Ciapkowa. Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='asiaczek']no i jeszcze cieplutkie wieści z oberwartu w austrii, gdzie dzielnie walczyła jamnicze z sajdusią:) love is on my side asiaczek fci - dosk.1, caca, bos, cacib:) hura, hura, hura!!!!!! A jutro ma szombathely:) tez trzeba trochę pomóc losowi i zaciskamy!!! Pzdr. gratulacje!!!!! :) Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Asiaczku , melduję , ze ja już od piątku wieczór w domku , ale internet dopiero mi dziś oddali ..... Dziękuję Ci serdecznie za spotkanko i liczę , na kolejne :) ...a deserek wygląda smakowicie .... spróbuję w przyszłym roku ;) Quote
ewtos Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Asiaczek napisał(a):Kochana, fotki to juz jutro, bo padam. Jednak wiek robi swoje;) Pzdr. Dziś jest jutro a fotek jak nie ma tak nie ma, no jedna:obrazic: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Oj, na 500 fotek, po selekcji zostało 320. Juz część ponagrywałam i jutro raniutko wyslę CD. Część obcych jest juz w temacie ogólnym o wystawie. A teraz, dla najwierniejszych: Ofik:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Poznajecie tę panienkę? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Reszta jutro. Zaraz spacerki i.... lulu:) Pzdr. Quote
ewtos Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 No są :lol:, panienka wiadomo Romka:loveu:, cudowna, jeszcze nie jedno pokaże.A ten dwukolorek , taki jakiś nie Asiaczkowy? choć też cudeńko. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 ewtos - zaskakujesz mnie:) Tak, zgadza się. Ta młoda panienka to Romka z prawej i z lewej strony. I wydaje mi się, że jednak na tym zdjęciu wygląda lepiej: http://img171.imageshack.us/img171/2745/img9492q.jpg A ta czarna panienka na rękach u Zuzki to też.... Zuzia:) Ino psiowa Zuzia:) pzdr. Quote
Alicja Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 :lol::lol::lol: dawno takiego fajnego tematu nie było :lol: ubaw mam po same pachy :lol: Asiu , ja podobne rzeczy i PW przerabiałam jak dałam jakąś niewyjściową fotę jakiegoś tam :roll: psa ....oj się działo ...oj działo :lol:dawno tak czerwonej skrzynki pocztowej nie miałam :lol: no i się pomyliłam bo napisałam to tam :roflt: a chciałam u Ciebie ...zresztą PW to dostaję ....wiesz od kogo :evil_lol: Quote
ewtos Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Bo nam się marzy basek (mnie i TŻ-owi) ale jak na dziś to niemożliwe bo córka uczyniła nas "dziadkami" tego maleństwa" http://i51.tinypic.com/so4cgk.jpg i musimy Jej trochę pomóc. Ale kto wie, kto wie. Na wystawach jesteśmy zawsze przy 5 gr i się gapimy:lol:. Quote
gosiaja Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 GRATULACJE !!!!! zaległe i melduje że czytam ale nie mam czasu pisać spokojnego dzionka Quote
jamnicze Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Asiaczek'] OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, CACIB, BOB!!!!!! ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - v.p.1, Best Puppy, BIS PUPPY4!!!!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. r.CACIB FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran:) Pzdr. Jeszcze raz oficjalne i serdeczne gratulacje :) [quote name='deer_1987']Sajdi przepieknie sobie poradzila! dzięki :) [quote name='Buszki']Dodatkowe gratulacje dla Sajdi i jamnicze !!! dzięki :) [quote name='Ciapkowa.']gratulacje!!!!! :) dzięki :) Moja kofffana Grusia :loveu: http://img840.imageshack.us/img840/8702/zmianarozmiaruimg9236.jpg Quote
Alicja Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='jamnicze']Jeszcze raz oficjalne i serdeczne gratulacje :) dzięki :) dzięki :) dzięki :) Moja kofffana Grusia :loveu: http://img840.imageshack.us/img840/8702/zmianarozmiaruimg9236.jpg Grusia tak pozowała że Asia nie mogła obiektywy wyciągnąć :lol: Witam z mokrego Rybnika :hand: Quote
angineuuka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Alicja']Grusia tak pozowała że Asia nie mogła obiektywy wyciągnąć :lol: Witam z mokrego Rybnika :hand: to już wiem skąd ten deszcz w Zabrzu :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Angi napisał(a):to już wiem skąd ten deszcz w Zabrzu :evil_lol: u nas do tego wszystkiego jeszcze grzmi ......:mad: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Alicja napisał(a):Grusia tak pozowała że Asia nie mogła obiektywy wyciągnąć :lol: Witam z mokrego Rybnika :hand: No bo się łajza jedna rozłożyła akurat na plecaczku od aparatów... Niestety, mam DOBRĄ wiadomośc dla Gruszki - otóż plecaczek ma zepsuty zamek i musze kupić drugi. Drugi plecaczek. Więc Gruszka będzie miała się gdzie wylegiwać... Ale takiplecaczek kosztuje, a u mnie z finansami cienko... eh... W nocy padało. Rano padało. Obecnie w W-wie mamy jungle... Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [FONT=Comic Sans MS]A w Gliwicach burza.... hy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]buziaki od Gina Asiaczku :loveu:[/FONT] Quote
angineuuka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Alicja']u nas do tego wszystkiego jeszcze grzmi ......:mad: u nas już też :evil_lol: :mad: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]A w Gliwicach burza.... hy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]buziaki od Gina Asiaczku :loveu:[/FONT] w Zabrzu też :D . i to nie wygląda ciekawie :/ Quote
Buszki Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 U nas też parówka i grzmi.A nawet przed chwilką zaczęło padać,więc psice udają,że Ich nie ma.Bo jeszcze by pańcia chciała na spacer wyciągnąć :roll:. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]A w Gliwicach burza.... hy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]buziaki od Gina Asiaczku :loveu:[/FONT] I wzajemnie:) [quote name='Metheora']nas na treningu zlało konkretnie, suszę ciuchy uprząż i psa :) ( pies już właściwie suchy )...i grzmi i co troche sie przejaśni znowu grzmi...ale mam urlop :P U nas jungla;) [quote name='Buszki']U nas też parówka i grzmi.A nawet przed chwilką zaczęło padać,więc psice udają,że Ich nie ma.Bo jeszcze by pańcia chciała na spacer wyciągnąć :roll:. Moje załapały się na skwar po-burzowy:) Pzdr. Quote
Buszki Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 A u nas leje tak intensywnie,że nawet w telewizji mamy brak sygnału :shake:.Dobrze,że internet jakoś jeszcze działa. Quote
Alicja Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Buszki napisał(a):A u nas leje tak intensywnie,że nawet w telewizji mamy brak sygnału :shake:.Dobrze,że internet jakoś jeszcze działa. o to mamy podobnie ...co chwile mamy przerwy w dostawach TV Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 W W-wie oberwanie chmury... Moja ulica zalana kompletnie a że niedaleko jest i Straz Pożarna i szpitale, to non-stop karetki na sygnale.... Ależ nietypowych i niepożądanych atrakcji... Pzdr. Quote
Recommended Posts