:: FiGa :: Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ja sie dolaczam do zyczen i .... zycze przede wszystkim znalezienia Wezirka... Quote
Zuza i Noddy Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 http://img64.imageshack.us/img64/1972/zmianarozmiaruimg7861.jpg Słodkości :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Wszystkiego najlepszego oraz spełnianie marzeń :) Waaa, Erka i Romka strasznie fotogeniczne. :loveu: Quote
Savannah Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Asiaczku wszystkiego naj naj najlepszego :))))) już pisałam na FB, ale napisze jeszcze raz..:) czy już potwierdziła się wiadomość z lotników? bo czytałam, że jedna wiadomość się nie potwierdziła. Quote
Agappe Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 może i nam by sie przydał spacerek w towarzystwie :roll: Wszystkiego najlepszego!!!! :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
lourdnes Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Romka najśliczniejsza i już :loveu: Piękny pysiu i wszędobylski tak jak lubię :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Savannah napisał(a):Asiaczku wszystkiego naj naj najlepszego :))))) już pisałam na FB, ale napisze jeszcze raz..:) czy już potwierdziła się wiadomość z lotników? bo czytałam, że jedna wiadomość się nie potwierdziła. Z Lotników nadal nie mam żadnego odzewu. Ale.... w nast. poscie napiszę o dzisiejszej wiadomości:) Agappe napisał(a):może i nam by sie przydał spacerek w towarzystwie :roll: Wszystkiego najlepszego!!!! :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Agappe - zbieram chętnych na czwartek - rozwieszanie ogłoszeń i rozdawanieulotek w okolicach hotelu Novotel... Dzięuję wszystkim za pamięc i zyczenia:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Dzisiaj popołudni miałam telefon w/s Wazirka.Byłaby to chyba pierwsza powazna informacja w jego sprawie od dnia zaginięcia... Otóż w ub.tygodniu (środa/czwartek) osoba, która dzwoniła, widziała go jak szybko przebiegł Żwirki i Wigury na wysokości hotelu Novotel. I pobiegł w osiedle. W kier. ulicy Iłzyckiej (jeszcze nie patrzyłam na mapę, sąd nie wiem, czy dobrze napisałam nazwę). I dlatego w czwartek tam się wybieram okleić okoliczne ulice. Czy ktoś mógłby do mnie dołączyć...? Pzdr. Quote
inga.mm Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 wczesnym wieczorem. podeślij mi nową treść ogłoszeń Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 inga.mm napisał(a):wczesnym wieczorem. podeślij mi nową treść ogłoszeń Dzięki Inga, zaraz wyślę.:buzi: Pzdr. Quote
Cienka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Trochę spóźnione ale szczera sto, dwieście, trzysta... :new-bday::tort::BIG: Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Była Romka na Polach, a teraz wstawię szybciutko fotki Erki i.... znowu spadam... 25.04.2011 r. - Pola Mokotowskie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 25.04.2011 - Pola Mokotowskie. A oto zdjęcia, pokazujące, jak to Erka zagalopowała się i.... nauczyła się pływać:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Cd. 25.04.2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Cd. 25.04.2011 Pola Mokotowskie I ostatnia seria - z Psem, sławą Pól Mokotowskich:) Oto PIES:) Uploaded with ImageShack.us A oto Jego kopie:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 O kurcze suuuuuper :) A jakich plusków narobiła - pewnie z wrażenia ,ze płynie hihi Trzymam wielgachne kciuki za Wazirka - taka informacja daje dużą nadzieję i super ,że wreszcie jest jakiś ślad, którym mozna dalej ruszyć Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 lourdnes napisał(a):O kurcze suuuuuper :) A jakich plusków narobiła - pewnie z wrażenia ,ze płynie hihi Trzymam wielgachne kciuki za Wazirka - taka informacja daje dużą nadzieję i super ,że wreszcie jest jakiś ślad, którym mozna dalej ruszyć Tak, nasze poszukiwania poszły trochę w innym kierunku... Teraz trzeba ruszyć z ogłoszeniami w innym kierunku. Co do Erki w wodzie, to pogoniła za jakimś innym psem do wody (pies pobiegł do wody i płynął za aportem) i jak się zorientowała, to od razu w tył zwrot i ni to płynąc, ni to biegnąc i skacząc - wróciła na brzeg. Ale nie była jakos przerażona czy spanikowana. Nie. Otrząsnęła się i pobiegła gdzieś tam w swoich sprawach...:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Tak, nasze poszukiwania poszły trochę w innym kierunku... Teraz trzeba ruszyć z ogłoszeniami w innym kierunku. Co do Erki w wodzie, to pogoniła za jakimś innym psem do wody (pies pobiegł do wody i płynął za aportem) i jak się zorientowała, to od razu w tył zwrot i ni to płynąc, ni to biegnąc i skacząc - wróciła na brzeg. Ale nie była jakos przerażona czy spanikowana. Nie. Otrząsnęła się i pobiegła gdzieś tam w swoich sprawach...:) Pzdr. Super zdała prawdziwy chrzest bojowy na dzielność basków :multi: I nawet nie wiesz jak się cieszę ,ze dostałaś wiadomośc w sprawie Wazirka. Skoro ta osoba dzwoniła to musiała uznać ,ze był to ten pies jak zobaczyła ogłoszenie. Wielgaśne kciukasy !!! Quote
Alicja Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Asiu , wierzę że dzięki tej wiadomości Wazirek wróci do domu Quote
Doris&Grenio Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Spóźnione, ale szczere STO LAT!!!! Zdjęcia piekne..mogłabym je taj godzinami oglądać...... Trzymam kciuki za Wazirka...jeszcze troche i wórci do domu...!!! Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Dzięki, może chociaż 2-3 osoby będa mogły. To juz duzo i można rozkleić sporo ogłoszeń... Pzdr. Quote
Recommended Posts