Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za udane poszukiwania.Mój małżonek też się przyłącza,bo Wazirek to jego ulubieniec.
Niestety,nie znam nikogo w Warszawie,wiec tylko myślami staram się pomóc.

Posted

Asiu,
myślami jestem z Wami i trzymam kciuki za Wazirka.
Jak Pimpek zwiał to pomoc straży miejskiej, gminnej i policji była nieoceniona, daj znać do tych służb proszę oni pomagają na szczęście bardzo mocno. Pimpek (husky) znalazł się dzięki ich pomocy, znaleźli, złapali i zadzwonili , że jest !!!
Mam nadzieję, że wszystko dobrze się potoczy :painting: i już Wazirek będzie w domku bezpieczny

Posted

Pokręciłam się dziś wieczorem w tamtych okolicach , jadąc do pracy i z pracy .... nic .. nawet pytałam ludzi co szli z psami .. nikt nie widział

ehhh , trzymam kciuki ...

Posted

gosiaja napisał(a):
ja wysłałam info do hufca z Mokotów mam nadzieje że prześlą dalej do harcerzy

Dzięki. Zawsze to więcej osób, którzy wiedza o psie.

Bundustar napisał(a):
Asiu,
myślami jestem z Wami i trzymam kciuki za Wazirka.
Jak Pimpek zwiał to pomoc straży miejskiej, gminnej i policji była nieoceniona, daj znać do tych służb proszę oni pomagają na szczęście bardzo mocno. Pimpek (husky) znalazł się dzięki ich pomocy, znaleźli, złapali i zadzwonili , że jest !!!
Mam nadzieję, że wszystko dobrze się potoczy :painting: i już Wazirek będzie w domku bezpieczny

SM wie.
Gorzej, że Wazirek jest bez obroży, nieufny...

zielona napisał(a):
Błąkającego się psa byłoby widać.Myślę,że siedzi w ciepłym domku u ludzi nieświadomych,że jest taka akcja poszukiwawcza.

On jest nieufny, więc nie wiem, jak wszedłby do kogoś do domu, klatki schodowej itp. Ale może...

Dzięki za to, że piszecie. Ja choć ryczę przy kompie. Będę jeszcze kombinować.

Najgorsze jest dla mnie to, że z wczorajszego dnia nie spłyneła do mnie ŻADNA informacja o nim. Nic, cisza... GDZIE ON JEST?

Pzdr.

Posted

kurcze ja też tu ciągle zaglądam nawet Tomek mimo, że jest na targach zajęty swoimi sprawami też wypytuje o Wazirka. Przeżywam to jak by to był pój psiak.

Posted

Asiaczek napisał(a):

SM wie.
Gorzej, że Wazirek jest bez obroży, nieufny...

On jest nieufny, więc nie wiem, jak wszedłby do kogoś do domu, klatki schodowej itp. Ale może...

Najgorsze jest dla mnie to, że z wczorajszego dnia nie spłyneła do mnie ŻADNA informacja o nim. Nic, cisza... .

Brak wiesci w pierwszych dniach to dobra wiadomość. Wychłodzony i głodny mógł się dać złapać i może znalazca nie wie gdzie się zgłosić(sądzę po tym co sama przeżyłam). Moja sunia mini jamniczka zaginęła TŻ-owi wiele lat temu w zimny stycznoiwy wieczór. Ja postawiłam na dzieci, info rozwieszałam po szkołach , klubach osiedlowych. Jak się Wazir ogrzeje, naje będzie domagał się spacerów. Ktoś go w końcu wypatrzy. Do mnie zadzwoniły dzieci po 5 dniach nieobecności mojej Zuzi.
Będzie dobrze, mocno w to wierzę.

Posted

Bądzmy wszyscy dobrej myśli na pewno wróci. Prawdopodobnie jest tak jak pisze ewtos- nasza zguba jest u kogoś i wkrótce wróci szczęśliwie do swojego domku jak ta "gościnna" osoba się dowie. To jest bardzo ładny i zadbany pies więc na pewno juz się domyslili , że się zgubił tylko może jeszcze się nie ogarneli gdzie to zgłosić. Może w ich rejonie akurat nie ma jeszcze ogłoszeń bo trudno powiedziec , gdzie on zawędrował ale to sie rozejdzie. Na pewno Wazirek wróci do swojego domku