Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sorki, że tak późno. Dziś między godz. 0:00 a 3:00 będą prowadzone w 1 programie polskiego radia nocne Polaków rozmowy z ludźmi z Fundacji Azylu pod Psim Aniołem. Kto nie będzie mógł spac oraz nocne marki zaprasza się do rozmów telefonicznych, coby nasze dzielne kobity z Anioła się nie pospały przed mikrofonem. Ja nie wiem czy się zdecyduję na rozmowę... bom wstydliwa :oops:

Posted

SUPER!!! Przez trzy godziny to mozemy obleciec wszystkie tematy :D

KASTRACJA
HANDLARZY
NISKIE KARY ZA ZNECANIE SIE
SYTUACJA SCHRONISK_BEZDOMNYCH ZWIERZAT
JA, bede sluchala :wink:

Posted

Ja nie słuchałam - pora zabójcza dla normalnych ludzi.
Przez całe dnie chrzanią o polityce, że niedobrze się robi, a wartościowe audycje są puszczane w porze dla stróżów nocnych :-?

Czy ktoś mógłby napisać co ciekawego powiedziano? (bez wywodów jak jest - bo to wiemy :( )

Posted

Marka napisał(a):

Przez całe dnie chrzanią o polityce, że niedobrze się robi, a wartościowe audycje są puszczane w porze dla stróżów nocnych :-?

Masz całkowitą rację :-?

Posted

asiuniap napisał(a):
A co się stało XwegaX? Możesz napisać?

No więc po 2 latach współpracy dowiedziałam się, że jestem do niczego, nie umiem szukać psom domów, ciągle mam inne ważniejsze sprawy (w tym roku zdawałam na studia), jestem antypatyczna, brzydka :o itd, itp.
Dowiedziałam się tego wszystkiego od znajomej prowadzącej przytulisko, gdy przyszła na kweste którą miałam JA obsługiwać :evil: no bo ja nie dopełniłam jakiejś formalności, której nigdy wcześniej dopełniać nie było trzeba :-?
Stwierdziłam, że nigdy więcej moja noga tam nie postanie, bo chyba nie ma po co :(
Więcej informacji na prv

Posted

Marka napisał(a):
Ja nie słuchałam - pora zabójcza dla normalnych ludzi.
Przez całe dnie chrzanią o polityce, że niedobrze się robi, a wartościowe audycje są puszczane w porze dla stróżów nocnych :-? Czy ktoś mógłby napisać co ciekawego powiedziano? (bez wywodów jak jest - bo to wiemy :( )

:D ale moze cos tym strozom w glowach zostanie :D

Nasze tematy sa 'malo medialne' :( :( gdyby ktos zalozyl sprawe wlascicielowi psa za to, ze jego pies zgwalcil suke moze, moze, byloby to interesujace dla mediow :wink: