asiuniap Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Sorki, że tak późno. Dziś między godz. 0:00 a 3:00 będą prowadzone w 1 programie polskiego radia nocne Polaków rozmowy z ludźmi z Fundacji Azylu pod Psim Aniołem. Kto nie będzie mógł spac oraz nocne marki zaprasza się do rozmów telefonicznych, coby nasze dzielne kobity z Anioła się nie pospały przed mikrofonem. Ja nie wiem czy się zdecyduję na rozmowę... bom wstydliwa :oops: Quote
jolap. Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wiwat Psi Anioł !! Psi Anioł jest wspaniały :angel: !! Wiwat Asiuniap !! PS: Nie wstydaj się :wink: ! Quote
ARKA Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 SUPER!!! Przez trzy godziny to mozemy obleciec wszystkie tematy :D KASTRACJA HANDLARZY NISKIE KARY ZA ZNECANIE SIE SYTUACJA SCHRONISK_BEZDOMNYCH ZWIERZAT JA, bede sluchala :wink: Quote
asher Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Niech mi kto dobry powie na jakiej częstotliwości nadaje jedynka :modla: Quote
XWegaX Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 ja słuchać nie będę :wink: W brzydki sposób podziękowali mi za współpracę- nie zamierzam sobie tego wszystkiego przypominać :-? Quote
asiuniap Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 A co się stało XwegaX? Możesz napisać? Quote
Marka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ja nie słuchałam - pora zabójcza dla normalnych ludzi. Przez całe dnie chrzanią o polityce, że niedobrze się robi, a wartościowe audycje są puszczane w porze dla stróżów nocnych :-? Czy ktoś mógłby napisać co ciekawego powiedziano? (bez wywodów jak jest - bo to wiemy :( ) Quote
Blondella Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Marka napisał(a): Przez całe dnie chrzanią o polityce, że niedobrze się robi, a wartościowe audycje są puszczane w porze dla stróżów nocnych :-? Masz całkowitą rację :-? Quote
XWegaX Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 asiuniap napisał(a):A co się stało XwegaX? Możesz napisać? No więc po 2 latach współpracy dowiedziałam się, że jestem do niczego, nie umiem szukać psom domów, ciągle mam inne ważniejsze sprawy (w tym roku zdawałam na studia), jestem antypatyczna, brzydka :o itd, itp. Dowiedziałam się tego wszystkiego od znajomej prowadzącej przytulisko, gdy przyszła na kweste którą miałam JA obsługiwać :evil: no bo ja nie dopełniłam jakiejś formalności, której nigdy wcześniej dopełniać nie było trzeba :-? Stwierdziłam, że nigdy więcej moja noga tam nie postanie, bo chyba nie ma po co :( Więcej informacji na prv Quote
XWegaX Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 To było w kontekscie- jak bedziesz chciała wiedzieć więcej, wyślę Ci prv :wink: to jak? wysyłać? :) I co jeszcze chciałabyś wiedzieć? :) Quote
ARKA Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Marka napisał(a):Ja nie słuchałam - pora zabójcza dla normalnych ludzi. Przez całe dnie chrzanią o polityce, że niedobrze się robi, a wartościowe audycje są puszczane w porze dla stróżów nocnych :-? Czy ktoś mógłby napisać co ciekawego powiedziano? (bez wywodów jak jest - bo to wiemy :( ) :D ale moze cos tym strozom w glowach zostanie :D Nasze tematy sa 'malo medialne' :( :( gdyby ktos zalozyl sprawe wlascicielowi psa za to, ze jego pies zgwalcil suke moze, moze, byloby to interesujace dla mediow :wink: Quote
Recommended Posts