Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żwiołowe i młode psisko nie zaznało w swoim zyciu nic dobrego. Pozwol mu poczuc co to MIŁOŚĆ.

Mysle, ze bylby wspaniałym kompanem, na wycieczkach, na wyjazdach, wszedzie, gdzie tylko mozna sie wyszalec! ;)

Posted

Betonikiem ostatnio zainteresowali się państwo, którzy mają domek jednorodzinny, jednak mieli jeszcze przyjechać.... i nic :( Chyba się rozmyślili. Dobrze, że Betonik ma opiekuna wirtualnego - i to nawet jakby podwójnego, bo oprócz opiekuna wirtualnego opiekuje się nim Pan Grzegorz - osoba, która pomaga przy pracach remontowych w schronisku. jak tylko przychodzi do schroniska to obowiązkowo bierze Betonika na dłuuuugi spacer.

Fotki będą po niedzieli, obiecuję... na jakiejś wspaniałej wiosennej trawce.

Posted

Piękny i taki wymowny jest ten banerek.
Ja czekam na nowe foty Betonika. Powymieniam w necie i allegro na nowe fotki. Zmienię opis - i od nowa akcja.
Taki fajny psiak - nic już nie rozumiem. Więc postarajcie sie o atrakcyjne foty Betonika.

Posted

Betonik jest cierpliwym pieskiem... ale przydałoby się, ażeby czekanie się już skończyło.... Ludzki kochane... popatrzcie na jego słodką minkę, Betonik nikomu nie zrobi krzywdy, nie ugryzie, nie zdenerwuje się...
Jedyne czego nie lubi - to pozować do zdjęć. Jak tylko z daleka zobaczy aparat to - MYK i już jest w budzie. :lol:
Obiecane zdjęcia :)

Z tego miejsca mam widok na większą część azylu - widzę wszystko co się dzieje... i bacznie obserwuję.

Zdjęcie zrobione z dużej odległości z zoomem cyfrowym :)

Czy ten uśmiech nie mówi sam za siebie?

Popatrzcie jaki piękny jestem... może to ktoś po mnie przyszedł? A może jakiś smakołyk mi się sięgnie? :cool3: