taxelina Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ja nieustannie trzymam kciuki! Ale wodny basenji :razz: u nas jamniczek wodny :) Quote
Sylwia K Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 http://img17.imageshack.us/img17/7737/zmianarozmiaruimg7907.jpg przesliczne, trikolorki najbardziej mi sie podobaja Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Sylwia K napisał(a):http://img17.imageshack.us/img17/7737/zmianarozmiaruimg7907.jpg przesliczne, trikolorki najbardziej mi sie podobaja Bo masz w domu taką śliczną trikolorkę:) To pewnie dlatego:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 agnethka napisał(a):mi sie najbardziej podobają pręgusy :D Mamy w baskach 4 kolory do wyboru; więc każdy znajdzie coś dla siebie:) Oczywiście, sa jeszcze kolory nieuznane i też maja swoich zwolenników i przeciwników;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ale świetne te foteczki, Erka bardzo fotogeniczna, chciałabym zobaczyć ten jej galopik do wody, a w później w tył zwrot, fajnie to musiało wyglądać. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Ale świetne te foteczki, Erka bardzo fotogeniczna, chciałabym zobaczyć ten jej galopik do wody, a w później w tył zwrot, fajnie to musiało wyglądać. Ja na początku trochę zgapiłam się, ale potem aparat do łapy i cyk-cyk-cyk.... Pzdr. Quote
Gioco Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 http://1.1.1.1/bmi/img215.imageshack.us/img215/6791/zmianarozmiaruimg7906.jpg - ostra dyskusja się odbywała ;-) Quote
Shaunell Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ten pomnik goldena jest świetny, miałam kiedyś przy nim foto :D Quote
Cienka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Pina nauczyła się pływać bo labradory pływały tylko był marzec i słone morze Quote
jamnicze Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Jeszcze od nas najlepsze życzenia urodzinowe: STO LAT, STO LAT!!! Serek wygląda jakby był na polowaniu :) http://www.zkolumbowejsfory.pl/www/Zdjecia/11wisla/DSC_7804.jpg Czy Erka to naprawdę siostra Saidy? ;) http://img200.imageshack.us/i/zmianarozmiaruimg7879.jpg/ Quote
Asiaczek Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Gioco napisał(a):http://1.1.1.1/bmi/img215.imageshack.us/img215/6791/zmianarozmiaruimg7906.jpg - ostra dyskusja się odbywała ;-) Pozory... akurat Romka wspaniale dogaduje się z Erką. Trochę gorzej z Felką i Żelką... Shaunell napisał(a):Ten pomnik goldena jest świetny, miałam kiedyś przy nim foto :D Uważam, że to super sprawa, że Masterfoods postawił na Polach Mokotowskich ten pomnik Psu. Dzieciaki mają frajdę, my i kto tam jeszcze chce:) No i jaka atrakcja, prawda? jamnicze napisał(a):Jeszcze od nas najlepsze życzenia urodzinowe: STO LAT, STO LAT!!! Serek wygląda jakby był na polowaniu :) http://www.zkolumbowejsfory.pl/www/Zdjecia/11wisla/DSC_7804.jpg Czy Erka to naprawdę siostra Saidy? ;) http://img200.imageshack.us/i/zmianarozmiaruimg7879.jpg/ Taaaa, Serek była na polowaniu.... seksualnym. Ta dozia arlekinka to jego ostatnia miłość; gwałcił ja nieustannie;) A Erka to przez jakieś zagapienie się wbiegła tak daleko do wody.... Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Asiaczku a opowiedz cos więcej o tym pomniku? Może to jakaś zasłużona psina była ? Quote
jamnicze Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Asiaczek napisał(a): Taaaa, Serek była na polowaniu.... seksualnym. Ta dozia arlekinka to jego ostatnia miłość; gwałcił ja nieustannie;) Pzdr. Co się dziwić, miał już swoją pierwszą panienkę i widać mu się spodobało ;) Quote
Agasia Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Piekne zdjecia! No szkoda ze nie da rady sie spotkac, ale jakbys szla kiedys na jakis psi spacerek powazniejszy to daj znac, moze dolaczymy :) Chociaz ostatnio na spacerach katujemy sie linka, zeby zgrywusa nauczyc troche posluszenstwa, ale jeden raz mozemy odpuscic :) I za pozno spojrzalam, bo chetnie bym sie z Toba dzisiaj przeszla na obklejanie! To juz calkiem blisko mnie, moze Wazirek postanowil do mnie uciec? :) Ostatnio widzialam Pana z basenji i od razu pomyslalam o Wazirim, ale byl czarno bialy niestety. Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='lourdnes']Asiaczku a opowiedz cos więcej o tym pomniku? Może to jakaś zasłużona psina była ?[/QUOTE] Na tabliczce nic nie jest napisane, co to za piesek byl pierwowzorem pomnika. Po prostu tabliczka informuje, kto jest fundatorem. A jest nim firma MASTERFOODS... [quote name='jamnicze']Co się dziwić, miał już swoją pierwszą panienkę i widać mu się spodobało ;)[/QUOTE] Oj, tak. spodobało się chłopakowi, oj, spodobało:) [quote name='Agasia']Piekne zdjecia! No szkoda ze nie da rady sie spotkac, ale jakbys szla kiedys na jakis psi spacerek powazniejszy to daj znac, moze dolaczymy :) Chociaz ostatnio na spacerach katujemy sie linka, zeby zgrywusa nauczyc troche posluszenstwa, ale jeden raz mozemy odpuscic :) I za pozno spojrzalam, bo chetnie bym sie z Toba dzisiaj przeszla na obklejanie! To juz calkiem blisko mnie, moze Wazirek postanowil do mnie uciec? :) Ostatnio widzialam Pana z basenji i od razu pomyslalam o Wazirim, ale byl czarno bialy niestety.[/QUOTE] Dam znać:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 A wiecie, jak mądrutka jest Romka? Romka wychodziła na 3 dłuuugie spacerki i kilka krótkich, takich przed dom na si i powrót. Zdarzało się, że ostatnie siii było ok. 1 w nocy, a pierwsze poranne siiii o 6-tej. A i to było mało, bo znajdowałam niedużą kałużę na podłodze. Któregoś dnia wzięłam ja do łóżka na noc i.... budzę się rano przerazona, że NA PEWNO Romka zsiusia mi się zaraz do łóżka. A ona - CUDNA DZIEWCZYNKA - dzielnie siedziała na łóżku (bo nie umiała jeszcze schodzić z łóżka) i czekała.... Wzięłam maleństwo na ręce, szybko jakąś kurtkę na siebie i na dwór. Było dłuuuuugie siiii na dworze, tuz przed klatką..... Od tego czasu Romka śpi ze mną w łóżku i np. wczoraj od ok. 21.30 do prawie 7-ej rano pieknie wytrzymała!!!! Zdolna ta moja dziewczynka, prawda? pzdr. Quote
Agasia Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Asiaczku, czy masz jeszcze wolne miejsce w BUSie do Opola? Quote
lourdnes Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Moje tez jak widzą rano smyczke to trzymają i potrafią po 2 poranne kupy zrobic na dworku w ciagu 10 min. Mają stałą mozliwość robienia na podkład czy do kuwety ale jakoś wola poczekac na wyjście. W nocy też coraz rzadziej zdarza się ,że wstaja zrobić kupke czy siusiu -trzymaja do rana do spacerku tak ok godz 8 Wielka miska łakociów dla Romci ,ze jest taka mądra dziewczynka :):):) I całusek w czarny nosek :) Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Agasia']Asiaczku, czy masz jeszcze wolne miejsce w BUSie do Opola?[/QUOTE] Tak. Zapisanych sa tylko 3 osoby. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='lourdnes']Moje tez jak widzą rano smyczke to trzymają i potrafią po 2 poranne kupy zrobic na dworku w ciagu 10 min. Mają stałą mozliwość robienia na podkład czy do kuwety ale jakoś wola poczekac na wyjście. W nocy też coraz rzadziej zdarza się ,że wstaja zrobić kupke czy siusiu -trzymaja do rana do spacerku tak ok godz 8 Wielka miska łakociów dla Romci ,ze jest taka mądra dziewczynka :):):) I całusek w czarny nosek :)[/QUOTE] Popatrz, jakie mądre psiaczki mamy;) Pzdr. Quote
Cienka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 To Romka ma przywileje ciekawe co na to reszta towarzystwa Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Cienka']To Romka ma przywileje ciekawe co na to reszta towarzystwa[/QUOTE] Pewnie za te przywileje obrywa od czasu do czasu od Felki... Reszta od czasu do czasu wpada do pokoju i wałkoni się na wersalce. cudnie to wygląda:) I to jest nagródka za dobre sprawowanie;) pzdr. Quote
lourdnes Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Asiaczek']Pewnie za te przywileje obrywa od czasu do czasu od Felki... Reszta od czasu do czasu wpada do pokoju i wałkoni się na wersalce. cudnie to wygląda:) I to jest nagródka za dobre sprawowanie;) pzdr.[/QUOTE] Oj to narób fotek :) Ja już nie umiem spać bez basków . Jak usypiają z Panciem to je wyzywam od zdrajców :eviltong: Ale zawsze przynajmniej jeden budzi sie ze mną. Jak idę spać wcześniej a one jeszcze są na chodzie to bez wyjatku śpią ze mną :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Romka napoczątku to robi kilka kółeczek pod kołdrą i jest taaaaka malutka-ociupinka. Zasypia. Zaczyna posapywac i.... nagle wyciąga kopytka przednie i tylne i okazuje się, że ona wcale nie jest taka malutka!:mad: Jak powyciąga kopytka i główkę, nawet ogonek jest wyprostowany, to, hm... zaczyna robic mi się niezbyt wygodnie! A dodatkowo Romka te swoje figury ćwiczy na środku wersalki... Po jakims czasie wynurza się najpierw głowa spod kołdry, potem reszta; Roma zaczyna się chłodzić, bo niezła z niej grzałka jest:):loveu: Pzdr. Quote
Agasia Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Jak sie czyta, to az sie marzy taki maly szczeniak do przytulania w lozeczku! Lilka to juz niestety spore bydle i musze wybierac - albo w lozku ona albo Przemek :D Ale tylko rano jak wychodzi do pracy, Lilka hyc na lozeczko, glowa koniecznie na poduszke jak prawdziwa dama i spimy sobie dalej :) Quote
Recommended Posts