akucha Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Oj Beton!!! Ty sie psino na ten domek wyczekasz :cool3: Ale musi sie znaleźć!!! Quote
San_(jagodowa:) Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Hop Beton! a ja taki malutki ludzik jestem :oops: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 No i niestety narazie cisza. Pan nie odpowiedział na maila. :placz: Quote
MagYa^^ Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Beton, piękny jestes, jak z obrazka, tylko pokochac! HOP w góre! Quote
jnk Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Skoro tamten pan nie odpowiedział, to może znajdzie się jakiś kolejny, który odpowie :) Quote
paros Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Betonik musi znaleźć kochający, wymarzony domek!!! :razz: :roll: Quote
jnk Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No musi, musi! Ale już tak długo nie znajduje, że ręce opadają :( Quote
MagYa^^ Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Beton Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [CENTER]W niedzielę Betonik będzie miał wiosenną sesję zdjęciową... zrobimy nowy plakacik... i znów porozwieszamy po całej okolicy... jeśli ktoś będzie mógł to może też gdzieś porozwiesza? :) Betonik na pewno będzie wdzięczny... [/CENTER] Quote
jnk Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Rozumiem że sesja dopiero w niedzielę, bo Betonik teraz przesiaduje u fryzjera, kosmetyczki, manikirzystki i na solarium :lol: . Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [CENTER]Oczywiście, że tak. :) Oprócz solarium, kosmetyczki oraz manikirzystki wykupiliśmy mu kilka sesji u psiego psychologa :laugh2_2: Poza tym czekamy na piękną słoneczną pogodę... żeby fotki były w pełnej krasie. [/CENTER] Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Betonik dzisiaj miał odwiedziny swojej opiekunki wirtualnej - aż z Dąbrowy Górniczej. :) Był bardzo szczęśliwy... Quote
supergoga Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Dziś ktoś złożył na Betonika ofertę w allegro - i nie mam żadnej informacji, czy sprawa adopcji Betonika została z Wami uzgodniona. Taki warunek zawsze podaje w opisie aukcji, bo to nie towar, więc należy sprawę dogadać i wtedy jesli adopcja ma dojść do skutku można licytować. Nie wiem czy to ta sama osoba, która o niego pytała, ale email inny. Napisałam o potwierdzenie nawiązania kontaktu z opiekunem psa i dogadanie formalności adopcyjnych. Jesli nikt nie odpowie i od Was nie będzie poptwierdzenia że ktoś w jego sprawie rozmawiał i bierze do domku Betonika, będę musiała usunąć ofertę. Więc napiszcie gdyby ktoś sie kontaktować - no i jakie są efekty kontaktu. Quote
supergoga Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Oferte usunęłam, bo kończyła sie aukcja. Facet miał tylko 1 komentarz i to negatywny, za wylicytowanie czegos i nie odebranie oraz tłumaczenie, że siortrzyczka sobie na allegro zalicytowała. Może teraz też. Ale napisałam do faceta, że to nie oznacza że nie może adoptować psa i jesli chce, mimo wycofania oferty może zadzwonic i sprawe adopcji umówić Quote
MagYa^^ Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ehh..takie niepowazne oferty robia tylko zamieszanie :| Quote
jnk Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Czy niektórzy ludzie nie mają nic innego do roboty, niż składanie idiotycznych ofert? Quote
akucha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Beton po wielu "a może to już" znowu usilnie szuka domu :placz: Piekny pies i tyle musi czekać. My czekamy na nowe zdjęcia... Quote
San_(jagodowa:) Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 widocznie nie wystarczy już być pięknym,młodym i sympatycznym...:angryy: Quote
adria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Kochani zmieńcie może tytuł..on przede wszystkim prosi o domek stały. Quote
romenka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Widzicie,ja bym chętnie wziela go(na tymczasowy) , gdyby to ode mnie zależało i gdybym wiedziała że napewno znajdzie się właściciel nowy dla niego!!!Tego nikt z nas nie jest pewny a ja boje się brać na własne ryzyko bo i ja moge stracic dach nad głową przez takie postępowanie...Najgorsze jest to że ciągle cos mi wyskakuje np teraz z Dragonem i nie mogłabym zabrać go nawet na tymczas bo muszę szukać Dragona(wyjechać na jakiś czas może na 4-5 dni) a Beton nie mógłby zostać sam...no bo jak???Mo chłopak z którym mieszkam i ktory i mi daje dach nad głową nie zają by sie Nim!!!:shake: :-( Quote
akucha Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Czekamy na nowe zdjęcia i informacje o Betonie. Musi kiedyś się udać, tyle już tych "hopków" było :placz: Quote
Recommended Posts