Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Tak pisankowo samych dobrociów. Pieski i duże i małe super -widać ,że jest komitywa pełną gębą. Wesoło ,że Serek zakochany ale cóż w końcu to wiosna :evil_lol:

Posted

Oj tam zaraz napalony :eviltong: Kochliwy chłopak jest i tyle a że wszystkie suczki piękne to co ma chłopak zrobić? Raz ,ze wiosna a dwa ,ze od przybytku głowa nie boli :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Szukamy, ogłaszamy.... czekamy i mamy nadzieję:)

Pzdr.

Wszystkiego Najlepszego!!
Z przykroscia dowiedziałam się o WAZIRKU.:-(
Musi znależć się!!!
Mojej psiapsiółce zaginął terierek,
odnalazł sie po 6 miesiacach w małym miasteczku
prawie 100 km od domu,
znalazł domek u starszych państwa,
i na spacerku spotkany pan który wystawia psy ,
uznał,że ten piesek musiał być wystawiany/chociaz nie znał takiej rasy/
poszukał tatuażu i zadzwonił do zwiazku,
a tam wiedzieli od razu po nr tatuazu ,
że psiak jest poszukiwany!!
Państwo dostali szczeniaka tej rasy od mojej psiapsiółki ,
i wszystko Ok !!

Posted

Cienka napisał(a):
A Jogi woli zdecydowanie chłopców :p

Hahaha, Pierwszy Gej wśród Basków:)

AMIŚKA napisał(a):
Wszystkiego Najlepszego!!
Z przykroscia dowiedziałam się o WAZIRKU.:-(
Musi znależć się!!!
Mojej psiapsiółce zaginął terierek,
odnalazł sie po 6 miesiacach w małym miasteczku
prawie 100 km od domu,
znalazł domek u starszych państwa,
i na spacerku spotkany pan który wystawia psy ,
uznał,że ten piesek musiał być wystawiany/chociaz nie znał takiej rasy/
poszukał tatuażu i zadzwonił do zwiazku,
a tam wiedzieli od razu po nr tatuazu ,
że psiak jest poszukiwany!!
Państwo dostali szczeniaka tej rasy od mojej psiapsiółki ,
i wszystko Ok !!

Oby, oby!!!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Szukamy, ogłaszamy.... czekamy i mamy nadzieję:)

Pzdr.

My też zaglądamy i mamy nadzieję,
szukamy też srebrnego pudelka miniaturowego,
ma 3 latka i jest ostrzyżiny na sportowo, ale też niktgo nie widział.
Zginął przy Ostrobramskiej już ponad miesiąc temu. :shake:

Posted

Kisses napisał(a):
Zaglądam, trzymam kciuki, jeszcze sobie przypomniałam, że przecież mam rodzinę w wa-wie od strony babci to i info puściłam...

Dziękuję:)

Pzdr.

Posted

Nadrobiłam zaległości i tak dodam od siebie,że warto szukać do skutku, znajomy hodowca mudi z Węgier miał swego czasu wypadek samochodowy sunia(w cieczce) mu się spłoszyła i poszłaaaaaa.... ponad rok jej szukał zero wieści, po roku w jakimś chyba okolicznym szpitalu ktoś zauważył sunię szukającą jedzenia, która szybko uciekała,a była podobna do poszukiwanej suni. ten hodowca kilka dni spędził pod szpitalem zanim na nią trafił, nie muszę pisać jaka była reakcja suni, choć pzez krótką chwilę nie poznała pana, na pewno Wazi też się znajdzie, nawet jak trafił do starszej osoby bez netu to kiedyś trafi do weta np na szczepienia. Całą rodziną trzymamy kciuki!!!! podeślij mi na mail plik ogłoszenia wyślę znajomym wprawdzie z Jana Pawła i okolic ale ludzie się przemieszczają przecież a ktos kto ew. przygarnął Wazirka może mieszkać w innej części Warszawy

Posted

Dzisiaj (Poniedziałek Wielkanocny) byłam na PM z koleżanką. I wstawiam takie oto 3 foteczki na zachęte do jutrzejszego oglądania:)

Tu byliśmy:)

Uploaded with ImageShack.us

Takie piękne ciągi kwiatowe ktoś zaplanował tego lata;)

A to ostatnie zdjęcie ze spacerku. Nie mogłam się pohamować, bo tak mi się spodobały te zieloności:)

Cd. jutro.
Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
Nadrobiłam zaległości i tak dodam od siebie,że warto szukać do skutku, znajomy hodowca mudi z Węgier miał swego czasu wypadek samochodowy sunia(w cieczce) mu się spłoszyła i poszłaaaaaa.... ponad rok jej szukał zero wieści, po roku w jakimś chyba okolicznym szpitalu ktoś zauważył sunię szukającą jedzenia, która szybko uciekała,a była podobna do poszukiwanej suni. ten hodowca kilka dni spędził pod szpitalem zanim na nią trafił, nie muszę pisać jaka była reakcja suni, choć pzez krótką chwilę nie poznała pana, na pewno Wazi też się znajdzie, nawet jak trafił do starszej osoby bez netu to kiedyś trafi do weta np na szczepienia. Całą rodziną trzymamy kciuki!!!! podeślij mi na mail plik ogłoszenia wyślę znajomym wprawdzie z Jana Pawła i okolic ale ludzie się przemieszczają przecież a ktos kto ew. przygarnął Wazirka może mieszkać w innej części Warszawy

Piękne dzięki za chęć pomocy. Już wysyłam:)

Edit
- przed chwilą dostałam zwrot, że nie ma takiego adresu mailowego. Adres wziełam z Twojego profilu na DGM. Więc jak? Istnieje ten adres czy nie...?

pzdr.