Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 jamnicze napisał(a):To już dzisiaj jadą? Tak. Pojechały dzięń wcześniej, bo p. Ewa miała chyba jakąś terierkowata wystawę w sobotę:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Cd. Senec. Serek:) Uploaded with ImageShack.us Podczas oceny na stoliku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Cd. Senec-Nitra - Romka:) Uploaded with ImageShack.us BIS BABY - Nitra, 4.6.2011:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Cd. Senec-Nitra. Dawno niewidziana Żelka. Teraz tez nie za dobrze widoczna;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Troszke Erki(jeszcze będzie później z Zuzką z konkurencji MP)... Uploaded with ImageShack.us Porównanie o BOB'ka: Serek i Erka:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 No i Felka - Weteranka:) BIS Kl. Honorowej - Nitra, 4.6.2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us BIS Weteranów - Senec, 3-6-2011 Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Cd. Senec - Nitra. Konkurencja MP. W roli głównej Zuzka i Erka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Cd. Młody Prezenter - Zuzka & Erka:) Na poprzednich fotkach - to była laba. Schody zaczęły sie tutaj... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to juz wsio. Foto konkurencji - w temacie wystaw w dziale "Basenji na wystawach":) Pzdr. Quote
taxelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 http://img542.imageshack.us/img542/4087/rotationofobraz046.jpg ale mina :D Quote
Alicja Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ja już na bieganie po ringu bym się nie nadawała :) Quote
Buszki Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 lourdnes napisał(a):A skąd wiedziałaś ,ze mi to przemknie przez myśl :evil_lol: ...oj tak...piękna para...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i jak pieknie mi tu pasuje do moich szkodnikow...ummmmm...parka ruda i pregata...i czegóz to chciec wiecej :diabloti: Czarna parka i tri parka :diabloti:. Zuzce się zdrzemnęło ciutkę http://img40.imageshack.us/img40/8122/rotationofobraz501.jpg Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Alicja napisał(a):ja już na bieganie po ringu bym się nie nadawała :) Zawsze można spróbowac i się przekonac;) Buszki napisał(a):Czarna parka i tri parka :diabloti:. Zuzce się zdrzemnęło ciutkę http://img40.imageshack.us/img40/8122/rotationofobraz501.jpg Pręgata parka, tri parka i rudo-biała parka.... mmmmmmm:) A Zuzka to zmęczona juz chyba była; nabiegała się z Erką sporo i te takie dziwne figury robiła: ósemkę, trójkąty itp... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Jeszcze ciepłe wieści ze Szczecina: ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - Best Baby! NAZIR Ameba - Best Puppy! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.2, r.CACIB!!! LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!!!!!!! Czekamy na finały... Pzdr. Quote
Alicja Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Zawsze można spróbowac i się przekonac;) Pzdr. ale moich nóg nikt nie przekona :lol: Asiaczek napisał(a):Jeszcze ciepłe wieści ze Szczecina: ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - Best Baby! NAZIR Ameba - Best Puppy! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB!!! LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!!!!!!! Czekamy na finały... Pzdr. :klacz: :kciuki: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Alicja, a pamiętasz ubiegłoroczny Chorzów, jak biegałam z stabilizatorze...? Teraz ś,migam po ringu i nawet nie myślę o tym nieszczęśliwym wypadku. Zresztą to było juz ponad rok temu... A ile ja nocy nie przespałam, tylko płakałam w poduszkę, że już nie będę mogła biegac, eh, to tylko ja wiem... pzdr. Quote
Alicja Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Alicja, a pamiętasz ubiegłoroczny Chorzów, jak biegałam z stabilizatorze...? Teraz ś,migam po ringu i nawet nie myślę o tym nieszczęśliwym wypadku. Zresztą to było juz ponad rok temu... A ile ja nocy nie przespałam, tylko płakałam w poduszkę, że już nie będę mogła biegac, eh, to tylko ja wiem... pzdr. Pamiętam :) Asiaczek robokop :;) mój TZ chodził o kulach , zerwane więzadła , szczątki łękotki ...a teraz śmiga jak nówka tylko że ja mam problem ze stawami śródstopia i palców .... więc problem nie do przeskoczenia Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 deer_1987 napisał(a):Gratulacje!! Tfu, tfu, tfu, jeszcze czekamy na finały: Romkę i Sajdi czeka ciężka walka... Alicja napisał(a):Pamiętam :) Asiaczek robokop :;) mój TZ chodził o kulach , zerwane więzadła , szczątki łękotki ...a teraz śmiga jak nówka tylko że ja mam problem ze stawami śródstopia i palców .... więc problem nie do przeskoczenia Są takie specjalne adidaski, co to dobrze robią podbiciu. Puma czy Adidas, nie pamiętam firmy... Pzdr. Quote
Buszki Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Jeszcze ciepłe wieści ze Szczecina: ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - Best Baby! NAZIR Ameba - Best Puppy! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB!!! LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!!!!!!! Czekamy na finały... Pzdr. Brawo,brawo,brawo!!! Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Ja na razie dziękuję w imieniu jamnicze, Zuzki i swoim. Myślę, że jak dziewczyny wrócą - odezwą się i coś skrobną. Już nie wspomnę o fotkach... Pzdr. Quote
Doris&Grenio Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja na razie dziękuję w imieniu jamnicze, Zuzki i swoim. Myślę, że jak dziewczyny wrócą - odezwą się i coś skrobną. Już nie wspomnę o fotkach... Pzdr. Ja gratuluje z całego serca!! Fotek mamy sporo:) Zaraz je pozmniejszam i coś wrzuce:) Panciu zakochał sie w Romce......a Romka szalała z Amisiem:) Eh...:D Quote
lourdnes Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ale super:) Lubie czytać takie rewelacje:) Wielgachne gratulaski dla wszystkich :) Co do parek to na razie rude i pregatki :evil_lol: Doris to co -kradniecie Romkę Asiaczkowi :evil_lol: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Doris&Grenio napisał(a):Ja gratuluje z całego serca!! Fotek mamy sporo:) Zaraz je pozmniejszam i coś wrzuce:) Panciu zakochał sie w Romce......a Romka szalała z Amisiem:) Eh...:D Juz się doczekać nie mogę...:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Statystyka na Światową w baskach: WORLD DOGSHOW BASENJI RING 75 MALE INTERM 7 OPEN 7 ...CHAMPION 13 YOUTH 1 PUPPY 3 VETERAN 1 BITCHES INTERM 9 OPEN 16 CHAMPION 12 YOUTH 4 PUPPY 7 VETERAN 1 Pzdr. Quote
Recommended Posts