Asiaczek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Zaraz schodze z tobołkami na dól i zaczynamy pakowanie. A, i dostałam info od Ingi (właścicielka JUMA MONGO Asiaczek FCI), że jak pogoda dopisze, to oni przyjadą towarzysko:) Ależ się cieszę na to spotkanie:) Trzymajcie kciukasy, przede wszystkim za Romkę:) Bo, choć jej konkurentka to w 1.2 Asiaczek, to Romka jakby nieco bliższa memu sercu. Dziwicie się? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jeszcze raz powodzenia i spokojnej drogi ;) Quote
Vectra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]A już do szału doprowadzają mnie tacy, którzy stoją sobie i cieszą się, ze ich piesek taki odważny, bo mały, a zaczepia takie duże. [/FONT] oooo , to to - tacy są moimi idolami :cooldevi: kocham słowa - proszę się nie bać , mój nic nie zrobi ... a"mój" ma 15cm w kłębie i przeleciał by między dziurami w zębach , u mojego psa :diabloti: Asiu , pozamiataj tam co się da !!! :kciuki: Quote
lourdnes Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Buszki Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Trzymamy mocno kciuki za Romeczkę i resztę Asiaczków. Quote
Zuza i Noddy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Mam już wieści z wystawy. ROMKA BOB BABY FELKA BOB WETERAN SEREK CWC, BOS, BOB i BOG III Quote
Buszki Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='zuza i noddy']mam już wieści z wystawy. romka bob baby felka bob weteran serek cwc, bos, bob i bog iii brawoooo !!! Quote
lourdnes Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Qrcze ale super :) Asiaczki pozamiatały wystawę :multi::evil_lol: :multi:Wielgachne GRATKI !!!!!!! To te wszystkie z calych sil sciskane kciukajki - i prosze same BOB-y :diabloti: ;););) Quote
betka-sp Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 :laola::laola::laola: GRATKI DLA ASIACZKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ewtos Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Mam już wieści z wystawy. ROMKA BOB BABY FELKA BOB WETERAN SEREK CWC, BOS, BOB i BOG III Moje posty u Asiaczka ciągle tak samo brzmią:lol: i niech tak będzie jak najdłużej ! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! szczególne dla maleństwa:loveu:. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Wielkie GRATKI!!!!!!!!!!!!! :multi: :loveu: Quote
cropka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Mam już wieści z wystawy. ROMKA BOB BABY FELKA BOB WETERAN SEREK CWC, BOS, BOB i BOG III Asiaczki jak zwykle szaleją na ringach :D GRATULUJEMY!!! Hmm Deja vu chyba mam :) I przy okazji zapraszamy wszystkie Asiaczki na akitowy bazarek : PEŁNA OFERTA ORIFLAME Quote
Asiaczek Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Hej, juz jestem. Psy wysikane, nakarmione, ja z herbatka u boku, siadam do kompa, aby zameldować się po powrocie:) Tak na szybko. Wystawa miała miejsce na lotnisku; wiatr z rana niesamowity, wywiewało nas na wszystkie strony. Ale plus taki, że pomimo tasmy - szliśmy sobie na spaceros bez smyczek daleko daleko, hen hen na lotnisko.... Psiaki się wyszalały, porobiły, co się dało, a ja tez odstresowana:) Ringi spore, choc niezbyt duże. Niestety, jak to z trawiastymi ringami bywa - nierówne. A wiecie, co Serek dostał za BOB'ka? Próbujcie zgadnąć, bo - choć wierzę w ludzką inteligencję - nie zgadniecie. Daję Wam 10 prób;) Sama ocena. Oceniała nas sędzia z Litwy - Zivile Povilaitiene, hodująca akity japońskie. Tak więc znająca się na gr. V. Serek - przed oceną MUSIAŁ, po prostu musiał każdemu psu zajrzec pod sukienkę, tzn. pod ogon:diabloti:. I każdą chciał kryć! Macho i Antonio Banderas w jednej osobie nam rośnie pod bokiem... Na ringu trochę podminowany tymi próbami z suczkami, ale do opanowania. CAC, BOS, BOB, BOG3 Romka - z konkurencją u boku dzielnie wkroczylismy na ring. Konkurencja to JAZZIJA Ameba, córeczka po Abotere's ADUNBI x ONLY Stellanova. Sunia przepięknie pręgowana, jeszcze dosyć drobna, choć wyższa od Romki. Piękna głowa i pyszczek. Niestety, jeszcze brak obycia ringowego i drobniejsza kość dały przewagę Romce i to Romka zgarnęła I miejsce. Romka dostała tez duuuuuuzy plus za ruch u pani sędzi. To już następna osoba, która zwróciła uwagę na jej ruch. W.o.1, Best Baby:) Felka - pokazała swój piękny ruch i sędzinie tez się podobała:)Dosk.1, Best Veteran. No i finał wystawy - BIS'y. Bisy miały zacząć się o godz. 16-tej. a tutaj o godz. ok. 14.30 słyszę, że zaczyna się BIS BABY.... Noooo, aż takiego przyspieszenia to się nie spodziewałam i Romka wyciągnięta z kontenerka nie za bardzo potrafiła skoncentrować się na mnie i na tym, czego od niej chcę... Ale i tak stała b.ładnie, trochę gorzej w bieganie; ineresowało ją to, co na ziemi...:evil_lol: Spotkałam Ingę z Pauliusem i malutką Ameliją:loveu:, była Indre z JAZZIJĄ, sporo Polaków...i - co najwazniejsze - znowu przywieźliśmy do PL sporo litewskich CAC'ów, BOS'ów i BOB'ów. Juz nie mówiąc o miejscach na pudłach:) Zdjęcia są, ale musze poczekać aż Klaudia mi je prześle:) Na razie - dobranocka! Pzdr. Quote
Korenia Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Gratulejszyn :)! To ja typuję pierwsza Serek dostał twrożek w pudełku :D Quote
lourdnes Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ale super wiadomości :) Jak miło sie obudzic i czytać takie rewelacje :multi::multi::multi:Ale ja wiedziałam ,ze będzie dobrze :evil_lol:a w Romeczke to juz wiadomo ,ze obstawiałam jako moją faworyte :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [quote name='Korenia']Gratulejszyn :)! To ja typuję pierwsza Serek dostał twrożek w pudełku :D RAZ! Pudło..., ale nagroda warta przemyślenia:) [quote name='lourdnes']Ale super wiadomości :) Jak miło sie obudzic i czytać takie rewelacje :multi::multi::multi:Ale ja wiedziałam ,ze będzie dobrze :evil_lol:a w Romeczke to juz wiadomo ,ze obstawiałam jako moją faworyte :loveu::loveu::loveu: Hahaha, Romcia ma jeszcze problem z bieganiem, za bardzo interesuje ja to, co jest na ziemi, ale pracujemy nad tym. W stójce - OK. pzdr. Quote
Madunia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Wielkie Gratulacje! To ja za BOB obstawiam jakąś zastawę z psami :P Quote
Asiaczek Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [quote name='agnethka']Hmm... my rok temu w Krośnie dostaliśmy T-shirt za BOB, ale myślę, że Litwini byli bardziej oryginalni ;) hmm.. strzelam - nagrodą był posążek (figurka) rasy basenji :D DWA! Pudło, ale za taki t-shirt to bym się nie obraziła:) [quote name='Madunia']Wielkie Gratulacje! To ja za BOB obstawiam jakąś zastawę z psami :P TRZY! Pudło, dla ułatwienia dodam, że nagroda była b.skromna... Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 W stójce to ja wiem ,że Romcia jest rewelka :loveu: Juz ja ją tu sledzę ;) To ,ze czasem spojrzy na ziemie ja jej wybaczam :eviltong: bo słoneczko jak dla mnie i tak robi mega postępy -jest cudna i z tego co piszesz bardzo zdolna i grzeczna i u mnie ma : :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts