Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ten mój las , to straszny złodziej czasu jest ;) zapraszam , zapraszam - daleko nie masz , to jest TYLKO 28km ... czyli wg miary wiejskiej , tuż za płotem
Rozumiem , że u Was w Warszawie , sklep dalej niż obok w bloku , to już strasznie daleko :evil_lol:

też się tego nauczyłam :diabloti:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

lourdnes napisał(a):
Ale ja mówie z doswiadczenia :eviltong: Im więcej czasu i serducha sie poświęci tym potem bardziej żal sie rozstać dlatego mam 5 koni a nie 2 jak miało być ;)

To fakt, dobrze prawisz:)

Vectra napisał(a):
ten mój las , to straszny złodziej czasu jest ;) zapraszam , zapraszam - daleko nie masz , to jest TYLKO 28km ... czyli wg miary wiejskiej , tuż za płotem
Rozumiem , że u Was w Warszawie , sklep dalej niż obok w bloku , to już strasznie daleko :evil_lol:
też się tego nauczyłam :diabloti:

No, kawałek jest, rowerem nie dama rady, ja juz nie taka młoda...

Buszki napisał(a):
Buszki też szuka transportu :cool3:.

O, niedobrze... A gdzie kobiecy samochodzik? Ten ładny Fordzik Kuga, czy jak to się pisze...?

Alicja napisał(a):
hahaha ....pogaduchy z Ewą i zakupy ...teraz już Asiaczek wie że to sięnie da :lol:

No nie da się. Dzisiaj z rama musiałam pomykac do Carrefoura i zakupy zrobione. Jeszcze tylko jakieś 2 zupki dokupić, może ze 3-4 bananki i mogę jechać. Prowiant jest:)

Savannah napisał(a):
niestety Ewa do Opola nie jedzie..... hmmmm to z kim mam się zabrac, nie mam pojecia :(

Niedobrze...

Savannah napisał(a):
ale za to do Łodzi cacib, jade z Ewa to pewne, więc uroczyście ogłaszam wolne łapki dla ringówek ;-)

No to chociaz tyle dobrego:)

jamnicze napisał(a):
Buuuuu, zdjęć nie porobiły, gaduły jedne !!!
To teraz musisz tam jechać jeszcze raz, ale z aparatem ;)

Wiesz, Vectra robi tak ładne fotki, że ja z moim refleksem ciotki na emeryturze, to raczej nie będę miała tam czego szukać...
No, chyba, że zasadzę się na jakiegoś mordercę i tylko tego jednego będe fotografować;)

lourdnes napisał(a):
A gdzie nam tu Asiaczek zaginął ? Pora już właściwa na dogomanię;)

Miałam trochę ganiania po mieście i dopiero teraz mogę usiąść i coś skrobnąć:)

Pzdr.

Posted

No, 800 km w jedna stronę trzeba liczyć. Wyruszamy o 6.30-7.00. Nocleg w W. i w sobotę - wystawa. Myslę, że w niedzielę tak ok. 12-tej powinnam być. zobaczymy, bo w sumie to nie ode mnie zalezy a od kierowcy:)

Pzdr.

Posted

Ja 800km moje nogi stanowczo by zaprotestowały. Teraz 12 jedziemy do Poznania na targi reklamy i nie wiem jak to przeżyje a właściwie jak one to przeżyją.

Posted

Cienka dasz radę. Od jazdy autkiem to głównie d... boli a potem nogi ;) Zanim mieliśmy szkodniki to ja z Panciem nieraz min 600 km dziennie trzaskałam a praca od poniedzialku do piatku to na weekend czuliśmy sie ujechani a tu zaraz znowu poniedzialek i bajka od nowa. Teraz Panciu sam jeździ a ja jak siedziałam na d.... tak siedzę z tym ,ze w domu :evil_lol: Jak nogi bolą to je podkurczaj, wyciągaj, kładz na szybę :evil_lol: Ja takie akrobacje robiłam jak mieliśmy kursy zagraniczne i trzeba było siedzieć w aucie od rana do nocy i nie było czasu na postoje - pomaga :lol:

To ja trzymam kciuki za wystawę :)

Posted

Cienka napisał(a):
Ale ja mam nogi na przedniej desce nawet jak jeździmy po mieście.

Ja tak samo. A jak jeździliśmy w upały bez klimy (zepsuła się) bocznymi drogami to robiłam trzode i wystawiałam za okno :eviltong:

Posted

ja to sobie zażyczyłam dwie pacynki (świnkę i żabę) by sobie na nogi założyć to będę zaczepiać ludzi na światłach. Ale jeszcze nie dostałam:angryy: choć Tomek obiecał:mad:

Posted

[quote name='Poświata']Już jestem :)
Asiu to wątek naszego Znajdka http://www.dogomania.pl/threads/205559-Grodzisk-Maz-Milanówek-i-okolice-ZNALEZIONO-PSA-szukamy-właściciela-lub-domu
i jak zwykle gorąca prośba do Ciebie i Twoich gości o pomoc.
Ot wystarczy nawet zajrzeć i podnieść wątek, żeby był widoczny w gąszczu innych.
Za co z góry wszystkim dzięki

Poświatka :multi:
PodeślęVectrze ...wiem , ze Rafała sąsiad szukał psiaka do obejścia .

Posted

Podeślij, koniecznie!!!
Szukam Znajdkowi najwspanialszego domu na świecie, bo gdybym mogła to sama bym go przygarnęła. Jest cudny i mądry jak moja Lalka, a to nie byle jaki komplement dla niego, kto zna Lalcię ten wie, co mówię :eviltong::lol:

Posted

[quote name='Cienka']Ja 800km moje nogi stanowczo by zaprotestowały. Teraz 12 jedziemy do Poznania na targi reklamy i nie wiem jak to przeżyje a właściwie jak one to przeżyją.
Ja w czasie jazdy czesto zmieniam pozycję, łącznie z taką, że nogi kłade na bagaże... Dla mnie to tez kawał drogi, ale.... mówi się trudno i jedzie się na nastepne wystawy;)

[quote name='deer_1987']Bedziemy trzymac kciuki!
Super:)

[quote name='lourdnes']Cienka dasz radę. Od jazdy autkiem to głównie d... boli a potem nogi ;) Zanim mieliśmy szkodniki to ja z Panciem nieraz min 600 km dziennie trzaskałam a praca od poniedzialku do piatku to na weekend czuliśmy sie ujechani a tu zaraz znowu poniedzialek i bajka od nowa. Teraz Panciu sam jeździ a ja jak siedziałam na d.... tak siedzę z tym ,ze w domu :evil_lol: Jak nogi bolą to je podkurczaj, wyciągaj, kładz na szybę :evil_lol: Ja takie akrobacje robiłam jak mieliśmy kursy zagraniczne i trzeba było siedzieć w aucie od rana do nocy i nie było czasu na postoje - pomaga :lol:
To ja trzymam kciuki za wystawę :)
O, właśnie. dobre rady, lourdnes:)

[quote name='Cienka']Ale ja mam nogi na przedniej desce nawet jak jeździmy po mieście.
Hahaha, no to niektórzy mają zdziwko:)

[quote name='Poświata']Już jestem :)
Asiu to wątek naszego Znajdka http://www.dogomania.pl/threads/205559-Grodzisk-Maz-Milanówek-i-okolice-ZNALEZIONO-PSA-szukamy-właściciela-lub-domu
i jak zwykle gorąca prośba do Ciebie i Twoich gości o pomoc.
Ot wystarczy nawet zajrzeć i podnieść wątek, żeby był widoczny w gąszczu innych.
Za co z góry wszystkim dzięki
Zaraz zajrzę:)
fotki widziałam juz na Fb, cudny jest ten misiek:)

[quote name='Alicja']Poświatka :multi:
PodeślęVectrze ...wiem , ze Rafała sąsiad szukał psiaka do obejścia .
Oj, może zacznę trzymac kciuki, co?

[quote name='Poświata']Podeślij, koniecznie!!!
Szukam Znajdkowi najwspanialszego domu na świecie, bo gdybym mogła to sama bym go przygarnęła. Jest cudny i mądry jak moja Lalka, a to nie byle jaki komplement dla niego, kto zna Lalcię ten wie, co mówię :eviltong::lol:
Fakt!

Pzdr.

Posted

no to ja już zaczynam powoli zaciskać kciukasy ;-) i liczę na jakiś sms-ik z info z Austrii :-)

PS: A jak się ma moja przytulalska ulubienica Żelcia? :-) "mój łóżkowy kaloryferek" ;)