Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To byl najgorszy pies jaki sie nam trafil,,,,,i mysle ze ona sama nawet nie umiala poskromic w sobie tej agresywnosci,,to bylo od niej silniejsze,,,,,
Ale w koncu to watek santy i z tego sie cieszmy!!!

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiewiora1 napisał(a):
Bylas ty marta i ja ,,olka,,,i w miedzy czasie przyjechal nasz przezabwany wecio na harleju!!!!!:razz:,,,,A psina latwa do oparzadzenia nie byla!!!!!

Wecia pamietam....hm....
Ola...matko, dlaczego ja mam taka slaba pamiec do twarzy:oops:

Posted

Ola jak jej pupile jest dlugowlosa,,,a nie jak dobermanek,,,,blee z krotka sierscia,,,ok Beata jakos ci to wybacze,,,:mad:
Ja tez nie mam pamieci do twarzy,,,,to normalne ze nie ludzie a psy nas kreca,,,i to jest fajne,,,,:lol:

• 3 months later...
Posted

wiewiora1 napisał(a):
Ja doskonale pamietam,,,jak ja szczepilam i czipowalam bez kaganca,,,,,to byla kochana psina,,,,potem nawet marta sie do niej przekonala,,,bo okazlao sie ze wspaniale reaguje na komendy!!!!
Tak sie ciesze ze jest w domku,,w wspanialym domku,,,nie ma co ukrywac!!!!

Oj przekonalam sie ale to dlatego ze jak kiedys mialam dyzur w weekend a ciebie nie bylo to musialam jej sama zakropic oczy - to byl życiowy test odwagi. Potem juz bylo coraz lepiej - chyba od tej pory kiedy zamieszkała w kojcu z innym dobkiem. Ale uklony na przemianę Santy naleza sie Oli i Beacie!!!

A ta agresywna juzaczako-podhalankę pamiętam - jeden wielki filc. Strzygłyśmy ja w kagancu i na petli.

Pozdrawiam!!!