Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pajunia napisał(a):
Ogladalam, ladnie sie prezentowala. Dobrze wyglada, przytyla i wylizala moderatorke.

A mnie szlak trafil bo okazalo sie, ze mimo kablowki, Cyfry etc nie mam WDR!!!! Alez jestem zla!!!!

Beata

Posted

wiewiora1 napisał(a):
A jak wogole Santa teraz zachowuje sie w stosunku do ludzi????Spokorniala?????

Ona do ludzi zawsze byla fajniutka, tylko za innymi psiakami w bliskiej odleglosci nie przepadal. Jejku...w kwietniu bedzie juz rok ja ja zawiozlam, pierwsza dobermanka wyciagnieta przezemnie ze schronu.

Beata

Posted

Ale szkoda, ze ona jest tak daleko od nas. Ja sobie caly czas w brode pluje, ze jej wtedy nie wzielam do siebie :-( moglysmy moze szukac domu na miejscu?? ech....teraz mamy lepsza wprawe juz....

Posted

[quote name='zasadzkas']O, przepraszam, kochana, w listopadzie minęło już rok jak wyciągnęłaś moją Niunię ;)

Ups...ale gafa. Wybacz Kochana. Jak moglam zapomniec o tej Twojej czarnulce. Doskonale pamietam jak ja wiozlam samochodem ze Starogardu Gdanskiego. Byla taka przerazona, ze siedziala cala droge tak jak ja owinelam w kocyk i wlozylam do auta. Kochana sunka....Wymiziaj ja odemnie koniecznie!!!!
I moze jakieso nowe foty poprosze :-)

Fajnie, ze juz tyle pieskow :Dog_run: sobie w nowych domkach!

Beata

Posted

daga_27 napisał(a):
Ale szkoda, ze ona jest tak daleko od nas. Ja sobie caly czas w brode pluje, ze jej wtedy nie wzielam do siebie :-( moglysmy moze szukac domu na miejscu?? ech....teraz mamy lepsza wprawe juz....

Daga, tez czesto o tym mysle...Ale pamietaj, ze ona w brzuszku nosila 11 maluszkow!!!! Co my bysmy z nimi zrobily???? Wyobrazasz sobie Krzycha albo Macka na widok takeij latajacej po mieszkaniu gromadki????

Ja nawet myslalam aby ja sciagnac do siebie, tzn do Polski i szukac jej domku...

Beata

Posted

nie wiem co bysmy zrobily:roll: wtedy nie wiedzialysmy, ze tam jest ich 11 sztuk. Krzys by pewnie sie ucieszyl na takie gratisy:mad: ech....moze faktycznie trzeba ja sciagnac do Polski?

Posted

Dostalam takie info

"Hallo Beata,
eine ganz nette Dame hat sich für Santa gemeldet, jetzt hoffen wir mal, daß sie ein zu Hause findet. Wir Alle drücken die Daumen. Leider haben wir keine Fotos mehr von ihr.
Liebe Grüße"

Jesli moj niemiecki jest Ok to chyba wynika z tego, ze Santa jest gdzies w nowy domku ale nie maja info od nowej wl??? Czy ktos moze przetlumaczyc?

Beata

Posted

Hallo Beata,
eine ganz nette Dame hat sich für Santa gemeldet, jetzt hoffen wir mal, daß sie ein zu Hause findet. Wir Alle drücken die Daumen. Leider haben wir keine Fotos mehr von ihr.
Liebe Grüße"

Halo Beato
jedna bardzo mila Pani sie Santa zaintersowala, teraz mamy nadzieje, ze domek znajdzie. My wszyscy sciskamy kciuki. Niestety, nie mamy zadnych wiecej jej zdjec
Pozdrawiam

• 1 year later...
Posted

Nie moge uwierzyc ze spotkalo ja takie szczescie ,,w schronie wierzylam w nia i lubilam bardzo,,ale nie sadzilam ze nadarzy sie jej kiedys taka wspanial okazja dzielenia mieszkania z tak doborowym towarzystwem!!!!!

Posted

Ja ja zobaczylam pierwszy raz w 2005 w grudniu, jak schron mial jeszcze TOZ. Bylam zalamana....Santa chciala mnie zjesc przez kraty :-(

Dlatego widok jej wsrod innych dobkow, w domowych warunkach - bajka :multi:

Posted

Ja doskonale pamietam,,,jak ja szczepilam i czipowalam bez kaganca,,,,,to byla kochana psina,,,,potem nawet marta sie do niej przekonala,,,bo okazlao sie ze wspaniale reaguje na komendy!!!!
Tak sie ciesze ze jest w domku,,w wspanialym domku,,,nie ma co ukrywac!!!!

Posted

Jak widac ,,wscale taka bestia z niej nie byla,,,skoro dogaduje sie z psami i kocha swoich ludziakow,,to od poczatku musiala byc taka lagodna ,,tylko po prostu hojrakowala jak nic!!!!Ale dom trzeba przyznac ma wspanialy!!!!!Beata jestes wielka!!!!!!To ty z tego co pamietam zawsze chodzilas z taka kilometrowa smycza!!!!!i nie przesadzilam nawet chyba w kilometrach:)

Posted

Hehe - ano mam taka smyczke dluga, jeszcze w spadku po moim ukochanym dobku, cwiczylismy na niej slady. Teraz inne dobeczki sobie na niej spaceruja i maja troszke swobody, bo nie puszczam schroniskowych psow luzem.
Wstyd mi ale...ja nie kojarze Ciebie....

Posted

bo ja wyploch bylam dziki i razem z psami czesto w kojcach siedzialam,,,
Ale ciebie pamietam ze wzgledu na smyczke kilometrowa
W czy ty przypadkiem nie pomagalas nam przy strzyzeniu bardzo agresywnej juzaczki???