Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Kurczę, nieciekawie to wygląda. Może lepiej płacić jako "stałe zlecenia" czy jakos tak podobnie...?

Pzdr.[/QUOTE]

Tak było by ciężko bo mamy zróżnicowane rachunki natomiast nie ma problemu jak się zadzwoni i powie, że właśnie się dostało rachunek (np. 2 tyg od wysłania), że się zapłaciło to babka zaznacza w systemie by nie naliczać odsetek za zwłokę i jest ok.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Asiaczkowa, ale Ty masz zdrowie :cool3: - zaraz po powrocie w nocy z wystawy jeszcze na dogo wpadłaś.:crazyeye: Ja tam tylko zdążyłam się przebrać i padłam - odlot miałam nieziemski.:evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='Cienka']Tak było by ciężko bo mamy zróżnicowane rachunki natomiast nie ma problemu jak się zadzwoni i powie, że właśnie się dostało rachunek (np. 2 tyg od wysłania), że się zapłaciło to babka zaznacza w systemie by nie naliczać odsetek za zwłokę i jest ok.[/QUOTE]
To dobrze, że chociaz niektórzy są normalni...

[quote name='lourdnes']Gdziekolwiek byle zawsze :evil_lol: Mówiąc nasze mam na myśli tutaj nas wszystkich baskomaniaków :)[/QUOTE]
Myślałam o Klubowej, ale nie wiem, czy to się uda... Łódź jest w centralnej części PL, więc może ktoś się skusi...

[quote name='bety']Hej Asiaczkowa, ale Ty masz zdrowie :cool3: - zaraz po powrocie w nocy z wystawy jeszcze na dogo wpadłaś.:crazyeye: Ja tam tylko zdążyłam się przebrać i padłam - odlot miałam nieziemski.:evil_lol:
Pzdr[/QUOTE]
A jakos tak adrenalina mnie trzymała... Za to wstałam o 7.30 nieco nieprzytomna, z bolącą głową i jakas taka niedospana...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A jakos tak adrenalina mnie trzymała... Za to wstałam o 7.30 nieco nieprzytomna, z bolącą głową i jakas taka niedospana...

Pzdr.[/QUOTE]

Mnie też głowa bolała (i nie tylko głowa) jak wstałam rano. Cały dzień chodziłam jakaś taka "śnięta":diabloti::evil_lol:.

Pzdr

Posted

[quote name='Buszki']Ta boląca głowa,to może od wyjca?Mnie tez rano bolała.[/QUOTE]

[quote name='bety']Mnie też głowa bolała (i nie tylko głowa) jak wstałam rano. Cały dzień chodziłam jakaś taka "śnięta":diabloti::evil_lol:.

Pzdr[/QUOTE]
Raczej nie od wyjca. Ja tak nieraz mam, jak mam za dużo wrażeń i adrenalina skacze, to następnego dnia boli mnie głowa i jestem taka zamulona. Ale od tego się nie umiera;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Te nasze kiepskie wczorajsze samopoczucie to możę wynik zmiany frontów... tego śniegu na południu PL...

pzdr.[/QUOTE]

Wszystko możliwe, bo moje czterołape dziabągi też jakieś takie senne były.
Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Te nasze kiepskie wczorajsze samopoczucie to możę wynik zmiany frontów... tego śniegu na południu PL...

pzdr.[/QUOTE]

u nas to snieg od rana sypie i jest tak na pograniczu 0 stopni :crazyeye::crazyeye:

az musialam ogrzewanie w domu wlaczyc

psy sie cieszyly ze ida rano na spacer ale jak tylko wyszlismy przed blok to im usmiechy z pyszczow znikly ;)

Posted

[quote name='bety']Wszystko możliwe, bo moje czterołape dziabągi też jakieś takie senne były.
Pzdr[/QUOTE]

[quote name='Elitesse']u nas to snieg od rana sypie i jest tak na pograniczu 0 stopni :crazyeye::crazyeye:
az musialam ogrzewanie w domu wlaczyc
psy sie cieszyly ze ida rano na spacer ale jak tylko wyszlismy przed blok to im usmiechy z pyszczow znikly ;)[/QUOTE]
Ja tam u moich zmiany nastrojów nie zauważyłam. NO, chyba, że ich aktywnośc wyraźnie wzrosła na spacerach. Zachowywały się jak waraici, juz czasami traciłam do nich cierpliwość... I to wszystkie, nie tylko Romka i Serek...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Jesteśmy w kontakcie. Może jakoś uda nam się spotkać, nawet towarzysko, nawet na wystawie;)
[/QUOTE]
Daleko nie mamy, chociaż znając życie spotkamy się najdalej jak się da ;-)
Za to jak wrócimy na ringi to na bank spotkamy się na Best Weteranie :-)

Posted

[quote name='Gioco']Daleko nie mamy, chociaż znając życie spotkamy się najdalej jak się da ;-)
Za to jak wrócimy na ringi to na bank spotkamy się na Best Weteranie :-)
coś w tym jest:)
Oby tylko do tego czasu moja Felka była nadal w dobrej kondycji...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']coś w tym jest:)
Oby tylko do tego czasu moja Felka była nadal w dobrej kondycji...

Pzdr.[/QUOTE]
Jest, jest - jak z prawem ostatniej kieszeni :-)
Aaaa ja mam na myśli jeszcze ten sezon, więc spokojnie ;-)
Pokazuję swoje weterany od lat i zazwyczaj jesteśmy na końcu. Sędziowie yorasów nie lubią.

Posted

Witam na wątku świetnej hodowli, podziwiam Was od kilku lat na wystawach, i kto wie? Może kiedyś i ja dołączę do szczęśliwych właścicieli basków? Psy są przepiękne- ta pomarszczona główka- cudo...
Mam jeszcze tylko pytanie- jeżeli nie na miejscu, przepraszam- czy piesek się znalazł? Bo nie widzę banerku? Przepraszam że tak się dopytuję, ale mieszkam na Ursynowie, i odkąd się dowiedziałam wypatruję go. Serdecznie pozdrawiam.