Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiu zadzwoń do straży miejskiej.Oni odbierają różne informacje od mieszkańców.Również na temat zagubionych zwierząt.Jak nie mają informacji od właściciela to zawożą znalezione zwierzątko do schroniska.
Bynajmniej w Olsztynie tak działamy.Służby mają łączność między sobą i szybko ustalają takie fakty.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Panów taksówkarzów warto zawiadomic, nikt tak się po mieście nie kręci jak oni. Może na suczkę z cieczką by wrócił? W sensie przejśc się wzdłuż i wszerz okolicy gdzie zwiał?
Moja Amy jak nam zwiała to znalzła się, gdzieś tak po 3 godziniach, zabawiała się w piaskownicy z dziecmi... a ja umierałam ze strachu...
Trzymam kciuki!

Posted

Niestety, Wazirek nadal poza domem.
Prawdopodobnie dzisiaj popołudniu był widziany na ul Spartańskiej, to niedaleko ul. Maklakiewicza, gdzie był widziany rano. Boję się tej nocy, bo na dworze zimno i mokro, Wazi głodny i pewnie nadal przestraszony...
Jutro tam będe, porozwieszam jeszcze trochę ogłoszeń i połażę tam. Może go wyparzę, oby!

Pzdr.

Posted

Trzymam kciuki! Noc jest najgorsza, az ciezko sobie pomyslec ze psiak jest sam, przestraszony, a tam ciemno i zimno. Moj biedny Wazi, jutro bedzie juz w cieplym domku, na pewno!

Posted

Zaraz idę do banku (muszę!) i potem pojadę w tamte okolice. Porozwieszam trochę ogłoszeń i pokręcę się tam. Może wezmę Żelkę albo Erkę. Żelkę dbo spokojna, a Erkę, bo tez tri....
Ale to za chwilę będe o tym mysleć. Teraz muszę wypełnić dokumenty do banku, niestety, proza życia...

pzdr.