Alicja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Savannah napisał(a):Pierwsze wieści z Austrii: [FONT=Comic Sans MS]SEREK - CAC, Res. CACIB (= CACIB) WAHZIRI - CAC, CACIB, BOS i BOB !!! FELKA - BEST VETERAN in Breed :))))[/FONT] Super super bardzo sie cieszę, mam nadzieję na jakieś miejsce na pudle na BISach :D [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje !!![/FONT] :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Zuza i Noddy Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Serdeczne gratulacje i uściski, ja właśnie wróciła z legionowa, gdzie wystawianie przy tym wietrze na dworze to jakaś masakra, jutro do Zabrza z Ofim i mam nadzieje, ze pogoda będzie lepsza. Quote
lourdnes Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Big GRATULKI :multi::multi::multi:Fajniuchno :multi::multi::multi: Quote
Buszki Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 brawo asiaczki !!! przepraszam za małe literki,ale dogo przerabia moje duże na małe :angryy:. Quote
Savannah Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 na finałach tym razem niestety nie docenili Asiaczków... wczoraj nie miałam jak napisać. Następnym razem, mysle ze Asiaczek i tak jest bardzo zadowolony z wyników!:) Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Wyniki wspaniałe ... gratulacje :multi:[/FONT] Quote
MMM Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 :BIG: GRATULACJE :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
FredziaFredzia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No i kciuki się przydały! Asiaczki wracajcie i piszcie jak wrażenia! ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 WIELKIE GRATKI!!!! I CZEKAMY NA RELACJE Z WYSTAWY :multi: Quote
jamnicze Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wielkie gratulacje, duża buźka, super Asiaczku !!! :multi: :multi: :multi: Quote
Savannah Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Asiaczek chyba bardzo zajeta jest :-) Asiaczku, czekam na wrazenia z wystawy!!! :) Quote
Madunia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 No no no, ładnie baski po szarżowały po ringu :) GRATULACJE! :) Quote
Asiaczek Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Jestem, jestem... Musiałam jedynie odespać 24-godzinna jazde do domu:) Zdrowie koleżanki troche zaszwankowało, okazało się, że to rwa kulszowa. Była juz dzisiaj u lekarza i stąd moja/nasza wiedza... Co do wystawy. Austriaków można jedynie chwalić; takie jest moje zdanie:) Myślę, że potwierdzi to jamnicze, która juz była w Austrii z Sajdunią:) Co prawda tylko 2 wejscia na teren, ale za to jakoś to wszystko tak sprawnie poszło: sprawdzanie paszportów, potwierdzeń, wydawanie katalogów... wszędzie, po prostu wszędzie wisiały plakaty z rozpiską hal, ringów, ras... No i stojaki z torebeczkami na psie g....wienka:) W kibelkach - czysto, do końca był papier toaletowy, ręczniki papierowe i mydełko - super! Na CAŁYCH ringach - wykładzina, tablice na wyniki przy kazdym ringu. Cóż ja mogę więcej dodać? Dokumenty na naszym ringu wydawane systematycznie, bez jakichs specjalnych opóźnień. Ale wiem, że u mojej koleżanki WSZYSTKIE karty oceny czekały na koniec oceny WSZYSTKICH ras i dopiero wtedy sędzia je hurtowo podpisywał. Ale, gdy komuś była potrzebna karteczka np. na BIS Weteranów - panie z obsługi dawały je bez zbędnego gadania. Pucharki za CACIB, Naj. Juniora i CAJC - tradycyjnie - do odbioru po godz. 15-tej. Popołudniu można było wjechac na teren samochodem i spokojnie nakarmić psy, spakować się, zrobić porzadek w tobołkach;) Co do samej oceny - oceniał nas p. Stefan Sinko ze Słowenii. Zgłoszono 5 basków (wyniki i imiona psów - dam do działu "Basenji na wystawach"). Ocena - sprawnie poszła, chociaż trzeba było sobie pobiegać;) Mnie w prezentacji pomogła "konkurencja" - Zsuzsana ze Słowacji i Sabine z Niemiec. Milos (Ojciec Zsuzsany robił fotki, więc zdjęcia są:) Serek rozpoczął Championat Austrii + w spadku po Wahzirku dostał pełnego CACIB'a i ma już 4 CACIb'y z 3 krajów. Teraz już tylko czas... Wahziri - dostał już 3 CAC'a, a Felka - ma 2 wniosek na Championa Weteranów Austrii. Tak więc wystawa udana jak najbardziej!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 deer_1987 Cienka lourdnes Błyskotka kaskaSz Agnethka Kisses Agappe dagaa111 FredziaFredzia Ania! Szvannah - dzięki za obsługę prasową:) Alicja Zuza & Noddy - gratuluję Legionowa i Zabrza!!!!!! gosiaja Gioco Korenia Buszki Czeslaw Zablocki - witam i dziękuję za miłe słowa:) MMM jenis *anusia&ajlu* jamnicze Madunia - witaj, Kochana! Cieszę się, że zalogowałaś się na DGM :) Pzdr. Quote
Vectra Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 teraz moge zrobić to GRATULACJE !!!!! :buzi: Quote
ewtos Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Asiaczek napisał(a): Serek rozpoczął Championat Austrii + w spadku po Wahzirku dostał pełnego CACIB'a i ma już 4 CACIb'y z 3 krajów. Teraz już tylko czas... Wahziri - dostał już 3 CAC'a, a Felka - ma 2 wniosek na Championa Weteranów Austrii. Tak więc wystawa udana jak najbardziej!!!! Pzdr. Gratulacje!!!! :multi: , tacy wychowankowie to powód do dumy. Quote
Recommended Posts