Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cienka napisał(a):
Wbijaj, mośkom od kiedy mamy zamknięty ogródek to zdarza się zapomnieć o jedzeniu :eviltong:

No patrz,a moje to o jedzeniu nigdy nie zapomną :diabloti:.Przychodzi pora,to Szepsi staje koło miski i czeka(Buszi się nie narzuca,obserwuje rozwój wypadków z kanapy).

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Moje o zarciu pamietaja w kazdych warunkach -zwlaszcza Mania. A ten Barf czy cos takiego to Zielona czasem daje- własnie takie kostki miesne opakowane w papier jak maslo :)

Posted

Asiaczek napisał(a):

Dziękować. Fotki Tamisi ma Ania.

szkoda, bo nie mam z P.Ania kontaktu... ale one sa w takiej formie ze mozna je na maila przeslac? to moze bym sprobowala gdzies adres do P.Ani znalezc :)

Posted

Jest już wykaz wystawców na NR i z tego co mi się udało rozszyfrować to będą 4 basenji w sobotę: FARO Old Legend's, Ofi i jakieś 2 psy od pana Pohlreicha Romana, nie wiem w jakich klasach, bo na razie nie ma planu. Podejrzewam, ze Faro może być z Ofim w klasie.
Bardzo się ciesze, że nie ocenia nas pan Jancik.

Posted

Iza. napisał(a):
A może spróbuj potrzymać ich na samej karmie, tylko że wtedy nie non stop w miskach a o określonych porach.
O, właśnie:)

dagaa111 napisał(a):
gratuluję wyników na wystawie :)

Dziękować!

pati1033 napisał(a):
szkoda, bo nie mam z P.Ania kontaktu... ale one sa w takiej formie ze mozna je na maila przeslac? to moze bym sprobowala gdzies adres do P.Ani znalezc :)

Namiary na Anię znajdziesz na FB.

Zuza i Noddy napisał(a):
Jest już wykaz wystawców na NR i z tego co mi się udało rozszyfrować to będą 4 basenji w sobotę: FARO Old Legend's, Ofi i jakieś 2 psy od pana Pohlreicha Romana, nie wiem w jakich klasach, bo na razie nie ma planu. Podejrzewam, ze Faro może być z Ofim w klasie.

Faro był ostatnio prezentowany w Bratysławie, ale nie pamiętam w jakiej klasie... Na FB było jego zdjęcie. Postaram się poszukać.

Pzdr.

Posted

Baaaardzo daaaaaawno nie widziany Facet:)
RICH BOY Asiaczek FCI vel Lansik;)

Uploaded with ImageShack.us

Na razie tylko jedno, ale jak nam się wszystko dobrze ułozy, to w sobotę/niedzielę widzimy się z Lansikiem na Polach Mokotowskich:) I na pewno fotek będzie zdecydowanie więcej!

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to czekam na wiecej :) A do nas zapraszam na nietypowa milosc :loveu:

Zajrzę, zajrzę, musze tylko ponadrabiać...

lourdnes napisał(a):
Oooooo to jest ten mały nicpoń co mi sie tak podobal :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Koniecznie wiecej fotek jak huligan rosnie :)

No, trochę porzadków na działce porobił;)

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):

U p.Pohlreicha,to jest przynajmniej jedna suka,bo w niedzielę ma numerek po nas ;).

Posted

Buszki napisał(a):
U p.Pohlreicha,to jest przynajmniej jedna suka,bo w niedzielę ma numerek po nas ;).

Buszki, a kto będzie pokazywał Szepsi? Może Zuzka?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm, nas tez nieraz zaczepiają różne przedmioty...;)

Pzdr.

No, np. jak ma się gości, cała rodzina patrzy to często zupy zaczepiają i wyskakują z talerzy za naszymi dłońmi :evil_lol:

Moją Amy chusteczki higieniczne tak zaczepiają :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
dobrze ze ja mam grzeczne psy :razz:

Moja Amy jest grzeczna, nawet bardzo ;) jedyne co ją właśnie pociąga to chusteczki :p jak była mała to też nie gryzła nic, tylko chusteczki ;)