lourdnes Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Też stawiam na jakąś babcię i myślę ,że bedzie dobrze.Faktycznie może być w miejscu gdzie jest mniej rozreklamowany... A jak Romcia dzisiaj z łapką i jak Ty się czujesz ? Kawały na czwartek zabawne :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A może Wazi spodobał się jakiemuś pijaczkowi bezdomnemu,który go przygarnął i dał trochę jedzenia i ciepła? I nie wnika w ogłoszenia? Bo babcie to zazwyczaj lubią plotki,sensacje, więc jakby psiaka przygarnęły i wychodziły na spacer to widziałyby ogłoszenia. Jeden west znalazł się po 14 miesiącach poszukiwań i obserwacji, więc proszę się nie stresować! To szkodzi zdrowiu i jak widać psiakom. Quote
UBOCZE Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Czy jest ten plakat w wersji do pobrania? Jeśli tak, prześlijcie na mail; ahohendorff@o2.pl... Miałem pomóc wcześniej, ale nie dałem rady. Npiszcie też do Ninti, Mru, Isadory... Piątek mam wolny od pracy, więc wybiorę się w te okolice... Quote
jamnicze Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Witaj Asiu, miałam nadzieję, że Wazik się już znalazł ... Podobno świąteczne życzenia mają największą moc spełniania, więc życzę Ci z całego serca aby Wazirek szybko się znalazł cały i zdrowy :) Humor czwartkowy wywołał uśmiech na moich ustach, chociaż w sercu nadal smutek. Quote
ewtos Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 UBOCZE napisał(a):Czy psiak ma wydarzenie na FB? Ma , dziękuję . Napisałam do Kisses bo Ona robiła ten plakat. Quote
Kisses Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 O co chodzi z wersją do pobrania? wystarczy skopiować i ma się już u siebie przecież :D Quote
UBOCZE Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Kisses napisał(a):O co chodzi z wersją do pobrania? wystarczy skopiować i ma się już u siebie przecież :D Chodzi o wersję w pliku. Łatwiej się wtedy z drukarki bezpośrednio drukuje, a i plakaty mogą być większe - A4. Quote
Kisses Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 To mam tylko w takiej wersji jak tutaj, wielkość itp. ;) Quote
Asiaczek Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='Shaunell']Trzymamy kciuki żeby Wazi się znalazł... Oby! [quote name='lourdnes']Też stawiam na jakąś babcię i myślę ,że bedzie dobrze.Faktycznie może być w miejscu gdzie jest mniej rozreklamowany... A jak Romcia dzisiaj z łapką i jak Ty się czujesz ? Kawały na czwartek zabawne :evil_lol: Romka nadal lekko utyka na prawą tylną. Zauwazyła to nawet Zuzka, która dzisiaj była u mnie i porobiłyśmy trochę fotek na Polach Mokotowskich Romce. Się zdziwicie, jaka ona juz duża. To znaczy Romka, nie Zuzka;) [quote name='kaskaSz']A może Wazi spodobał się jakiemuś pijaczkowi bezdomnemu,który go przygarnął i dał trochę jedzenia i ciepła? I nie wnika w ogłoszenia? Bo babcie to zazwyczaj lubią plotki,sensacje, więc jakby psiaka przygarnęły i wychodziły na spacer to widziałyby ogłoszenia. Jeden west znalazł się po 14 miesiącach poszukiwań i obserwacji, więc proszę się nie stresować! To szkodzi zdrowiu i jak widać psiakom. Tak tez może być... [quote name='UBOCZE'] Czy jest ten plakat w wersji do pobrania? Jeśli tak, prześlijcie na mail; ahohendorff@o2.pl... Miałem pomóc wcześniej, ale nie dałem rady. Npiszcie też do Ninti, Mru, Isadory... Piątek mam wolny od pracy, więc wybiorę się w te okolice... Plakatu jako takiego nie mam. Mam jedynie ogłoszenie w formacie A4, które rozsyłam. Chcesz takie? [quote name='UBOCZE']Czy psiak ma wydarzenie na FB? Tak. [quote name='jamnicze']Witaj Asiu, miałam nadzieję, że Wazik się już znalazł ... Podobno świąteczne życzenia mają największą moc spełniania, więc życzę Ci z całego serca aby Wazirek szybko się znalazł cały i zdrowy :) Humor czwartkowy wywołał uśmiech na moich ustach, chociaż w sercu nadal smutek. Sama sobie tez tego życzę... Pzdr. Quote
Guptasek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Trzymamy kciuki ! no i podkradłam banerek :) Quote
Madunia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 bardzo żałuję że nie będę mogła do Was dołączyć w sobotę :(, jednak mocno trzymam kciuki żeby Waziri się szybko odnalazł i święta spędził już w domku. Quote
UBOCZE Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Czy mógłbym prosić o link do wydarzenia na FB (chcę je rozpowszechnić), a także o przesłanie na mój mail ogłoszenia psiaka A4? Quote
Asiaczek Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='UBOCZE']Czy mógłbym prosić o link do wydarzenia na FB (chcę je rozpowszechnić), a także o przesłanie na mój mail ogłoszenia psiaka A4? Link do wydarzenia: http://www.facebook.com/event.php?eid=164665556925333 I zaraz wysyłam ogłoszenie. Bardzo dziękuję! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='UBOCZE']Czy mógłbym prosić o link do wydarzenia na FB (chcę je rozpowszechnić), a także o przesłanie na mój mail ogłoszenia psiaka A4? Link do ogłoszenia: http://www.facebook.com/event.php?eid=164665556925333 A jaki jest Twój mail?, bo w profilu nie mogę znaleźć... Pzdr. Quote
UBOCZE Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Asiaczek']Link do ogłoszenia: http://www.facebook.com/event.php?eid=164665556925333 A jaki jest Twój mail?, bo w profilu nie mogę znaleźć... Pzdr. ahohendorff@o2.pl Pozdrawiam... Quote
Asiaczek Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='UBOCZE']ahohendorff@o2.pl Pozdrawiam... A to na ten adres juz wysłałam o 18.49. Rozumiem, że nie doszedł, tak? OK, zaraz wyślę powtórnie. Pzdr. Quote
UBOCZE Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Asiaczek napisał(a):A to na ten adres juz wysłałam o 18.49. Rozumiem, że nie doszedł, tak? OK, zaraz wyślę powtórnie. Pzdr. Doszło, tylko od tamtego czasu skrzynki nie otworzyłem..:oops: Na FB już po znajomych wydarzenie porozsyłałem... Quote
Asiaczek Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Super, dzięki:) Ja w ciągu dnia byłam tylko na chwilkę i dopiero teraz siadłam ponownie. Ale oczy mi się zamykają, bo miałam dzień pełen wrażeń... Mocnym akcentem końca dzisiejszego dnia (czwartek) było to, że 2 godziny wracałam z Dworca Centralnego do siebie, na Mokotów...A bo 2 "382" nie przyjechały o czasie, A bo Z-3 jedzie jakąs taka dziwną wymyślona trasą, bo szyny wymieniają na Chałubińskiego... Na Dworcu - somoda z Gomorą... Patrząc ze szczytu schodów - głowa przy głowie... A dodatkowo - pan kierowca autobusu NIE ZAUWAŻYŁ lampki sygnalizującej mu przystanek na żadanie (czyli tak jakby mnie) i przejechałam o ten jeden przystanek za daleko, eh... Przeprosił, machnełam ręką, że OK, ale wracając do domu zastanawiałam się, dlaczego jestem niewidzialna... I zrobiło mi się tak jakoś smutno, źle i wogóle, bo od dnia zaginięcia Wazirka jakis taki ciąg przykrych wydarzeń się za mną ciągnie.... Oby dzisiejszy dzień ( piątek) był lepszy:) Pzdr. Quote
Buszki Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Dzisiaj jest Wielki Piatek.Może i dla Wazirak okaże się WIELKI i bidulek do domku wróci. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 [quote name='Buszki']Dzisiaj jest Wielki Piatek.Może i dla Wazirak okaże się WIELKI i bidulek do domku wróci. Oby! Pzdr. Quote
Recommended Posts