Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
teraz moge zrobić to
GRATULACJE !!!!! :buzi:

Hahaha, dizęki:)

ewtos napisał(a):
Gratulacje!!!! :multi: , tacy wychowankowie to powód do dumy.

Oj, tak, jestem z nich dumna:) Dzięki:)

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

To tak nie do końca. Trochę niepokoję się stanem zdrowia mojej koleżanki. W czasie jazdy do domu dostała ataku rwy kulszowej, w nocy było wezwane pogotowie i chyba jest na L4. Nie odbiera telefonu, może śpi...

Pzdr.

Posted

Jakos nie doczytałam się wyników z Zabrza, gdzie pojechał Ofik z Zuzką...

To może napiszę:
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB i...... BOG2!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Brawo, super, gratulacje!!!!!!

Pzdr.

Posted

Ofik się rozkręca :) gratulacje :)

Co do Austrii, to byłam tylko na jednej wystawie ale faktycznie była bardzo dobrze zorganizowana. Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się tam pojechać :)

Posted

Super:) Baski sie wykotmasiły w pieleszczach jak moje :)Wszystkie pysie uśmiechnięte i widać jakie bardzo happy:)
Widoczki super , widać ,ze okolica ładna. Tablica to chyba odnosi sie do jakiegoś granitu? Trzeba zapytać Zielonego Zielonej bo on biegły w tym języku. Jak będę w tamtych stronach to zapytam :)

Posted

jamnicze napisał(a):
Śliczne miejsce, mogliście tam wchodzić z psami?
http://img864.imageshack.us/img864/7875/zmianarozmiaruimg7627.jpg
Cha, cha, Serek robi się już "Pan Pies" pełną gębą :)
http://img851.imageshack.us/img851/8919/zmianarozmiaruimg7607.jpg
I jaka fajna historyjka sprawdzania przez Serka ;)

Ta fotka, o która pytasz, czy mogliśmy wchodzić z psami, to była robiona z okna mojego pokoju w hotelu. To jakas sasiednia działka:)

lourdnes napisał(a):
Super:) Baski sie wykotmasiły w pieleszczach jak moje :)Wszystkie pysie uśmiechnięte i widać jakie bardzo happy:)
Widoczki super , widać ,ze okolica ładna. Tablica to chyba odnosi sie do jakiegoś granitu? Trzeba zapytać Zielonego Zielonej bo on biegły w tym języku. Jak będę w tamtych stronach to zapytam :)

OK, to popytaj; może nam przetłumaczy:)

pzdr.

Posted

Bardzo proszę Was o pomoc.

Dzisiaj rano ok. godz. 7.00 zerwał się ze smyczy jeden z moich basenji - trikolor Wazi/Waziri. Pies boi się rowerów i przestraszył się przejeżdżającego w pełnym pędzie rowerzysty. Ma chipa: 528140...
Zdarzenie miało miejsce w Warszawie - Górny Mokotów.
Ostatnio był widziany na ul. Maklakiewicza, jest głodny, przestraszony i spanikowany.
Prosze o każdą informację na jego temat...
Telefon: 601 29 85 50; 695 124 442.

Uploaded with ImageShack.us

Bardzo proszę, rozpowszechnijcie tę informację wśród Waszych znajomych, może ktoś mieszka w W-wie na Mokotowie...

Pzdr.

Posted

O Qrcze :-( Oby znalazł drogę do domu i jak najszybciej wracał jeśli go wcześniej gdzieś nie wypatrzysz:shake:. Zebym mieszkała w wawie już bym go z Tobą szukała niestety nawet nie znam tam nikogo :-( Pisz jak tylko się pokaże mi pozostaje trzymac kciuki choć to teraz marne pocieszenie :-(

Posted

Asiu , w związku z tym , że jak wiesz , że mam tam w okolicy sklep .... są informowani wsie klienci ... oni z okolic
na ile mogę to pomogę .. straszne :( trzymam kciuki