Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyda się, na pewno:)
Ma byc pokazana córcia Gusia-pręgusia i są zgłoszone jakieś 2 "obce" mi psiaki. Tak więc Romka będzie konkurowała z córeczką po Gusiu:)

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przyda się, na pewno:)
Ma byc pokazana córcia Gusia-pręgusia i są zgłoszone jakieś 2 "obce" mi psiaki. Tak więc Romka będzie konkurowała z córeczką po Gusiu:)

Pzdr.

To ja trzymam kciukajki:) I ciekawe co to za nowe psiaczki będą :)

Posted

Będę starała się porobic fotki, szczególnie małej pręgusce (to ta konkurencja dla Romki); sunia ma na imię JAZZIJA Ameba. A pozostałych 2 psiaków nie znam...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Będę starała się porobic fotki, szczególnie małej pręgusce (to ta konkurencja dla Romki); sunia ma na imię JAZZIJA Ameba. A pozostałych 2 psiaków nie znam...

Pzdr.

Suuuper:) Ja trzymam kciukaski Romci :loveu::loveu::loveu:
Reszty towarzystwa też nie znam to poczekam na fotoski :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak to nie znasz reszty towarzystwa? A Serek? A Felka?

Pzdr.

Ale to w starszych :eviltong: Im kibicuje oddzielnie :evil_lol: Ale moja faworytą jest tutaj Romcia :loveu:

Posted

lourdnes napisał(a):
Ale to w starszych :eviltong: Im kibicuje oddzielnie :evil_lol: Ale moja faworytą jest tutaj Romcia :loveu:

A, jasne:)

Sylwia K napisał(a):
nie zazdroszczę przygody z kretynką i jej pieskiem
ja bym chyba nie wytrzymała

Ja sama sobie się dziwiłam...;)

Pzdr.

Posted

lourdnes napisał(a):
A co to za pręgusia? Bo chyba nie moja ?:evil_lol:

Pisałam przeciez: JAZZIJA Ameba. Po Abotere's ADUNBI (pręgowany) & ONLY Stellanova (rudo-biała).

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pisałam przeciez: JAZZIJA Ameba. Po Abotere's ADUNBI (pręgowany) & ONLY Stellanova (rudo-biała).

Pzdr.

Wiem ale ja sie gubie w tych imionach zwlaszcza ,że sama nawet moje szkodniki inaczej wołam niz się nazywaja dlatego wole sie upewnic tak na wszelki wypadek :evil_lol: Przecież wiesz ,ze ja sie kompletnie nie znam :eviltong:

Posted

Asiaczku , ja mam w planie wypad w lipcu do Warszawy , alemuszę się zdać na gościnność znajomych warszawianek ,która kiedy mnie przenocuje , bo rodzinka nie dość że już poza Warszawą mieszka , nawet nie pamiętam nazwy miejscowości :lol: gdzieś za Konikiem Małym to jeszcze pewnie znów gdzieś wyjedzie jak ja pojadę :diabloti:

za Litwę zaciskam :kciuki: i bezpiecznej drogi

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Takich "odpowiedzialnych" włascicieli też niestety spotykam. Ludzie jakoś nie mogą sobie wbić do głowy tego, ze nie każdy usycha z tęsknoty za kontaktem z ich pupilem :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kiedy idę z moimi to mam na smyczy prawie 90 kg i doskakujący do nas czyjść pies nie jest najbardziej oczekiwaną przeze mnie rzeczą na spacerze. I to bez względu na to, czy zaczepia do zabawy, czy w innym celu.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A już do szału doprowadzają mnie tacy, którzy stoją sobie i cieszą się, ze ich piesek taki odważny, bo mały, a zaczepia takie duże. Dobrze, ze duże cierpliwe, chociaż u Pepe ta cierpliwość to jakoś mniejsza niż u Lenki :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]I oczywiście trzymam kciuki :multi:[/FONT]