MagYa^^ Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Baton.. nastepne Święta w schronisku :( To przykre... baaardzo przykre.. Quote
MagYa^^ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Baton w gore! Dzis wszyscy swietuja...a Ty..:shake: Quote
MagYa^^ Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Żwiołowe i młode psisko nie zaznało w swoim zyciu nic dobrego. Pozwol mu poczuc co to MIŁOŚĆ. Mysle, ze bylby wspaniałym kompanem, na wycieczkach, na wyjazdach, wszedzie, gdzie tylko mozna sie wyszalec! ;) Quote
MagYa^^ Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ..a moze jakas nowa wiosnenna fotka na trawce?? bo jak patrze na te w sniegu, to brrr.. Quote
MagYa^^ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No Żywiołku maly i co? I dalej nic :( Wskakuj.... Quote
MagYa^^ Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Baton prosi o domek, to taki sliczny pies.. Na wiosne, na lato, na zime..i jesien tez. Aktywnie spedzic czas tylko z Batonem :) Quote
San_(jagodowa:) Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 O tak,Beton dobry na każdą porę roku:) Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Betonikiem ostatnio zainteresowali się państwo, którzy mają domek jednorodzinny, jednak mieli jeszcze przyjechać.... i nic :( Chyba się rozmyślili. Dobrze, że Betonik ma opiekuna wirtualnego - i to nawet jakby podwójnego, bo oprócz opiekuna wirtualnego opiekuje się nim Pan Grzegorz - osoba, która pomaga przy pracach remontowych w schronisku. jak tylko przychodzi do schroniska to obowiązkowo bierze Betonika na dłuuuugi spacer. Fotki będą po niedzieli, obiecuję... na jakiejś wspaniałej wiosennej trawce. Quote
supergoga Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Piękny i taki wymowny jest ten banerek. Ja czekam na nowe foty Betonika. Powymieniam w necie i allegro na nowe fotki. Zmienię opis - i od nowa akcja. Taki fajny psiak - nic już nie rozumiem. Więc postarajcie sie o atrakcyjne foty Betonika. Quote
paros Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Przypominam, że też szukam domku!!!! :roll: :roll: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Betonik jest cierpliwym pieskiem... ale przydałoby się, ażeby czekanie się już skończyło.... Ludzki kochane... popatrzcie na jego słodką minkę, Betonik nikomu nie zrobi krzywdy, nie ugryzie, nie zdenerwuje się... Jedyne czego nie lubi - to pozować do zdjęć. Jak tylko z daleka zobaczy aparat to - MYK i już jest w budzie. :lol: Obiecane zdjęcia :) Z tego miejsca mam widok na większą część azylu - widzę wszystko co się dzieje... i bacznie obserwuję. Zdjęcie zrobione z dużej odległości z zoomem cyfrowym :) Czy ten uśmiech nie mówi sam za siebie? Popatrzcie jaki piękny jestem... może to ktoś po mnie przyszedł? A może jakiś smakołyk mi się sięgnie? :cool3: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 pewnie,że jesteś piekny:) Tylko czemu nikt tego nie widzi?:( Quote
Recommended Posts