Asiaczek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Przyda się, na pewno:) Ma byc pokazana córcia Gusia-pręgusia i są zgłoszone jakieś 2 "obce" mi psiaki. Tak więc Romka będzie konkurowała z córeczką po Gusiu:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Asiaczek napisał(a):Przyda się, na pewno:) Ma byc pokazana córcia Gusia-pręgusia i są zgłoszone jakieś 2 "obce" mi psiaki. Tak więc Romka będzie konkurowała z córeczką po Gusiu:) Pzdr. To ja trzymam kciukajki:) I ciekawe co to za nowe psiaczki będą :) Quote
Asiaczek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Będę starała się porobic fotki, szczególnie małej pręgusce (to ta konkurencja dla Romki); sunia ma na imię JAZZIJA Ameba. A pozostałych 2 psiaków nie znam... Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Asiaczek napisał(a):Będę starała się porobic fotki, szczególnie małej pręgusce (to ta konkurencja dla Romki); sunia ma na imię JAZZIJA Ameba. A pozostałych 2 psiaków nie znam... Pzdr. Suuuper:) Ja trzymam kciukaski Romci :loveu::loveu::loveu: Reszty towarzystwa też nie znam to poczekam na fotoski :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Jak to nie znasz reszty towarzystwa? A Serek? A Felka? Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak to nie znasz reszty towarzystwa? A Serek? A Felka? Pzdr. Ale to w starszych :eviltong: Im kibicuje oddzielnie :evil_lol: Ale moja faworytą jest tutaj Romcia :loveu: Quote
Sylwia K Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 nie zazdroszczę przygody z kretynką i jej pieskiem ja bym chyba nie wytrzymała Quote
Asiaczek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 lourdnes napisał(a):Ale to w starszych :eviltong: Im kibicuje oddzielnie :evil_lol: Ale moja faworytą jest tutaj Romcia :loveu: A, jasne:) Sylwia K napisał(a):nie zazdroszczę przygody z kretynką i jej pieskiem ja bym chyba nie wytrzymała Ja sama sobie się dziwiłam...;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ja też trzymam mocno kciukasy i chętnie zobaczę pręgusie na zdjęciach, ale oczywiście kibicuje mocno Romeczce. Quote
lourdnes Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 A co to za pręgusia? Bo chyba nie moja ?:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 lourdnes napisał(a):A co to za pręgusia? Bo chyba nie moja ?:evil_lol: Pisałam przeciez: JAZZIJA Ameba. Po Abotere's ADUNBI (pręgowany) & ONLY Stellanova (rudo-biała). Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Asiaczek napisał(a):Pisałam przeciez: JAZZIJA Ameba. Po Abotere's ADUNBI (pręgowany) & ONLY Stellanova (rudo-biała). Pzdr. Wiem ale ja sie gubie w tych imionach zwlaszcza ,że sama nawet moje szkodniki inaczej wołam niz się nazywaja dlatego wole sie upewnic tak na wszelki wypadek :evil_lol: Przecież wiesz ,ze ja sie kompletnie nie znam :eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Jezeli dobrze pamiętam, to Jazzija po domowemu nazywa się Zara. Ale nie jestem tego pewna:) Dopytam na miejscu. pzdr. Quote
Alicja Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Asiaczku , ja mam w planie wypad w lipcu do Warszawy , alemuszę się zdać na gościnność znajomych warszawianek ,która kiedy mnie przenocuje , bo rodzinka nie dość że już poza Warszawą mieszka , nawet nie pamiętam nazwy miejscowości :lol: gdzieś za Konikiem Małym to jeszcze pewnie znów gdzieś wyjedzie jak ja pojadę :diabloti: za Litwę zaciskam :kciuki: i bezpiecznej drogi Quote
Asiaczek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Jak nam się zgodzą terminy, to możesz nocowac u mnie:) Tylko daj znac wcześniej, bo w lipcu mam też zaplanowane wystawy (weekendy). Pzdr. Quote
Madunia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ja również mocno trzymam kciuki za Asiaczkową ekipę! Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Takich "odpowiedzialnych" włascicieli też niestety spotykam. Ludzie jakoś nie mogą sobie wbić do głowy tego, ze nie każdy usycha z tęsknoty za kontaktem z ich pupilem :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kiedy idę z moimi to mam na smyczy prawie 90 kg i doskakujący do nas czyjść pies nie jest najbardziej oczekiwaną przeze mnie rzeczą na spacerze. I to bez względu na to, czy zaczepia do zabawy, czy w innym celu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A już do szału doprowadzają mnie tacy, którzy stoją sobie i cieszą się, ze ich piesek taki odważny, bo mały, a zaczepia takie duże. Dobrze, ze duże cierpliwe, chociaż u Pepe ta cierpliwość to jakoś mniejsza niż u Lenki :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I oczywiście trzymam kciuki :multi:[/FONT] Quote
Sylwia K Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 ja również trzymam kciuki! Ni i liczę na fotorelację:cool3: Quote
jamnicze Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Też się przyłączam do trzymokciukaczy :) Echhhhhh, też myślałam o tej wystawie ale nie miał mnie kto zabrać :( Quote
Recommended Posts