Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Pysia to jest nie jeden taki dramatyczny przykład ... nie jeden pies zginął tragicznie ..... nie zapłacony pies
mioty bez papierów , mnogość ras , teraz fantazje z domem tymczasowym .... a paniusia ? no co złego to nie ona - samo się :evilbat:

Hotel ma zamiar otworzyć ...dla psów ma się rozumieć

Asiaczku .... fragment z pralką jest the best :lol::lol::lol:

Posted

Wiesz, ja juz nie wnikam, co ma oznaczać moc nacisku. Ważne, że pralka działa i b.ładnie pierze. W porównaniu do mojej poprzedniej, widze, że ubrania sa bielsze, jaśniejsze... jednak co nowa pralka , to nowa...

Pzdr.

Posted

gratuluje zakupu nowej pralki:))) świetna ta historia, właśnie przeczytałam ją rodzicom :)))) my przez ponad 10 lat mieliśmy whirpoola super pralka, teraz jest amica... i jest centralnie do du.y... jeszcze pralka Beko jest i jest ok.

Asiaczku czy jakoś problem się rozwiązał?

Posted

[quote name='Savannah']gratuluje zakupu nowej pralki:))) świetna ta historia, właśnie przeczytałam ją rodzicom :)))) my przez ponad 10 lat mieliśmy whirpoola super pralka, teraz jest amica... i jest centralnie do du.y... jeszcze pralka Beko jest i jest ok.
Asiaczku czy jakoś problem się rozwiązał?
Problem nadal jest problemem.
A mnie odradzano pralki Beko...

[quote name='dagaa111']http://img703.imageshack.us/img703/3841/zmianarozmiaruimg8376.jpg
ale drapieżny ten mały :diabloti:
uśmiałam się z tej historii z pralką, pierwszy raz słyszę, żeby siła nacisku na guzik miała takie znaczenie
To sunia:)
Ja tez pierwszy raz usłyszałam o tym...

Pzdr.

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje :loveu:

Ciotka z siostrzenicą :)
http://img7.imageshack.us/img7/7186/zmianarozmiaruimg8326.jpg

[quote name='Vectra']o staffik i to znajomy BIS , wow - że zapytam , kto sędziował ? to wiele wyjaśni
a staffika wystawiała Katarzyna Z ... pani która zagłodziła Pysie , którą miała na tymczasie .... zawieszona w ZK za machlojki ....

Asiu , zatem wg mnie piesek z Twojej hodowli jest BEST IN SHOW !!!!!
i bardzo Ci serdecznie gratuluje i właścicielom baska Asiaczka również !!!
Już sprawdziłam: na ringu sędziowała A.Winiarska, na grupie też i były wybory najpiękniejszego teriera typu bull - też Winiarska i dopiero samego BISa sędziował A.Waszkowski

Posted

Witaj Asiu !!
Przypomniałaś mi niedawne czasy, kiedy to bywałem częściej w Warszawie. A bywałem wtedy często w okolicach Pola Mokotowskie-Woronicza-Ursynów. I odwiedzało się wtedy znajomych z tych okolic.
...............