kaskaSz Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 no, no, szalejecie! wszystkie tytuły super, ale zaciekawiły mnie ten grand i bis klasy honorowej :) Quote
Buszki Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Dzisiejsze wieści z wystawy: FELKA - BIS KLASY HONOROWEJ SEREK - BOG 3 OFIK - Nowy CHAMPION SŁOWACJI I JESZCZE RAZ BRAWOOO!!! Quote
Zuza i Noddy Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Buszki']Dzisiejsze wieści z wystawy: FELKA - BIS KLASY HONOROWEJ SEREK - BOG 3 OFIK - Nowy CHAMPION SŁOWACJI I JESZCZE RAZ BRAWOOO!!! A jednak ofik jeszcze nie jest Championem, bo promocja z trzema wystawami dotyczyła tylko championatów dla Juniora, Granda i Veterana, także będzie nam potrzebny jeszcze jeden CAC z 2012 roku. Quote
Buszki Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):A jednak ofik jeszcze nie jest Championem, bo promocja z trzema wystawami dotyczyła tylko championatów dla Juniora, Granda i Veterana, także będzie nam potrzebny jeszcze jeden CAC z 2012 roku. Ja tylko przekazałam takie wieści jak dostałam :). A 2012 już niedługo ;). Quote
Zuza i Noddy Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Buszki napisał(a):Ja tylko przekazałam takie wieści jak dostałam :). A 2012 już niedługo ;). Wiem, wiem bo to się okazało dopiero po wysłaniu smsa. Ale za to wydrukowałam sobie zaległy młodzieżowy championat. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 AneczkaOk napisał(a):Ale fajne, pierwszy raz widzę Basenji w takim umaszczeniu. Lubię tę rasę. Witaj pierwszy raz w tej Galerii. A o którym umaszczeniu piszesz, że widzisz je pierwszy raz...? jamnicze napisał(a):A gdzie Romka straciła głowę? :crazyeye: http://img835.imageshack.us/img835/6915/zmianarozmiaruimg8413.jpg Jakie mleczaki jeszcze tu widać :) http://img695.imageshack.us/img695/5408/zmianarozmiaruimg8424.jpg Trzymam kciuki za Słowację :p Hahaha, tego mleczaka juz nie ma:) Poszedł sobie sam precz! No, może przy małej pomocy kosteczki cielęcej:) Mudik napisał(a):O mamoooo wpierwszym momencie myślałam,że ten basek po lewej ma cała głowę drugiego w paszczy, świetne! http://imageshack.us/photo/my-images/835/zmianarozmiaruimg8413.jpg/ Tak to wygląda:) Ale przeciez brat by nie wrąbał głowy siostrzyczki, prawda;)? kaskaSz napisał(a):no, no, szalejecie! wszystkie tytuły super, ale zaciekawiły mnie ten grand i bis klasy honorowej :) Tytuł SLOVAKIA GRAND CHAMPION i klasa honorowa nie wszędzie jest. SLOVAKIA GRAND CHAMPION - pies musi być Championem Słowacji i z tym tytułem musi byc wystawiony 3x w klasie championów, no i - oczywiscie - wygrac tę klasę:) Nie ma limitu czasu. Klasa honorowa - od 15 miesięcy z tytułem Interchampion, Champion, Zwyc. Klubu, Zwyc. Słowacji, Zwyc. Polski itp.; nie wchodzi do porównania o BOB i na BIS'ach ma osobny BIS. Zuza i Noddy napisał(a):A jednak ofik jeszcze nie jest Championem, bo promocja z trzema wystawami dotyczyła tylko championatów dla Juniora, Granda i Veterana, także będzie nam potrzebny jeszcze jeden CAC z 2012 roku. A dokładniej pisząc - ten "skrócony" tryb dotyczył SLOVAKIA JUNIOR CHAMPION, SLOVAKIA VETERAN CHAMPION I SLOVAKIA GRAND CHAMPION. A "normalnego" Championatu słowackiego - niestety - juz nie dotyczył.... Jakos tak ulotka była napisana, że wszyscy mysleli, że będzie taki skrócony tryb. A tu.... djupa... jamnicze Korenia Cienka lourdnes deer_1987 Buszki - dzięki za "obsługe serwisową" naszego wyjazdu:) gosiaja dagaaa111 Gioco Mudik dzasta kaskaSz Iza. jenis *anusia&ajlu* Paula03 Błyskotka Zuzka& Noddy - gratuluję tego Młodzieżowego Championatu i - cieszę się, że Ofik juz tuż-tuż a skończy słowacki dorosły Championat:). Gratuluję równiez wygrania w pieknym stylu BOG2 w Senec, no i wspaniałej kondycji i charakteru Ofika:) To Twoja zasługa!!!! MMM - dziękuję za gratulacje i kciuki!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Piękne zdobycze w tytułach z tego wyjazdu, a teraz pochwal się co dostałaś za te tytuły :cool3: Quote
Vectra Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 a ja Ci lubię gratulować , jak już jesteś zatem GRATULACJE OGROMNE !!!! Quote
shirkan Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Moje wielgachne gratki dla Asiaczków za wyniki w Nitrze!!! Brawo:-) Quote
Elitesse Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best kl. honorowej,GRAND PRIX SLOVAKIA VETERAN WINNER 2011, BIS kl.honorowej!!!! Felka w tej klasie nie mogla dostac takiego tytulu klasa weteranow i klasa honorowa to dwie rozne rzeczy ;) Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Elitesse napisał(a):Felka w tej klasie nie mogla dostac takiego tytulu klasa weteranow i klasa honorowa to dwie rozne rzeczy ;) Myśle, ze to tak z rozpędu napisane, bo to był debiut Felki w honorowej. Quote
Elitesse Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zuza czy ty sie wybierasz do raciborza w niedziele ? Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Elitesse napisał(a):Zuza czy ty sie wybierasz do raciborza w niedziele ? Właśnie mam transport, ale wypadła nam wtedy komunia w rodzinie i chyba będę musiała zrezygnować. Quote
Elitesse Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 szkoda bo juz w Bytomiu nie mialam handlera na BOG a tutaj sytuacja sie moze powtorzyc :( Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Elitesse napisał(a):szkoda bo juz w Bytomiu nie mialam handlera na BOG a tutaj sytuacja sie moze powtorzyc :( Gdybym jechała to dam znać, ale raczej wątpię. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 jamnicze napisał(a):Piękne zdobycze w tytułach z tego wyjazdu, a teraz pochwal się co dostałaś za te tytuły :cool3: W Senec - Felka dostała 4 kg karmy + pucharek W Nitrze - tylko pucharki za BIS'y + rozetki za CACIB + BOB. Nie była to jakos szczególnie bogata wystawa...;) Vectra napisał(a):a ja Ci lubię gratulować , jak już jesteś zatem GRATULACJE OGROMNE !!!! Dziękować:) shirkan napisał(a):Moje wielgachne gratki dla Asiaczków za wyniki w Nitrze!!! Brawo:-) Dziękowac:) Elitesse napisał(a):Felka w tej klasie nie mogla dostac takiego tytulu klasa weteranow i klasa honorowa to dwie rozne rzeczy ;) Ale dyplom mam; pani w sekretariacie przejrzała moje wsie karty ocen i wystawiła dyplom. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Czeslaw Zablocki napisał(a):Duże gratulacje!!!! Dziękujemy:) Wpadasz do nas rzadko, ale zawsze wtedy, gdy jest czego gratulowac; alez masz wyczucie;) pzdr. Quote
Alicja Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Asiaczku , bo u Ciebie najczęściej można gratulować :) i to cieszy :) Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Trochę jeżdżę na wystawy, fakt. Ale zdecydowanie mniej, niz w latach ubiegłych. Przede wszystkim ze względu na mniejsze finanse... choc apetyt wystawowy pozostał taki sam;) Pzdr. Quote
Recommended Posts