Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gioco']Jest, jest - jak z prawem ostatniej kieszeni :-)
Aaaa ja mam na myśli jeszcze ten sezon, więc spokojnie ;-)
Pokazuję swoje weterany od lat i zazwyczaj jesteśmy na końcu. Sędziowie yorasów nie lubią.[/QUOTE]
Ale jak np. weterani sa bezpłatne, to czemu ich nie pokazac? Troszkę frajdy i nam się nalezy;)

[quote name='arielka186']Witam na wątku świetnej hodowli, podziwiam Was od kilku lat na wystawach, i kto wie? Może kiedyś i ja dołączę do szczęśliwych właścicieli basków? Psy są przepiękne- ta pomarszczona główka- cudo...
Mam jeszcze tylko pytanie- jeżeli nie na miejscu, przepraszam- czy piesek się znalazł? Bo nie widzę banerku? Przepraszam że tak się dopytuję, ale mieszkam na Ursynowie, i odkąd się dowiedziałam wypatruję go. Serdecznie pozdrawiam.[/QUOTE]
Niestety, Wahzirka nadal nie ma. A bannerek - jak nie zapomnę - to doklejam...
Witaj w Galerii. Może jeszcze dzisiaj będą foteczki z wystawy w Opolu. Postaram się...

[quote name='Iza.']A no z tą kaską to zawsze problem ;)[/QUOTE]
A dodatkowo, od kiedy jestem na emeryturze, to, niestety, emerytura to nie to samo, co pensja...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']No to moje tak długo to by nie wytrzymały, szczególnie Romka...

Pzdr.[/QUOTE]
Ja dzis też jeszcze nosa z domu nie wyściubiłam ale szkodniki maja kuwete i podkład to nie ma kłopotu tam robią co trzeba. Nie wiem czy wogole cos dzis będzie ze spacerku bo trzącha mna na prawo i lewo :( koszmar

Posted

[quote name='Asiaczek']No to moje tak długo to by nie wytrzymały, szczególnie Romka...

Pzdr.[/QUOTE]

Zlitowałam się nad psicami i wzięłam na spacer do lasu (na siłę).Coby się w końcu wysiurdały.Zmokłyśmy,zmarzłyśmy ale wszystko zostało załatwione i dziewczyny mogą kontynuować przerwane zajęcie.Znaczy śpią ;).

Posted

[quote name='Paula03']Gratulacje!
Szkoda, że Wahzirka nadal nie ma. Mam nadzieję, że znajdzie się!
Dziękować.
Ja też mam taka nadzieję...

[quote name='lourdnes']Ja dzis też jeszcze nosa z domu nie wyściubiłam ale szkodniki maja kuwete i podkład to nie ma kłopotu tam robią co trzeba. Nie wiem czy wogole cos dzis będzie ze spacerku bo trzącha mna na prawo i lewo :( koszmar
Przeziębiłaś się Dobrym Miescie?

[quote name='Cienka']U nas nie pada za to wiejczy i też jest zimno
O totototo, u nas właśnie tak jest:)

[quote name='deer_1987']Witamy sie :)
Witaj,witaj:)

[quote name='Buszki']Zlitowałam się nad psicami i wzięłam na spacer do lasu (na siłę).Coby się w końcu wysiurdały.Zmokłyśmy,zmarzłyśmy ale wszystko zostało załatwione i dziewczyny mogą kontynuować przerwane zajęcie.Znaczy śpią ;).
Hahaha, dobrze im:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Czoko']Asiu gratulujemy oczywiście spóźnieni ale nie mniej serdecznie!
U nas niestety teraz leje deszcz!
Fakt, trochę mokrawo zrobiło się na ulicy...
Dziękujemy za pamięć:)

Pzdr.

Posted

A my zrobiłyśmy sobie 3 godzinny spacerek, Saidi wypróbowywała nowy kaganiec ;). Ale fakt jest zimno, trochę zmarzłam, na szczęście u nas nie pada. Wychasana zmora śpi, a ja mam troche czasu na dogo :)

Posted

Jestem cała i zdrowa ale wymarzłam tam i teraz ani myśle wyściubic nos ale dla szkodnikow pofatygowałam się na 10 min na siiii. Na szczęście są zmęczone pobytem na wsi bo od rana tylko pojadły i ciągle śpią

Posted

Za to u nas spacerki są krótkie od kiedy mamy ogrodzenie. Przychodzi tylko komisja chcemy wyjść się załatwić. Nawet się nie spodziewałam, że mośki są takie kulturalne.

Posted

Ja robie sobie dziś dzień dziecka, jutro bedzie obowiazkowy spaceros 2 godz. Dzis poleniuchuje i sie wygrzję. Szkodniki 3 dni spedziły prawie pod chmurką u Zielonej bo nie chciały byc w domu jak było słoneczko więc mam (taką naciągana) wymówkę :evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']A my zrobiłyśmy sobie 3 godzinny spacerek, Saidi wypróbowywała nowy kaganiec ;). Ale fakt jest zimno, trochę zmarzłam, na szczęście u nas nie pada. Wychasana zmora śpi, a ja mam troche czasu na dogo :)[/QUOTE]

Jaki kagańcoś zakupiłaś?

Posted

[quote name='Cienka']Za to u nas spacerki są krótkie od kiedy mamy ogrodzenie. Przychodzi tylko komisja chcemy wyjść się załatwić. Nawet się nie spodziewałam, że mośki są takie kulturalne.
O, one jeszcze nie raz nas zaskoczą:)

[quote name='lourdnes']Ja robie sobie dziś dzień dziecka, jutro bedzie obowiazkowy spaceros 2 godz. Dzis poleniuchuje i sie wygrzję. Szkodniki 3 dni spedziły prawie pod chmurką u Zielonej bo nie chciały byc w domu jak było słoneczko więc mam (taką naciągana) wymówkę :evil_lol:
U mnie - nie ma, że boli. Spacer jest spacer i basta!

[quote name='Korenia']Jaki kagańcoś zakupiłaś?
No, właśnie. Jaki? Tej samej firmy?

[quote name='Endher']Gratulujemy wyników! Mam nadzieje, że za rok Asiaczki znowu pokażą się na opolskim ringu :)
Odnośnie Wazi, nie ma żadnych nowych informacji ? :shake:
Jak nam terminy i sędzia podpasują, to czemu nie?
Zgadza się, Wazik nadal jest poza domem...

pzdr.

Posted

Nie ma biedy jeszcze bo szatany odsypiaja ale jutro faktycznie będzie wiec jutro juz nie bedzie wymowek i spacer 2 godz jest obowiazkowy- chyba ,że deszcz lunie.
Z Wazim smutna historia ale nie wolno tracic nadziei. Ty zrobiłas co mogłas teraz trzeba czekac moze ktos w koncu sie odezwie

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale jak np. weterani sa bezpłatne, to czemu ich nie pokazac? Troszkę frajdy i nam się nalezy;)
[/QUOTE]
Pokazuję, nawet jak są płatni :-) Hoduję dość specyficzne sztuki rasy o spaczonej opinii. Od zawsze, od kiedy nasze suki doszły do klasy weteranów jestem zdania, że nie sztuką jest mieć yorka z charakterem i pełnym włosem w wieku lat góra trzech. Staram się pokazać, że i 10cio latka może wyglądać i być w doskonałej kondycji :evil_lol:
Zaś siebie owszem, chętnie w weteranach pokażę :diabloti: Też mi się rozrywka należy :evil_lol:

Posted

Miałam i mam szatański plan, żeby moją Smerfę z Gi w weteranach puszczać. Dziecina potrzebuje nabrać śmiałości. Nie jestem tylko pewna jak sędziowie to łykną. Z drugiej strony kusisz lansowaniem

Posted

[quote name='Gioco']Miałam i mam szatański plan, żeby moją Smerfę z Gi w weteranach puszczać. Dziecina potrzebuje nabrać śmiałości. Nie jestem tylko pewna jak sędziowie to łykną. Z drugiej strony kusisz lansowaniem[/QUOTE]
to wygląda świetnie !!! dzieciak i weteran pies ...
W Krakowie , taki występ zrobiła dziewuszka z bullką ... normalnie wszyscy klaskali dookoła ringu , tak to pięknie wyglądało.
Bullek był doskonale wyuczony , słuchać swojej małej pańci ...

Więc jak najbardziej Smerfę edukuj i niech pokazuje !!

Asiu , GRATULUJE !!!!