zielona Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Asiu zadzwoń do straży miejskiej.Oni odbierają różne informacje od mieszkańców.Również na temat zagubionych zwierząt.Jak nie mają informacji od właściciela to zawożą znalezione zwierzątko do schroniska. Bynajmniej w Olsztynie tak działamy.Służby mają łączność między sobą i szybko ustalają takie fakty. Quote
Ciapkowa. Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Asiu, trzymam kciuki, żeby Wazir się znalazł! Zadzwoń do schroniska,straży miejskiej, lecznic, może ktoś go znalazł. Mam nadzieję, że szybko się znajdzie. :( Quote
kaskaSz Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Trzymam kciuki, aby wszystko się dobrze skończyło! Quote
MMM Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Nie mam znajomych w Warszawie i niestety nie mogę pomóc, ale trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści. Quote
Korenia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Panów taksówkarzów warto zawiadomic, nikt tak się po mieście nie kręci jak oni. Może na suczkę z cieczką by wrócił? W sensie przejśc się wzdłuż i wszerz okolicy gdzie zwiał? Moja Amy jak nam zwiała to znalzła się, gdzieś tak po 3 godziniach, zabawiała się w piaskownicy z dziecmi... a ja umierałam ze strachu... Trzymam kciuki! Quote
*anusia&ajlu* Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Asiu moze ci pomoc szukac? po pracy bede mogla, na paluchu moge sprawdzic. masz moj nr wiec pisz o kazdej porze!!! Quote
Doris&Grenio Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 :( bardzo mi przykro. Trzymam kciuki aby się znalazł... :( Quote
hanacek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Tiez mi bardzo przykro i tiez trzymam kciuki !!!! Quote
*anusia&ajlu* Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Asiu napisalam do mojego weta bedzie mial to na uwadze, a i pracuje na pol etatu na Paluchu wiec jakby widzal Wazira zadzwoni do mnie.... ah mam nadzieje ze szybko sie znajdzie!!! Quote
lourdnes Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Qrcze dzien uciekł i sie martwię Asiaczek się nie odzywa:( Bardziuchno trzymam kciuki Quote
*anusia&ajlu* Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 dałam info na http://www.dogomania.pl/threads/123433-Baza-zwierząt-zaginionych/page21 Quote
Alicja Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Asiaczku , trzymam kciuki zeby sie Wazirek znalazł Quote
Savannah Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Trzymam mocno kciukasy Asiaczku! na fb dodałam Twoj post, moze to też coś ta. czekam na info! Quote
Czeslaw Zablocki Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 My też trzymamy kciuki i czekamy na dalsze informacje! Quote
Asiaczek Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Niestety, Wazirek nadal poza domem. Prawdopodobnie dzisiaj popołudniu był widziany na ul Spartańskiej, to niedaleko ul. Maklakiewicza, gdzie był widziany rano. Boję się tej nocy, bo na dworze zimno i mokro, Wazi głodny i pewnie nadal przestraszony... Jutro tam będe, porozwieszam jeszcze trochę ogłoszeń i połażę tam. Może go wyparzę, oby! Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Mam nadzieje ,ze się znajdzie z rana ,trzymam wielkie kciuki i całym serduchem jestem z Tobą Quote
Agasia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Trzymam kciuki! Noc jest najgorsza, az ciezko sobie pomyslec ze psiak jest sam, przestraszony, a tam ciemno i zimno. Moj biedny Wazi, jutro bedzie juz w cieplym domku, na pewno! Quote
Asiaczek Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Zaraz idę do banku (muszę!) i potem pojadę w tamte okolice. Porozwieszam trochę ogłoszeń i pokręcę się tam. Może wezmę Żelkę albo Erkę. Żelkę dbo spokojna, a Erkę, bo tez tri.... Ale to za chwilę będe o tym mysleć. Teraz muszę wypełnić dokumenty do banku, niestety, proza życia... pzdr. Quote
Recommended Posts