Asiaczek Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Cheritka napisał(a):Przyszłam zobaczyć co u Was słychać. Mam nadzieję, że kiedyś tu wejdę i zobaczę że pies się znalazł !!!!! A jak ja bym tak chciała... jamnicze napisał(a):Serek, to młodziak może dzieciuch jeszcze w zachowaniu, za to wyrósł już na kawał psa :) O zobaczcie jaki jest męski przy mojej Sajduchnie :cooldevi: Jeeee, nawet sobie nie wyobrazałam, że miedzy nimi aż taka róznica... Cienka napisał(a):Witam się, melduje, że jeszcze żyje. Uffff, kamień z serca;) ewtos napisał(a):I "Czarusiem", ta poza :loveu:. Hahaha, a skąd wiesz? pzdr. Quote
Alicja Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 A już się martwiłam , że Cię tak długo nie ma .... Quote
jamnicze Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Asiaczek napisał(a): Jeeee, nawet sobie nie wyobrazałam, że miedzy nimi aż taka różnica... Myślę, że ciutek powiększa ja perspektywa ;) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Alicja napisał(a):A już się martwiłam , że Cię tak długo nie ma .... Bo i z kompami miałam problem. co prawda juz zażegnany, ale monitor do wymiany i klawiatura ( mały pokój), a w duzym - juz wsio gra! Bałam się, że jakiś wirus mi się zakradł, bo replikowały mi się okienka, zakładki, wyrzucało mnie z netu.... Więc wezwałam fachowca:) A, i nawet netbook nie łączył.... Co ja przezyłam, to tylko ja wiem! No i następne koszty idą, juz sa za drzwiami: lodówka lekko cieknie, niszczarka do dokumentów - nie działa... Skąd na to brać...? jamnicze napisał(a):Myślę, że ciutek powiększa ja perspektywa ;) Zobaczymy w realu w Sopocie:) Pzdr. Quote
taxelina Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Witam sie! Eh od wiekow zawsze cos z ta kasa, jak jest jakas to zaraz na cos trzeba wydac bo cos sie popsulo :razz: Quote
jamnicze Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Asiaczku, wstawiłam u siebie "Historię pewnej znajomości" ;) Quote
Karro Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Witamy poraz pierwszy ale napewno nie ostatni :) Pięknie psy się prezentują :) Quote
Buszki Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 jamnicze napisał(a):Asiaczku, wstawiłam u siebie "Historię pewnej znajomości" ;) To ja też lecę zobaczyć :). Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 deer_1987 napisał(a):Witam sie! Eh od wiekow zawsze cos z ta kasa, jak jest jakas to zaraz na cos trzeba wydac bo cos sie popsulo :razz: Jakas pokrętna prawidłowość losu... jamnicze napisał(a):Asiaczku, wstawiłam u siebie "Historię pewnej znajomości" ;) A co to takiego? Lecę zobaczyć:) understandme napisał(a):Witamy poraz pierwszy ale napewno nie ostatni :) Pięknie psy się prezentują :) Witaj:) Nowy Gośc w naszych progach:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Bardzo gorąco zapraszam na .... http://www.dogomania.pl/threads/212137-Marsz-poparcia-dla-nowelizacji-ustawy-o-ochronie-zwierz%C4%85t Zajrzyjcie, to ważna sprawa. Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Bardzo gorąco zapraszam na .... http://www.dogomania.pl/threads/212137-Marsz-poparcia-dla-nowelizacji-ustawy-o-ochronie-zwierz%C4%85t Zajrzyjcie, to ważna sprawa. Pzdr. Zajrzałam i czytam wątek :) A co tam u Was, jakieś fotki...? ;) Quote
Alicja Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Podniosłam , udostępniłam na FB i wrzucam na NK Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Ciapkowa. napisał(a):Zajrzałam i czytam wątek :) A co tam u Was, jakieś fotki...? ;) Mam foteczki, mam, ino czasu nie mam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Alicja napisał(a):Podniosłam , udostępniłam na FB i wrzucam na NK Dziękowac:) Juz myślałam, że pójdę, a tu jakieś zmiany czasowe, więc nie wiem.... Pzdr. Quote
Karro Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Wrzuć jakies nowe zdjęcia piesków ;) Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts