Izabela124. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Wystawa jest 16-17.07.2011. My (V gr.) jesteśmy w sobotę. Pzdr.Jeśli będę w tych dniach w Polsce to przybędę :) Quote
Asiaczek Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Izabela124. napisał(a):Jeśli będę w tych dniach w Polsce to przybędę :) Ooooo, wycieczka zagraniczna się szykuje? Gdzie? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Ooooo, wycieczka zagraniczna się szykuje? Gdzie? Pzdr.Do pracy do Niemiec, więc wycieczka połączona z pracą :) Quote
Króffka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Asiaczku a czy twój zaginiony basek w końcu sie odnalazł? Bo jakoś nie znalazłam o tym żadnej informacji.:oops: Mam jeszcze pytanie odnośnie rasy: Czy baski nadają się do sportu?? Moja znajoma szuka psa i strasznie jej się baski spodobały , jednak chciałaby trenować z psem agility.;) Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Króffka napisał(a):Asiaczku a czy twój zaginiony basek w końcu sie odnalazł? Bo jakoś nie znalazłam o tym żadnej informacji.:oops: Mam jeszcze pytanie odnośnie rasy: Czy baski nadają się do sportu?? Moja znajoma szuka psa i strasznie jej się baski spodobały , jednak chciałaby trenować z psem agility.;) Niestety, Wahziri do tej pory się nie odnalazł. Według mnie, basenji, ze względy na swój indyziwualizm, nie nadaja się do wyczynowego agility. Natomiast agility dla relaksu - jak najbardziej. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Kilka wybranych fotek ze Szczecina:) Roma w ustawieniu jamnicze:0 Uploaded with ImageShack.us A po ćwiczeniach, hop! na rączki:) Uploaded with ImageShack.us jamnicze i jej włąsna trikolorka -LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - BOB! Uploaded with ImageShack.us I bonusik: Romka ciągnąca za skórę .... no, kogo? W tle Ofik... Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 W folderze zdjęć z 3-dniówki na Słowacji znalazłam jeszcze niepublikowane zdjęcia z pobytu w Nitrze. Obok naszego hotelu był cudny, stary park, gdzie wędkarze sobie moczyli kijki a stare drzewa dawały cień. Było gdzie pospacerować z psiakami.... Obok naszego holteu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
kaskaSz Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/696/dsc02436m.jpg/ pies guma haha rozciągliwe te baski :D Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Cd. Nitra. Adres naszego hotelu, gdyby ktoś chciałskorzystac. Do terenuwystawy - może z 10 minut samochodem. Śniadanie mogłoby byc lepsze, ale jak się człowiek upomni o dodatki - to dają i idzie zjeść:) Uploaded with ImageShack.us Co wolno a czego nie wolno w parku? Uploaded with ImageShack.us No i park. A w nim... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Cd. Nitra. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 kaskaSz napisał(a):http://imageshack.us/photo/my-images/696/dsc02436m.jpg/ pies guma haha rozciągliwe te baski :D Sama jestem ciekawa, który to byl taki rozciągliwy...:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Kilka fotek dawno juz nie widzianej w Galerii MOST WANTED SUPRISE Asiaczek FCi (najpierw Tygryseka potem Gabi) i.... Nie ma to jak ochłoda w... SPA;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 i.... PROFESSIONAL PANCAKE Asiaczek FCI (Zula):) Dziewczyny mieszkają razem i dobrze sobie żyją:) Tutaj Tygrysek-pręgusek jest juz czysta:) W tle Zula Uploaded with ImageShack.us Zula... Uploaded with ImageShack.us Zulka zapatrzona w bąka:) Uploaded with ImageShack.us Śpiące koleżanki:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Kisses napisał(a):O matko, ale z tych basków ciapy są :D Jakie ciapy? Jakie ciapy?!?!?! Ja ci dam! Metheora napisał(a):chociaż...ta też Mega, żaden mój manchester by się nie odważył... Baski sa nieprzewidywalne;) hahaha... pzdr. Quote
Kisses Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Mój gnom gardzi błotem :D Takie ciapy są fajne, ile ja bym dała za kilka fot mojego gnoma w błocie :D I potem ta mina mamy... Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Juz Ty lepiej nie denerwuj Rodzicielki;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Nawet Właścicielka Gabinki była zaskoczona;) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Naprawdę, wole tri! ;) Super fota z psem - gumą. A na moje nieszczęście Eris by się odważył. ;) Quote
kaskaSz Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Rzeczywiście to jakieś inne błotolubne stworzenia są. Ja sama bym padła, gdybym zobaczyła swojego psa w takim błocie. A tygrysek boski. Quote
Recommended Posts