ziółek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Życzenia od wszystkich Ziółków, pogodnego świętowania i dobrych wieści z poszukiwań. Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 ziółek napisał(a):Życzenia od wszystkich Ziółków, pogodnego świętowania i dobrych wieści z poszukiwań. Ohohoho, kto to zaszczycił nasze progi:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Czy możecie zaglądnąć do suni, której brak finansów, na utrzymanie się w DT? Samo podnoszenie linku też będzie istotne. Bardzo proszę. Czy Wy wiecie, że nawet 5 lub 10 zł to bardzo dużo dla psów, któe nie mają NIC...? http://www.dogomania.pl/threads/197633-ULA-6-lat-schroniska-ju%C5%BC-za-ni%C4%85-POPAD%C5%81A-W-TARAPATY-FINANSOWE?p=16759940#post16759940 Pzdr. Quote
aga1215 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Asiaczku - przeczytałam o Wezirku ...... nie wiem, co powiedzieć ...... Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Szukamy, ogłaszamy.... czekamy i mamy nadzieję:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Tak pisankowo samych dobrociów. Pieski i duże i małe super -widać ,że jest komitywa pełną gębą. Wesoło ,że Serek zakochany ale cóż w końcu to wiosna :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Serek napalony a nie zakochany. W domu ma Żelkę i .... hormony buzują... Pzdr. Quote
Vectra Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Lotników/Modzelewskiego i okolice .... postawione do pionu - tam mieszkają moi rodzice ;) no i znajomi różni ... Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Dzięki, Vectra. Nadal nie mam fotki ani żadnej innej info z tego rejonu. Może ten piesek się gdzieś wyniósł...? Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Mam nadzieję, że się znajdzie... Trzymam kciuki. Quote
cropka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Wazirek nadal nie wrócił do domu? :( Cały czas trzymam kciuki, musi się znaleźć!! Quote
lourdnes Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Oj tam zaraz napalony :eviltong: Kochliwy chłopak jest i tyle a że wszystkie suczki piękne to co ma chłopak zrobić? Raz ,ze wiosna a dwa ,ze od przybytku głowa nie boli :diabloti: Quote
lourdnes Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Cienka napisał(a):A Jogi woli zdecydowanie chłopców :p Oj to teraz w dobie tolerancji mozna mu wybaczyć:eviltong: Quote
AMIŚKA Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Szukamy, ogłaszamy.... czekamy i mamy nadzieję:) Pzdr. Wszystkiego Najlepszego!! Z przykroscia dowiedziałam się o WAZIRKU.:-( Musi znależć się!!! Mojej psiapsiółce zaginął terierek, odnalazł sie po 6 miesiacach w małym miasteczku prawie 100 km od domu, znalazł domek u starszych państwa, i na spacerku spotkany pan który wystawia psy , uznał,że ten piesek musiał być wystawiany/chociaz nie znał takiej rasy/ poszukał tatuażu i zadzwonił do zwiazku, a tam wiedzieli od razu po nr tatuazu , że psiak jest poszukiwany!! Państwo dostali szczeniaka tej rasy od mojej psiapsiółki , i wszystko Ok !! Quote
Asiaczek Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Cienka napisał(a):A Jogi woli zdecydowanie chłopców :p Hahaha, Pierwszy Gej wśród Basków:) AMIŚKA napisał(a):Wszystkiego Najlepszego!! Z przykroscia dowiedziałam się o WAZIRKU.:-( Musi znależć się!!! Mojej psiapsiółce zaginął terierek, odnalazł sie po 6 miesiacach w małym miasteczku prawie 100 km od domu, znalazł domek u starszych państwa, i na spacerku spotkany pan który wystawia psy , uznał,że ten piesek musiał być wystawiany/chociaz nie znał takiej rasy/ poszukał tatuażu i zadzwonił do zwiazku, a tam wiedzieli od razu po nr tatuazu , że psiak jest poszukiwany!! Państwo dostali szczeniaka tej rasy od mojej psiapsiółki , i wszystko Ok !! Oby, oby!!! Pzdr. Quote
Cheritka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Szukamy, ogłaszamy.... czekamy i mamy nadzieję:) Pzdr. My też zaglądamy i mamy nadzieję, szukamy też srebrnego pudelka miniaturowego, ma 3 latka i jest ostrzyżiny na sportowo, ale też niktgo nie widział. Zginął przy Ostrobramskiej już ponad miesiąc temu. :shake: Quote
Kisses Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Zaglądam, trzymam kciuki, jeszcze sobie przypomniałam, że przecież mam rodzinę w wa-wie od strony babci to i info puściłam... Quote
Asiaczek Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Kisses napisał(a):Zaglądam, trzymam kciuki, jeszcze sobie przypomniałam, że przecież mam rodzinę w wa-wie od strony babci to i info puściłam... Dziękuję:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Agappe napisał(a):dalej nic?? żadnych nowych tropów? Nic... Pzdr. Quote
Mudik Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Nadrobiłam zaległości i tak dodam od siebie,że warto szukać do skutku, znajomy hodowca mudi z Węgier miał swego czasu wypadek samochodowy sunia(w cieczce) mu się spłoszyła i poszłaaaaaa.... ponad rok jej szukał zero wieści, po roku w jakimś chyba okolicznym szpitalu ktoś zauważył sunię szukającą jedzenia, która szybko uciekała,a była podobna do poszukiwanej suni. ten hodowca kilka dni spędził pod szpitalem zanim na nią trafił, nie muszę pisać jaka była reakcja suni, choć pzez krótką chwilę nie poznała pana, na pewno Wazi też się znajdzie, nawet jak trafił do starszej osoby bez netu to kiedyś trafi do weta np na szczepienia. Całą rodziną trzymamy kciuki!!!! podeślij mi na mail plik ogłoszenia wyślę znajomym wprawdzie z Jana Pawła i okolic ale ludzie się przemieszczają przecież a ktos kto ew. przygarnął Wazirka może mieszkać w innej części Warszawy Quote
Asiaczek Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Dzisiaj (Poniedziałek Wielkanocny) byłam na PM z koleżanką. I wstawiam takie oto 3 foteczki na zachęte do jutrzejszego oglądania:) Tu byliśmy:) Uploaded with ImageShack.us Takie piękne ciągi kwiatowe ktoś zaplanował tego lata;) Uploaded with ImageShack.us A to ostatnie zdjęcie ze spacerku. Nie mogłam się pohamować, bo tak mi się spodobały te zieloności:) Uploaded with ImageShack.us Cd. jutro. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Mudik napisał(a):Nadrobiłam zaległości i tak dodam od siebie,że warto szukać do skutku, znajomy hodowca mudi z Węgier miał swego czasu wypadek samochodowy sunia(w cieczce) mu się spłoszyła i poszłaaaaaa.... ponad rok jej szukał zero wieści, po roku w jakimś chyba okolicznym szpitalu ktoś zauważył sunię szukającą jedzenia, która szybko uciekała,a była podobna do poszukiwanej suni. ten hodowca kilka dni spędził pod szpitalem zanim na nią trafił, nie muszę pisać jaka była reakcja suni, choć pzez krótką chwilę nie poznała pana, na pewno Wazi też się znajdzie, nawet jak trafił do starszej osoby bez netu to kiedyś trafi do weta np na szczepienia. Całą rodziną trzymamy kciuki!!!! podeślij mi na mail plik ogłoszenia wyślę znajomym wprawdzie z Jana Pawła i okolic ale ludzie się przemieszczają przecież a ktos kto ew. przygarnął Wazirka może mieszkać w innej części Warszawy Piękne dzięki za chęć pomocy. Już wysyłam:) Edit - przed chwilą dostałam zwrot, że nie ma takiego adresu mailowego. Adres wziełam z Twojego profilu na DGM. Więc jak? Istnieje ten adres czy nie...? pzdr. Quote
Recommended Posts