Zuza i Noddy Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Czarna Owieczka zauwazyła, parę postów wyżej;) pzdr. No tak rzeczywiście, czyli to jednak ja jestem ślepa. Quote
C&B Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Myślałam, że sobie w Białym baski pooglądam - ale jak są w sobotę, to niestety nie... :-( Quote
Cheritka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Czyli widze, że biegałyśmy na BISie na tym samym ringu i nie wiedziałyśmy :) A może masz fotki mojego Goldisia z BISa Babyków ? Quote
Śnieżynka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczku jest szansa na przepis na ten wspaniały deserek ?? bo nigdzie nie mogę się go doszukać. http://imageshack.us/photo/my-images/37/p1070358.jpg/ Quote
Czarna_Owieczka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Tak, mam w planach wystawę w Białym:) Pzdr. To wspaniale ! :multi: przybędę Wam kibicować :) kaskaSz napisał(a):Ooo szkoda, bo znowu się nie spotkamy, bo westy są w niedzielę. Choć nigdy nic nie wiadomo. w sobote jest krajowka terierów, będą więc i westy :cool3: Quote
jamnicze Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jeszcze raz gratulacje dla Serka, to który jego litewski CAC? Widziałam też jednego z konkurentów w Kownie - był tu poglądowo ;) Ładna główka :) http://img546.imageshack.us/img546/5978/img9272s.jpg Quote
Zuza i Noddy Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='jamnicze']Jeszcze raz gratulacje dla Serka, to który jego litewski CAC? Widziałam też jednego z konkurentów w Kownie - był tu poglądowo ;) Ładna główka :) http://img546.imageshack.us/img546/5978/img9272s.jpg Nie ma to jak zdrzemnąć się na ringu między prezentacją w ruchu, a w dodatku w takim miłym słoneczku ;) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Cheritka']Czyli widze, że biegałyśmy na BISie na tym samym ringu i nie wiedziałyśmy :) A może masz fotki mojego Goldisia z BISa Babyków ? Nie mam żadnego zdjęcia z BIS PUPPY... [quote name='Buszki']Trochę spóźnione gratulacje :). Nie ma sprawy:) [quote name='Śnieżynka']Asiaczku jest szansa na przepis na ten wspaniały deserek ?? bo nigdzie nie mogę się go doszukać. http://imageshack.us/photo/my-images/37/p1070358.jpg/ Już podaję:) 1 duże op. jogurtu 2 galaretki truskawkowe, ale moga tez byc inne 1/2 kg czereśni (ale gdy nie jest sezon na czereśnie, to moga tez byc inne owoce, ale MIĘKKIE!) ----------------------- Galaretki rozpuścić w 3/4 litra wody, wystudzić, ale nie moga stężeć. Czereśnie wydrylować i pokroić. Do zimnej galaretki dodać jogurt prosto z lodówki, zamieszać. Wylac jogurt + galaretki do płaskiego pojemnika z czereśniami. Wstawić do lodówki, aby zastygło. [quote name='Czarna_Owieczka']To wspaniale ! :multi: przybędę Wam kibicować :) w sobote jest krajowka terierów, będą więc i westy :cool3: O, to super! [quote name='Metheora']świetne fotki, ROMANTIC tak pięknie stoi na stoliku :) śliczna :) Ona wie, kiedy się pokazać:) [quote name='jamnicze']Jeszcze raz gratulacje dla Serka, to który jego litewski CAC? Widziałam też jednego z konkurentów w Kownie - był tu poglądowo ;) Ładna główka :) http://img546.imageshack.us/img546/5978/img9272s.jpg Serek ma już 4 litewskie CAC'e, łącznie z tym z Ukmerge. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Witaj, witaj:) U nas - różnie. Raz piękne słońce, raz chmury i wiatr... jakby pogoda nie wiedziała, jak się zachować;) pzdr. Quote
taxelina Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Witaj, witaj:) U nas - różnie. Raz piękne słońce, raz chmury i wiatr... jakby pogoda nie wiedziała, jak się zachować;) pzdr. Ta pogoda to w ogole w kratke ostatnio.. tutaj slonca nie widzialam juz od 2 tygodni bo jak nam dopisalo w stolicy to u nas bylo brzydko mowila znajoma i psiaki nie byly chetne wychodzi Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 papillonek napisał(a):Tak mówię o tej wystawie :) Kurczę, ale o jakiej wystawie? Jakos nie mogę załapać... Pzdr. Quote
Guest papillonek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dodałaś zdjęcia z wystawy ,a ja się pytam ,czy coś Ci psiaki zajęły na niej :) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 A, chodzi w takim razie o wystawę w W-wie. Sorki, ale ta wystawa to już historia i stąd to całe zamieszanie. W W-wie było OK: OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB:) ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - w.p.1, Best Puppy, BIS PUPPY4:) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB:) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran:) Wystawę uwazam za udaną:) pzdr. Quote
Śnieżynka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Już podaję:) 1 duże op. jogurtu 2 galaretki truskawkowe, ale moga tez byc inne 1/2 kg czereśni (ale gdy nie jest sezon na czereśnie, to moga tez byc inne owoce, ale MIĘKKIE!) ----------------------- Galaretki rozpuścić w 3/4 litra wody, wystudzić, ale nie moga stężeć. Czereśnie wydrylować i pokroić. Do zimnej galaretki dodać jogurt prosto z lodówki, zamieszać. Wylac jogurt + galaretki do płaskiego pojemnika z czereśniami. Wstawić do lodówki, aby zastygło. Pzdr. Dziękuję :D w tyg zrobię i się powiem jak wyszło :D Quote
Guest papillonek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):A, chodzi w takim razie o wystawę w W-wie. Sorki, ale ta wystawa to już historia i stąd to całe zamieszanie. W W-wie było OK: OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB:) ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - w.p.1, Best Puppy, BIS PUPPY4:) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB:) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran:) Wystawę uwazam za udaną:) pzdr. Ja też gratuluję :D Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Śnieżynka napisał(a):Dziękuję :D w tyg zrobię i się powiem jak wyszło :D A jakie owocki chcesz zużyć do tego deseru? papillonek napisał(a):Ja też gratuluję :D Dziękować:) pzdr. Quote
Śnieżynka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):A jakie owocki chcesz zużyć do tego deseru? pzdr. Zależy co znajdę w tyg na placu :) bo nawet nie wiem co jeszcze jest :) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Pamiętaj, aby owoce były miękkie i nie trzeba było ich "chrupać" jak np. maliny. Może morelki lub nektarynki (bez skórek), może słodkie wisienki...? Może winogrona, ale też dobrze by było je wypatroszyc z pestek... Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Pamiętaj, aby owoce były miękkie i nie trzeba było ich "chrupać" jak np. maliny. Może morelki lub nektarynki (bez skórek), może słodkie wisienki...? Może winogrona, ale też dobrze by było je wypatroszyc z pestek... Pzdr. Myślałam właśnie nad wisienkami, czereśniami, śliwkami pokrojonymi na małe kawałeczki bez skóry, winogrona bez pestek albo banany, a plany zweryfikuje to co będzie na placu :) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Śnieżynka napisał(a):Myślałam właśnie nad wisienkami, czereśniami, śliwkami pokrojonymi na małe kawałeczki bez skóry, winogrona bez pestek albo banany, a plany zweryfikuje to co będzie na placu :) OK, czyli wiesz, co chcesz:) Ja najbardziej lubię z czereśniami. Ale z wisienkami, nektarynkami tez jest OK. W zimie to robię z owocami z puszek. Ale w środku lata to trochę głupio dawać puszkowe owoce do deseru... Pzdr. Quote
Alicja Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczku , ja miałam się odchudzać a tu znów przepis na ten deserek ...no i zapisałam i bedę robić :lol:...muszę spróbować Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Przepis prosty, zbyt duzo kalorii nie ma. Samo zdrowie;) pzdr. Quote
Recommended Posts