inga.mm Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 godzinę temu wróciłam z objazdu okolicy, bo to pora na psie spacery. Pytałam ludzisków. Nic. Kamień w wodę. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):Asiu ja pracuje a z checia bym pomogla :/ mam nadzieje ze do soboty sie odnajdzie...tak w sam raz na spokojne swieta... mysle caly czas o Wazirku, niech ktos wkoncu zadzwoni te czekanie jest okropne....Wazirku wroc do Asi! Fakt, najgorsze jest czekanie... cropka napisał(a):Tak zaglądam co jakiś czas w nadziei, że się Wazirek odnajdzie, a tu dalej nie ma dobrych wiadomości :(. No nic, w takim razie dalej trzymamy kciuki i to dwa razy mocniej. Dzięki! Alicja napisał(a):Asiu ,ja to mam nadzieję , ze do soboty Wazirek wróci :kciuki: Oby! kaskaSz napisał(a):Ja też dołączam się do trzymania kciuków. A jak pozostałe psy się czują? Chłopaki mi się trochę kłócą, ale jakoś )gorzej/lepiej - ogarniam... lourdnes napisał(a):Ja bym była gdybym tylko mieszkała w wawie - i to przez ten cały czas ... Tez trzymam kciukasy zeby wracał do domku jak najszybciej Dzięki! inga.mm napisał(a):godzinę temu wróciłam z objazdu okolicy, bo to pora na psie spacery. Pytałam ludzisków. Nic. Kamień w wodę. No właśnie - kamień... agnethka napisał(a):ja też trzymam kciuki, żeby Wazirek na Święta był w domu :kciuki: :kciuki: :kciuki: Dzięki! Pzdr. Quote
jambi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Asia, nie to żebym coś sugerowała, ale może jakbyś tak na tych ogłoszeniach wspomniała o jakiejś nagrodzie? wiesz jacy sa ludzie... i ta Ochota wydaje się być bardzo dobrym pomysłem - skoro Wazirek był na Maklakiewicza, to stamtąd rzut beretem do ochoty własnie trzymam kciuki Quote
kaskaSz Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Psiak mógłby też zajść dalej. Pomyślałam, że może wkleję ogłoszenie na swojego bloga tego twórczego, ale na westowego też mogę, może akurat ktoś z Wawy zajrzy, a niekoniecznie jest psiarzem i skojarzy, że widział u kogoś. Czy mogę to zrobić? Quote
Doris&Grenio Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wrzuciłam ogłoszenia na FB. Wysłałam tez maila do znajmomych z Warszawy aby rozesłali zdjecia po swoich znajmych mailem...z prośbą o pomoc! Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='kaskaSz']Psiak mógłby też zajść dalej. Pomyślałam, że może wkleję ogłoszenie na swojego bloga tego twórczego, ale na westowego też mogę, może akurat ktoś z Wawy zajrzy, a niekoniecznie jest psiarzem i skojarzy, że widział u kogoś. Czy mogę to zrobić? Oczywiście! [quote name='Doris&Grenio']Wrzuciłam ogłoszenia na FB. Wysłałam tez maila do znajmomych z Warszawy aby rozesłali zdjecia po swoich znajmych mailem...z prośbą o pomoc! Dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Każda pomoc jest cenna i ważna. Dzięki:) Pzdr. Quote
Savannah Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 dalej trzymam kciuki by Wahziri sie znalazł.. ja też myśle że dobrym pomysłem było by dodanie do ogłoszeń wzmianki o nagrodzie dla znalazcy, bo niestety fakt jest faktem dużo ludzi jest strasznie pazernych... Quote
lourdnes Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 To prawda ja bym napisała nagroda za każdą cenną informację tylko teraz pytanie jak by ktoś dzwonił czy mowi prawde czy chce coś uszczknąć od tak Quote
gosiaja Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 kurcze żeby nie to że mam na popołudnie w tym tygodniu to bym przyjechała pomóc :( Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Świeże zdjęcia ORI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (brat naszego Ofika):) Jedna strona... Uploaded with ImageShack.us ... druga strona... Uploaded with ImageShack.us ... i usmiechnięty front:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Cudny pręgusek :loveu::loveu::loveu:. Ja napewno kiedyś takuśnego będę miała i czarnobiałego :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Mnie też się podoba, bardzo podobny do Ofika-Tofika:) Muszę chyba coś wziąć na uspokojenie, bo - wiadomo - psy wyczuwają nasze emocje. I dzisiaj Dżezik i Serek musieli sobie coś powiedzieć a na dokładkę Felka pokąsała w brzuszek Romkę. Biedna Romcia, prawie godzinę chodziła ze spuszczonym ogonkiem... Juz jest OK, ale mimo wszystko Romka trochę przygaszona chodzi. Nie wiem, o co poszło dziewczynom, nie wnikam, kto zaczął, szkoda mi po prostu maleństwa... Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 To fakt ,ze zwierzaki po samym naszym zapachu odczytuja nastrój i czesto ma to wpływ na ich zachowanie- wiem po koniach bo zawsze są czułe na zmianę nastroju.Jak jestem nerwowa a mam trening to kon tez jest rozdrazniony i ciężko sie wspólpracuje dopoki sama sie nie wycisze.Zwłaszcza ,ze moje konie są wypoczęte i elektryczne z natury. Biedna Romcia - najmłodszym najczęściej sie obrywa bo zajmuja ostatnie miejsce w hierarchii.Mam nadzieję ,ze nic się poważniejszego nie stało? Quote
Ciapkowa. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Śliczne zdjęcia! :loveu: Miałam nadzieję, że Wazirek się znalazł, a jednak nie... Quote
betka-sp Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 kurcze....Asiaczku...nawet nie wiadomo co napisać ..nie chciała bym być teraz w Twoje skórze..to straszne jak tak jedno ze stadka gdzies zniknie...../nie wyobrazam sobie jak ja bym w panike wpadła/ ... ale jak chłopak poszedł bez obroży..nie ma tatuażu...to wiesz...ktos może być zupełnie nieświadomy , ze to rasowy piesek....znalał takie "biedactwo" i już.... z dwojga złego /sorry za określenie/ dobrze, ze to samiec bo sa większe szanse, że nikomu się /brzydko mówiąc/ nie "przyda".. Ja trzymam mocno kciuki i wierze, ze chłopak się znajdzie..........naprawdę... Quote
betka-sp Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 http://img577.imageshack.us/i/zmianarozmiarulorch0904.jpg/ ech..widziałąm na FB ;) ...śliczny chłopak ;) Quote
Cienka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Dla mnie osobiście zastanawiająca jest ta cisza nic kamień w wodę. Quote
Cheritka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Dosdałam ogloszenie u nas na forum http://www.psyipudle**********/ogloszenia,18/zginal-basenji-wawa,599.html Quote
ewtos Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Cienka napisał(a):Dla mnie osobiście zastanawiająca jest ta cisza nic kamień w wodę. Ja to sobie tak tłumaczę,że to może być starsza osoba , żyjąca bez internetu i tak jak pisze betka, nieświadoma rasowości. Quote
inga.mm Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Gdy moja Tula zaginęła, to nawet koty były bez humoru. Serio. Dziś nie jeździłam, bo nie mam pomysłu gdzie szukać. Na Rakowcu? Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='lourdnes']To fakt ,ze zwierzaki po samym naszym zapachu odczytuja nastrój i czesto ma to wpływ na ich zachowanie- wiem po koniach bo zawsze są czułe na zmianę nastroju.Jak jestem nerwowa a mam trening to kon tez jest rozdrazniony i ciężko sie wspólpracuje dopoki sama sie nie wycisze.Zwłaszcza ,ze moje konie są wypoczęte i elektryczne z natury. Biedna Romcia - najmłodszym najczęściej sie obrywa bo zajmuja ostatnie miejsce w hierarchii.Mam nadzieję ,ze nic się poważniejszego nie stało? Nie, utulliłam małą w łóżku ludzkim (!), przy okazji sama zdrzemnełam się, bo jakas taka klapnięta byłam) i na wieczornym spacerze juz było OK. Ale leciutko utyka na prawą tylna nóżkę. Powinno byc jednak OK:) [quote name='betka-sp']kurcze....Asiaczku...nawet nie wiadomo co napisać ..nie chciała bym być teraz w Twoje skórze..to straszne jak tak jedno ze stadka gdzies zniknie...../nie wyobrazam sobie jak ja bym w panike wpadła/ ... ale jak chłopak poszedł bez obroży..nie ma tatuażu...to wiesz...ktos może być zupełnie nieświadomy , ze to rasowy piesek....znalał takie "biedactwo" i już.... z dwojga złego /sorry za określenie/ dobrze, ze to samiec bo sa większe szanse, że nikomu się /brzydko mówiąc/ nie "przyda".. Ja trzymam mocno kciuki i wierze, ze chłopak się znajdzie..........naprawdę... Masz rację... [quote name='betka-sp']http://img577.imageshack.us/i/zmianarozmiarulorch0904.jpg/ ech..widziałąm na FB ;) ...śliczny chłopak ;) Zgadza się:) [quote name='Cienka']Dla mnie osobiście zastanawiająca jest ta cisza nic kamień w wodę. Może jest np. w Śródmiesciu, a tam tylko trochę ogłoszeń i kilka oczu... A może... [quote name='Cheritka']Dosdałam ogloszenie u nas na forum http://www.psyipudle**********/ogloszenia,18/zginal-basenji-wawa,599.html Cheritko - bardzo Ci serdecznie dziękuję za pomoc:) [quote name='ewtos']Ja to sobie tak tłumaczę,że to może być starsza osoba , żyjąca bez internetu i tak jak pisze betka, nieświadoma rasowości. [quote name='inga.mm']Gdy moja Tula zaginęła, to nawet koty były bez humoru. Serio. Dziś nie jeździłam, bo nie mam pomysłu gdzie szukać. Na Rakowcu? Ja myslę o Szczęśliwicach/Rakowcu i Ochocie. I chyba tam w sobote się przejdziemy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Humor na czwartkowy poranek... Dyrektor do sekretarki: - Czy wysłała pani faks do Kalisza? - Tak, wysłałam. - To proszę tez wysłać do Bydgoszczy. - Alez panie dyrektorze, nie mamy w firmie więcej faksów... Rozmawiają dwie blondynki: - Słyszałaś? Benzyna znowu znacznie podrozała... - A co mnie to obchodzi? Przecież ja i tak zawsze tankuję tylko za 50 złotych... Pzdr. Quote
Recommended Posts