taxelina Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jak teraz wyglada Asiaczkowe plany wystawowe? Quote
Asiaczek Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Za tydzień - Wieselburg/Austria. Potem Opole, Alytus/LT, może Moletai/LT. A co do czerwca - to jeszcze chwila zastanowienia:) Pzdr.... Quote
Darianna Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Asiaczku, w Opolu będziecie w niedzielę? bo jak tak to ja proszę o rezerwację przynajmniej jednego pierożka ;) Quote
Asiaczek Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Tak, w niedzielę:) Specjalnie zrobię więcej:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Asiaczek']...A o co chodzi? ... Pzdr.[/QUOTE] Jak nie bywasz to o nic chciałyśmy zamówić z jamnicze zamówić kagańce ale nie wiem czy będą pasować ale damy radę Quote
shirkan Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 O to widzimy się Asiu w Opolu:-).Specjalnie przyjdę wymiziać najmłodszą w rodzinie. A co to do Łodzi się nie wybierasz? Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 gosiaja napisał(a):Jak nie bywasz to o nic chciałyśmy zamówić z jamnicze zamówić kagańce ale nie wiem czy będą pasować ale damy radę Jak juz będziecie wiedziały rozmiary itp. detale, to mogę podejść i kupić:) To nie problem... shirkan napisał(a):O to widzimy się Asiu w Opolu:-).Specjalnie przyjdę wymiziać najmłodszą w rodzinie. A co to do Łodzi się nie wybierasz? No jeszcze myslę... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Dla tych, co sa na FB, podaję link do cudnych fotek z coursingu basków:) http://www.facebook.com/#!/album.php?fbid=1945720965244&id=1309122223&aid=2118618 Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Asiaczku miłej i słonecznej niedzieli :) ja niestety w pracy ale tylko do 14, pozniej spacerek z grzywaczami :) Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):Asiaczku miłej i słonecznej niedzieli :) ja niestety w pracy ale tylko do 14, pozniej spacerek z grzywaczami :) Wzajemnie, szybko mijającej pracy:) Ja dzisiaj też będę miała spacerekwezmę Erkę i Romkę - dziewczyny trochę poćwiczą i się dotlenią. No, a przede wszystkim - zmęcza:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Zobaczcie, czy to nie cudne? (ukradzione od Korenia, dzięki:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Asiaczek napisał(a):Wzajemnie, szybko mijającej pracy:) Ja dzisiaj też będę miała spacerekwezmę Erkę i Romkę - dziewczyny trochę poćwiczą i się dotlenią. No, a przede wszystkim - zmęcza:) Pzdr. szybko mija jeszcze tylko 7h ;) ale bym chciala poznac Romke jeszcze takiego malego baska nie widzialam ;) wymiziaj stadko :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 No to albo wpadniesz do mnie na mizianie baskow albo gdzies na wystawie... Miałas jechac do Opola i co? Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 teraz pracuje caly tydzien od 9 do 17 wiec nie ma jak, w sobote mam wystawe w NDM, niedziela dopiero wolna a do Opola jedziemy ale na klubowa w sobote, na miedzynarodowa nie bedziemy nie chce blokowac inne osoby Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Widzę, że nasze spotkanie musi się trochę odwlec... Ja w najbliższą niedzielę to będę wracała z Austrii... A w Opolu to jestem TYLKO w niedzielę... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 w polowie kwietnia mam wolne, mam nadzieje ze uda nam sie spotkac ;) Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 O, to byłby dobry termin:) Na pewno znajdziemy jakies wolne i u Ciebie i u mnie! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Dla tych, co sa na FB, podaję link do cudnych fotek z coursingu basków:) http://www.facebook.com/#!/album.php?fbid=1945720965244&id=1309122223&aid=2118618 Pzdr. Świetne fotki, oj Ofi to by sobie chętnie tak pobiegał. W domu zostaje mu tylko ściganie się z autami albo motorami. Jeszcze czasem w koło domu jak kota u sąsiadów zobaczy, a z na trawniku mamy dziury wyryte jakby jakiś koń tam biegał. Quote
Kisses Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Dla tych, co sa na FB, podaję link do cudnych fotek z coursingu basków:) http://www.facebook.com/#!/album.php?fbid=1945720965244&id=1309122223&aid=2118618 Pzdr. Ale super :) Chciałam kiedyś baska w akcji zobaczyć... Quote
taxelina Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Dla tych, co sa na FB, podaję link do cudnych fotek z coursingu basków:) http://www.facebook.com/#!/album.php?fbid=1945720965244&id=1309122223&aid=2118618 Pzdr. Wow ale sobie swietnie radza! Quote
jamnicze Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Myślę, że gosiaji nie chodzi o to abyś nam kupiła te kagańce, tylko właśnie aby podejść tam z baskiem i przymierzyć jak leżą :). Ale spoko, jakoś damy radę. [quote name='Asiaczek']Dla tych, co sa na FB, podaję link do cudnych fotek z coursingu basków:) http://www.facebook.com/#!/album.php?fbid=1945720965244&id=1309122223&aid=2118618 Pzdr. Buuuu, a ja znowu sobie nie obejrzę. [quote name='Asiaczek']Wzajemnie, szybko mijającej pracy:) Ja dzisiaj też będę miała spacerekwezmę Erkę i Romkę - dziewczyny trochę poćwiczą i się dotlenią. No, a przede wszystkim - zmęcza:) Pzdr. Tylko nie zapomnij aparatu także zapakować :) Widzę, że Romka się już całkiem zadomowiła i nieźle daje popalić tatuśkowi :diabloti: Nie ma jak baski-przytulaski :loveu: ( a mi moja bździągwa właśnie wpakowała się na kolana i utrudnia pisanie, no bo przecież ręka musi robić za podmordnik ;)) http://img847.imageshack.us/img847/9230/resizeofimg7364.jpg Quote
taxelina Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 jamnicze to zaloz w koncu fb to nie zajmuje duzo :razz: Quote
Daga&Maks Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Dla tych, co sa na FB, podaję link do cudnych fotek z coursingu basków:) http://www.facebook.com/#!/album.php?fbid=1945720965244&id=1309122223&aid=2118618 Pzdr. świetne te baski, na żywo to musi jeszcze lepiej wyglądać :) w sumie to pierwszy raz widzę fotki basków bawiących się w coursing Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Świetne fotki, oj Ofi to by sobie chętnie tak pobiegał. W domu zostaje mu tylko ściganie się z autami albo motorami. Jeszcze czasem w koło domu jak kota u sąsiadów zobaczy, a z na trawniku mamy dziury wyryte jakby jakiś koń tam biegał. Myslę, że wszystkie baski by sobie chętnie tak pobiegały za "czymś", tylko gdzie...? [quote name='Kisses']Ale super :) Chciałam kiedyś baska w akcji zobaczyć... ...no to zobaczyłaś:) [quote name='deer_1987']Wow ale sobie swietnie radza! Baski do coursingów sa naprawde super! [quote name='jamnicze']Myślę, że gosiaji nie chodzi o to abyś nam kupiła te kagańce, tylko właśnie aby podejść tam z baskiem i przymierzyć jak leżą :). Ale spoko, jakoś damy radę. Buuuu, a ja znowu sobie nie obejrzę. Tylko nie zapomnij aparatu także zapakować :) Widzę, że Romka się już całkiem zadomowiła i nieźle daje popalić tatuśkowi :diabloti: Nie ma jak baski-przytulaski :loveu: ( a mi moja bździągwa właśnie wpakowała się na kolana i utrudnia pisanie, no bo przecież ręka musi robić za podmordnik ;))http://img847.imageshack.us/img847/9230/resizeofimg7364.jpg Juz jestesmy PO spacerku. Była z nami Magda D., młoda handlerka mieszkająca niedaleko W-wy. Mamy naprawde fajne fotki:) [quote name='deer_1987']jamnicze to zaloz w koncu fb to nie zajmuje duzo :razz: Zgadzam się. To jest chwila moment, no, może z 10 minut ze wszystkim. I od razu jesteś zalogowana:) [quote name='Alicja']Asiaczku , spakowana na wizytę ?? Do Vectry? Tak. Jeszcze tylko upiec rożki-pierożki i będę juz całkowicie gotowa. No i ustawić tę wizytę logistycznie;) [quote name='dagaa111']świetne te baski, na żywo to musi jeszcze lepiej wyglądać :) w sumie to pierwszy raz widzę fotki basków bawiących się w coursing Ja widziałam kilka razy baski w coursingu - wrażenie niesamowite... pzdr. Quote
Recommended Posts