Asiaczek Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Vectra napisał(a):teraz moge zrobić to GRATULACJE !!!!! :buzi: Hahaha, dizęki:) ewtos napisał(a):Gratulacje!!!! :multi: , tacy wychowankowie to powód do dumy. Oj, tak, jestem z nich dumna:) Dzięki:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Suuuuuper :)Jednym słowem VERY HAPPY weekend :multi::multi::multi::multi::multi::multi:i jeszcze raz biguśne GRATULASKI :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 To tak nie do końca. Trochę niepokoję się stanem zdrowia mojej koleżanki. W czasie jazdy do domu dostała ataku rwy kulszowej, w nocy było wezwane pogotowie i chyba jest na L4. Nie odbiera telefonu, może śpi... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Jakos nie doczytałam się wyników z Zabrza, gdzie pojechał Ofik z Zuzką... To może napiszę: OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB i...... BOG2!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Brawo, super, gratulacje!!!!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ofik się rozkręca :) gratulacje :) Co do Austrii, to byłam tylko na jednej wystawie ale faktycznie była bardzo dobrze zorganizowana. Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się tam pojechać :) Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Nasz młodzieniec dorasta:) jamnicze - ja wiem, że pojedziesz do Austrii, pojedziesz... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Kilka fotek z okolic hotelu... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Cd. fotki okolic hotelu. Taki "kubełek" stał przy wejściu do hotelu:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us "Nasz" hotel mieścił się prawie naprzeciwko stacji kolejowej... Oto wejście . Uploaded with ImageShack.us Witryna przy wejściu do hotelu:) Święta już tuż, tuz... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Cd. Przed hotelem była sobie mała fontanna... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Cd. Przy fontannie była taka oto tablica. Czy ktoś niemieckojęzyczny może ja przetłumaczyć? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 W hotelu basAsiaczki zachowywały się tak: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Spójrzcie na Serka...:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 http://img851.imageshack.us/img851/8919/zmianarozmiaruimg7607.jpg Serek: Moja Erka(?), nie oddam jej ;) Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Wariowały tak chyba z pół godziny. Dopiero zaproszenie na kolację je uspokoiło:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):http://img851.imageshack.us/img851/8919/zmianarozmiaruimg7607.jpg Serek: Moja Erka(?), nie oddam jej ;) Tak, tak. To Erka:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Cd. Serek: Sprawdzam.... Uploaded with ImageShack.us Serek: Sprawdziłem. to dziewczyna:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na koniec. Jakie grzeczne, co?;) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Śliczne miejsce, mogliście tam wchodzić z psami? http://img864.imageshack.us/img864/7875/zmianarozmiaruimg7627.jpg Cha, cha, Serek robi się już "Pan Pies" pełną gębą :) http://img851.imageshack.us/img851/8919/zmianarozmiaruimg7607.jpg I jaka fajna historyjka sprawdzania przez Serka ;) Quote
lourdnes Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Super:) Baski sie wykotmasiły w pieleszczach jak moje :)Wszystkie pysie uśmiechnięte i widać jakie bardzo happy:) Widoczki super , widać ,ze okolica ładna. Tablica to chyba odnosi sie do jakiegoś granitu? Trzeba zapytać Zielonego Zielonej bo on biegły w tym języku. Jak będę w tamtych stronach to zapytam :) Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 jamnicze napisał(a):Śliczne miejsce, mogliście tam wchodzić z psami? http://img864.imageshack.us/img864/7875/zmianarozmiaruimg7627.jpg Cha, cha, Serek robi się już "Pan Pies" pełną gębą :) http://img851.imageshack.us/img851/8919/zmianarozmiaruimg7607.jpg I jaka fajna historyjka sprawdzania przez Serka ;) Ta fotka, o która pytasz, czy mogliśmy wchodzić z psami, to była robiona z okna mojego pokoju w hotelu. To jakas sasiednia działka:) lourdnes napisał(a):Super:) Baski sie wykotmasiły w pieleszczach jak moje :)Wszystkie pysie uśmiechnięte i widać jakie bardzo happy:) Widoczki super , widać ,ze okolica ładna. Tablica to chyba odnosi sie do jakiegoś granitu? Trzeba zapytać Zielonego Zielonej bo on biegły w tym języku. Jak będę w tamtych stronach to zapytam :) OK, to popytaj; może nam przetłumaczy:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Bardzo proszę Was o pomoc. Dzisiaj rano ok. godz. 7.00 zerwał się ze smyczy jeden z moich basenji - trikolor Wazi/Waziri. Pies boi się rowerów i przestraszył się przejeżdżającego w pełnym pędzie rowerzysty. Ma chipa: 528140... Zdarzenie miało miejsce w Warszawie - Górny Mokotów. Ostatnio był widziany na ul. Maklakiewicza, jest głodny, przestraszony i spanikowany. Prosze o każdą informację na jego temat... Telefon: 601 29 85 50; 695 124 442. Uploaded with ImageShack.us Bardzo proszę, rozpowszechnijcie tę informację wśród Waszych znajomych, może ktoś mieszka w W-wie na Mokotowie... Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 O Qrcze :-( Oby znalazł drogę do domu i jak najszybciej wracał jeśli go wcześniej gdzieś nie wypatrzysz:shake:. Zebym mieszkała w wawie już bym go z Tobą szukała niestety nawet nie znam tam nikogo :-( Pisz jak tylko się pokaże mi pozostaje trzymac kciuki choć to teraz marne pocieszenie :-( Quote
taxelina Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 O kurcze :( Trzymam kciuki! no i oczywiscie na fb dam Quote
Darianna Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Asiaczku, jesteśmy z Tobą, wiadomo coś o chłopaku? Quote
Vectra Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Asiu , w związku z tym , że jak wiesz , że mam tam w okolicy sklep .... są informowani wsie klienci ... oni z okolic na ile mogę to pomogę .. straszne :( trzymam kciuki Quote
Błyskotka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Dałam na FB. Mam nadzieję że psiak szybko się odnajdzie. Asiu to psiak mieszkający z tobą ? Quote
Recommended Posts