GoniaP Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Oj to trzymamy mocno! Ale czy ten człowiek jest wiarygodny? Czy nie wykorzysta Betonka do niecnych celów??? Quote
MagYa^^ Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Beton Beton.. prosze Cie wycisz agresora, jest szansa..:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
jnk Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Czy ten człowiek ze Słowacji ma jakieś wiarygodne referencje? Skąd się wziął, dlaczego zainteresował się właśnie Betonem, czemu interesują go psy agresywne? Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Ten człowiek to wspaniała osoba. Mają swoje schronisko na Słowacji. Czemu zainteresował się Betonem? Bo akurat przyjechał w dzień, w który Beton miał być poddany eutanazji. Mają w swoim schronisku tresera psów. Człowiek wydaje się bardzo wiarygodny... Przyjedzie po Betona za 2-3 tygodnie, będę miał na bieżąco informacje o postępach w pracy z nim. Ja się baaaardzo cieszę... jest to ostatnia deska ratunku. Quote
paros Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Trzymam kciuki za gryzonia Betonika :mad: Chyba to wpływ schronu. Pies lubi przestrzeń, wolność. A tu ciągle w boksie... :shake: Sam nie wie co robi... Z jednej strony spacer, wolność a potem zamyka go do boksu, stąd ta złość w Betonie!!! Betonik popraw się - myślę, że jakby miał swój stały dom, po kilku dniach okazałoby się, że to jakiś nowy, odmieniony Betonik :lol: Żeby udało się :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: MUSI SIĘ UDAĆ :roll: Quote
jnk Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Azylu, to, co piszesz o Słowaku brzmi bardzo rozsądnie :) Oby Betonowi udało się wykorzystać tą szansę. Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Betonik jakby zrozumiał całą sytuację... ostatnio nawet trochę pogodniejszy jest niż wcześniej. Może usłyszal, że pojedzie na Słowację ? Musi się jeszcze przemęczyć przez te pare dni w kojcu... Czy mam obawy? Po rozmowie z tym człowiekiem nie. Będę miał możliwość otrzymywania wiadomości na bieżąco o Betoniku no i ... kto wie, pewnie go odwiedzę za jakiś czas. W końcu to tylko 250 km. A może ktoś coś słyszał na temat jakiś schronisk na Słowacji? Może akurat na temat tego? (nie mam przy sobie zapisanej tej miejscowości). Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Betonik jak zwykle schował się zaraz do budki, żeby nikt mu żadnych zdjątek nie robił, ale to jedno jest, więc zamieszczam. :) Quote
MagYa^^ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ..takie Ty kochane psisko :( a mnie jest zal.. i ta kartka ..."NIE GLASKAC" eh :( ...wszystko w ramach bezpieczenstwa.. ale takie smutne to zdjecie.. ale wiem jedno.. DOBRZE, wrecz wspaniale, ze w ogole ono jest! Quote
San_(jagodowa:) Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Beton już wykastrowany :evil_lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Beton musi jeszcze trochę poczekać,ale już się przygotowuje do wyjazdu:) Quote
San_(jagodowa:) Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 jnk napisał(a):A ten słynny wyjazd kiedy? Jeśli nic się już nie opóźni to przed 15 . września Quote
MagYa^^ Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Beton ja kciuki za Ciebie psiaku zaciska.. I mam nadzieje, ze tam gdzie udaje sie Beton, to pewne miejsce i wiadomo, ze nie stanie mu sie tam krzywda.. Quote
MagYa^^ Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :???: :???: :???: Beton co sie z toba dzieje chlopcze? Quote
jnk Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 MagYa^^ napisał(a):Beton ja kciuki za Ciebie psiaku zaciska.. I mam nadzieje, ze tam gdzie udaje sie Beton, to pewne miejsce i wiadomo, ze nie stanie mu sie tam krzywda.. Otóż to! Bo jak dowiedziałam się ostatnio, że mafia w okolicach wawy szantażuje kierowników schronów i w zamian za bezpieczeństwo schroniska i psów żąda wydania określonej liczby psów z przeznaczeniem na "rozgrzewkę" dla psów bojowych przed walkami psów, to inaczej patrzę na takie historie. Quote
San_(jagodowa:) Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 jnk napisał(a):Otóż to! Bo jak dowiedziałam się ostatnio, że mafia w okolicach wawy szantażuje kierowników schronów i w zamian za bezpieczeństwo schroniska i psów żąda wydania określonej liczby psów z przeznaczeniem na "rozgrzewkę" dla psów bojowych przed walkami psów, to inaczej patrzę na takie historie. :-o:-o:-o Czy naprawdę nie ma kar dla takich .... ?? To nie tego rodzaju człowiek - jest naprawdę w porządku.Jestem spokojna o los Betona.Mam nadzieję,że jedzie tam po szansę na lepsze życie....na życie w ogóle.... Zresztą będziemy monitorować tę sprawę. Quote
MagYa^^ Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Beton!! tak bardzo bym chciala zeby ci sie udalo piesku.. Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Najprawdopodobniej nasz kochany Betonik pojedzie w najbliższą sobotę. Tak jak już wcześniej pisaliśmy będziemy mieli na bieżąco informacje o naszym rozbójniku :) Jak tylko pojedzie napiszemy jak to wszystko przebiegło. Quote
MagYa^^ Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 ....to wczoraj... jakieś wieści???? Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Tak... termin już minął a tu kolejna zmiana planów. Nasz Anioł, który miał pomóc Betonikowi nie zmienił zdania - przyjedzie, jednak nie dostał urlopu, w związku z tym nie mógł przyjechać. Za to obiecał, że teraz w najbliższy piątek będzie, a w sobotę Betonik pojedzie na miejsce. Nie informowałem o niczym, bo sam dowiedziałem się w ostatniej chwili. Jesteśmy wszyscy dobrej myśli i ufamy, że to już tak na prawdę OSTATNI tydzień Betonika u nas. Nie, żeby było mu u nas źle, ale... ale im wcześniej ktoś zacznie nad nim pracować tym szybciej jego zachowanie będzie mogło wrócić do normalności. Quote
Recommended Posts