Buszki Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Cienka napisał(a):Wbijaj, mośkom od kiedy mamy zamknięty ogródek to zdarza się zapomnieć o jedzeniu :eviltong: No patrz,a moje to o jedzeniu nigdy nie zapomną :diabloti:.Przychodzi pora,to Szepsi staje koło miski i czeka(Buszi się nie narzuca,obserwuje rozwój wypadków z kanapy). Quote
lourdnes Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Moje o zarciu pamietaja w kazdych warunkach -zwlaszcza Mania. A ten Barf czy cos takiego to Zielona czasem daje- własnie takie kostki miesne opakowane w papier jak maslo :) Quote
pati1033 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Asiaczek napisał(a): Dziękować. Fotki Tamisi ma Ania. szkoda, bo nie mam z P.Ania kontaktu... ale one sa w takiej formie ze mozna je na maila przeslac? to moze bym sprobowala gdzies adres do P.Ani znalezc :) Quote
Zuza i Noddy Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Jest już wykaz wystawców na NR i z tego co mi się udało rozszyfrować to będą 4 basenji w sobotę: FARO Old Legend's, Ofi i jakieś 2 psy od pana Pohlreicha Romana, nie wiem w jakich klasach, bo na razie nie ma planu. Podejrzewam, ze Faro może być z Ofim w klasie. Bardzo się ciesze, że nie ocenia nas pan Jancik. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Iza. napisał(a):A może spróbuj potrzymać ich na samej karmie, tylko że wtedy nie non stop w miskach a o określonych porach.O, właśnie:) dagaa111 napisał(a):gratuluję wyników na wystawie :) Dziękować! pati1033 napisał(a):szkoda, bo nie mam z P.Ania kontaktu... ale one sa w takiej formie ze mozna je na maila przeslac? to moze bym sprobowala gdzies adres do P.Ani znalezc :) Namiary na Anię znajdziesz na FB. Zuza i Noddy napisał(a):Jest już wykaz wystawców na NR i z tego co mi się udało rozszyfrować to będą 4 basenji w sobotę: FARO Old Legend's, Ofi i jakieś 2 psy od pana Pohlreicha Romana, nie wiem w jakich klasach, bo na razie nie ma planu. Podejrzewam, ze Faro może być z Ofim w klasie. Bardzo się ciesze, że nie ocenia nas pan Jancik. Faro był ostatnio prezentowany w Bratysławie, ale nie pamiętam w jakiej klasie... Na FB było jego zdjęcie. Postaram się poszukać. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Baaaardzo daaaaaawno nie widziany Facet:) RICH BOY Asiaczek FCI vel Lansik;) Uploaded with ImageShack.us Na razie tylko jedno, ale jak nam się wszystko dobrze ułozy, to w sobotę/niedzielę widzimy się z Lansikiem na Polach Mokotowskich:) I na pewno fotek będzie zdecydowanie więcej! Pzdr. Quote
taxelina Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 No to czekam na wiecej :) A do nas zapraszam na nietypowa milosc :loveu: Quote
lourdnes Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Oooooo to jest ten mały nicpoń co mi sie tak podobal :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Koniecznie wiecej fotek jak huligan rosnie :) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 deer_1987 napisał(a):No to czekam na wiecej :) A do nas zapraszam na nietypowa milosc :loveu: Zajrzę, zajrzę, musze tylko ponadrabiać... lourdnes napisał(a):Oooooo to jest ten mały nicpoń co mi sie tak podobal :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Koniecznie wiecej fotek jak huligan rosnie :) No, trochę porzadków na działce porobił;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Koniecznie fotki :) To jest ten moj maluszek z bialym na nosku :loveu:- odrazu poznalam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Oby tylko spotkanie doszło do skutku... Pzdr. Quote
Buszki Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Jest już wykaz wystawców na NR i z tego co mi się udało rozszyfrować to będą 4 basenji w sobotę: FARO Old Legend's, Ofi i jakieś 2 psy od pana Pohlreicha Romana, nie wiem w jakich klasach, bo na razie nie ma planu. Podejrzewam, ze Faro może być z Ofim w klasie. Bardzo się ciesze, że nie ocenia nas pan Jancik. U p.Pohlreicha,to jest przynajmniej jedna suka,bo w niedzielę ma numerek po nas ;). Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Buszki napisał(a):U p.Pohlreicha,to jest przynajmniej jedna suka,bo w niedzielę ma numerek po nas ;). Buszki, a kto będzie pokazywał Szepsi? Może Zuzka? pzdr. Quote
Buszki Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Buszki, a kto będzie pokazywał Szepsi? Może Zuzka? pzdr. Ale Zuzka będzie w sobotę,a my w niedzielę. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 O cholibka, ciągle o tym zapominam... pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Super! Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 No tak, bałagan robi się sam- to wiem, ale żeby poduszki zaczepiały? świetne! Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Hm, nas tez nieraz zaczepiają różne przedmioty...;) Pzdr. Quote
Korenia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Hm, nas tez nieraz zaczepiają różne przedmioty...;) Pzdr. No, np. jak ma się gości, cała rodzina patrzy to często zupy zaczepiają i wyskakują z talerzy za naszymi dłońmi :evil_lol: Moją Amy chusteczki higieniczne tak zaczepiają :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 ...i papier toaletowy i ręczniki papierowe...;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Czasami pojemnik na papiery do zniszczenia w kasiarce tez atakuje...;) Pzdr. Quote
Korenia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 deer_1987 napisał(a):dobrze ze ja mam grzeczne psy :razz: Moja Amy jest grzeczna, nawet bardzo ;) jedyne co ją właśnie pociąga to chusteczki :p jak była mała to też nie gryzła nic, tylko chusteczki ;) Quote
Recommended Posts