Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do poczytania i do śmiechu...
15 rzeczy które można zrobić w centrum handlowym

1. Weź 24 pudełka z prezerwatywami i wrzucaj po jednym do koszyków innych ludzi.
2. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły co pięć minut.
3. Zrób smugę z soku pomidorowego prowadzącą do toalet.
4. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje.
5. Podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę M&M-sów.
6. Przesuń znak "Uwaga. Mokra podłoga" na wykładzinę.
7. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki.
8. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj "Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju" i rozpłacz się.
9. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie.
10. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne.
11. Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z "Mission Impossible".
12. W dziale samochodowym pozuj na Madonnę, używając lejków różnej wielkości.
13. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj "WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!".
14. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: "O nie, to znów te głosy!"
15. Wejdź do przymierzalni i krzyknij naprawdę głośno: "HEJ, papier toaletowy się skończył!"

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

1 lipca br. Serek skończyła 2 lata. Więc to juz sporo. Widzę, jak urósł, jakie ma niedostatki. Ale charakter ma cudny! przyjaciel wszystkiego, ani razu nie zaczepił do walki innego psa ani suki ani szczeniaka ani kici. Chociaż koty podwórkowe wystawia z podziwu godną starannością i pewnie by je pogonił. Nie pozwalam jednak na takie zachowanie.
Na spacerach lubi pociągnąć. Dlatego na początku każdego spacerku muszę mu przypomnieć co i jak. I potem jest już OK. A najlepiej jest wtedy, gdy jedziemy np. na Pola Mokotowskie i Serek tam się wybiega, wyhasa, wybawi. To potem tylko spanie mu w głowie:)

Eksterierowo to nadal nie jest to "to", o czym marzyłam. Ale jest krok naprzód:)

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Pewnie trudniej jest zamawiac psa/suke na odleglosc? chociaz Ty masz wytrawne oko i doswiadczenie :)[/QUOTE]
Zdjęcia - jak zwykle - przekłamują. Poza tym nic nie zastąpi 'widzenia" psa na żywo.... I dlatego łatwiej jest mi wybrac malucha z miotu odchowanego u mnie, niz ze zdjęć...

[quote name='zielona']Trzymam kciuki[/QUOTE]
Na pewno się przydadzą:)

pzdr.

Posted

[quote name='Korenia']A jak sprowadzałaś Serka to nie bałaś się jak zniesie podróż? On leciał sam czy ktoś go przywiózł?[/QUOTE]
Leciał sam. Jak go odbierałam z Cargo na lotnisku to oprócz tego, że był z lekka obrzygany i obsrany, to wyszedł z kontenerka, rozglądnął się wokoło, dał sobie nałożyc obróżkę i smyczkę i grzecznie poszedł zwiedzac okolice Cargo. Co prawda siku zrobił dopiero w domu, a w nocy jeszcze dodatkowo kuuuu, ale charakter i humor to mu pozostał do dziś taki sam. to znaczy zajedwabisty:)

[quote name='Czoko']Potrzymam kciuki!!![/QUOTE]
Ewuniu, dzięki:)

[quote name='Buszki']Trzymam mocno kciuki,żeby Wazirek się znalazł.[/QUOTE]
Oby...

Pzdr.

Posted

To na Dobranockę - jeszcze kilka fotek ze spacerku 31.05.2011 na Polach Mokotowskich:)

Seria pt. "Lansik i kradziona piłeczka":)

Uploaded with ImageShack.us

Serek chciał się podłączyc do cudzej piłeczki...

Przewaga Lansika!

Serek stosuje różne metody w celu obezwłądnienia przeciwnika i odebrania piłeczki...

Niestety, na upór Lansika nie ma rady:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Przed chwilą dostałam informację, że Wazik byl widziany ok. 2 tyg. temu w okol. ulicy Rostaffińskich przy Polach Mokotowskich. Jutro z rana pójdę tam i podowieszam ogłoszenia.
Może ktoś chce się do mnie dołączyć?

pzdr.
Kurrrdę - akurat mnie nie ma :angryy:
Ale informuj proszę.

Posted

[quote name='Asiaczek']Przed chwilą dostałam informację, że Wazik byl widziany ok. 2 tyg. temu w okol. ulicy Rostaffińskich przy Polach Mokotowskich. Jutro z rana pójdę tam i podowieszam ogłoszenia.
Może ktoś chce się do mnie dołączyć?

pzdr.

ASIU zaciskam :kciuki:

Posted

[quote name='Korenia']To super, że chłopak mimo tego nie bał się :)
Lansik zatkał się piłką :evil_lol:[/QUOTE]
Zapomniałam napisać, że obsrany i b=obrzygany był dlatego, że we Frankfurcie miał przerwe tranzytowa i tam go nakarmiono...

[quote name='deer_1987']ZAwsze malo :razz:[/QUOTE]
wiem:)

[quote name='agnethka']MY TEŻ :loveu: MOCNO, MOCNO, MOCNO!
tu też straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie mocno i Asiu - pisz, konicznie daj znać.... niech to będzie ON :razz:
ooo 1 lipca - to jak moja Dziunia :cool1:
najważniejszy ten - krok do przodu ;)[/QUOTE]
Jeszcze ok. pól godziny, potem bank, poczta i Pola Mokotowskie. W W-wie pada całą noc i teraz też.

[quote name='Alicja']ASIU zaciskam :kciuki:[/QUOTE]
Jasne!

[quote name='ewtos']Czy Wazir sam biega ?czy jest przez kogoś przygarnięty i tam wyprowadzany? Ja też trzymam kciuki, żeby to był on.[/QUOTE]
Z relacji SMS'owej wynika, że stał sobie przy furtce prowadzącej na ogódki działkowe. Nie uciekał i Pan, który mi przysłał mi tę info był pewien, że on czeka na kogoś, kto tam wszedł.....
Wazirek może juć gdzies indziej; od tego zdarzenia mineły ok. 2 tygodnie. Ale może być i tak, że biega gdzieś w tamtej okolicy i tego terenu będzie się trzymał...

pzdr.

Pzdr.

Posted

[quote name='agnethka']dlatego ja nie karmię psów przed wyjazdami... kiedyś nakarmiłam, żeby głodne nie były... no i już nie karmię, bo zaliczyliśmy w aucie to samo co Serek ;
będę ciskać cały dzień, jeśli trzeba ;)
a o deszczu nic mi nie mów, u nas pada od ponad tygodnia... woda nie ma gdzie wsiąkać, część spływa drogą, część stoi pod domem robiąc za basen...ech[/QUOTE]
Ja karmię tylo wtedy, gdy wiem, że po posiłku siaki będą miały jeszcze co najmniej godzinę do odjazdu. I to mi się sprawdza:)

[quote name='Alicja']Asiu , może trzeba bedzie wejść na dzialki i tam popytać , porozwieszać[/QUOTE]
Pewnie, że wejdę. Ale na tych działkach nie za bardzo jest gdzie wieszac ogłoszenia. Są tam tablice przy wejściach i na nich chcę powiesić nowe ogłoszenia. No i pokrecę się trochę po Polach, wezmę ze soba kiełbaskę. Może bedzie potrzebna?
No i jakiś komplecik spacerowy (obróżka + smyczka).

Pzdr.