Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER]W niedzielę Betonik będzie miał wiosenną sesję zdjęciową... zrobimy nowy plakacik... i znów porozwieszamy po całej okolicy... jeśli ktoś będzie mógł to może też gdzieś porozwiesza? :)
Betonik na pewno będzie wdzięczny...
[/CENTER]

Posted

Rozumiem że sesja dopiero w niedzielę, bo Betonik teraz przesiaduje u fryzjera, kosmetyczki, manikirzystki i na solarium :lol: .

Posted

[CENTER]Oczywiście, że tak. :) Oprócz solarium, kosmetyczki oraz manikirzystki wykupiliśmy mu kilka sesji u psiego psychologa :laugh2_2:

Poza tym czekamy na piękną słoneczną pogodę... żeby fotki były w pełnej krasie.
[/CENTER]

Posted

Dziś ktoś złożył na Betonika ofertę w allegro - i nie mam żadnej informacji, czy sprawa adopcji Betonika została z Wami uzgodniona. Taki warunek zawsze podaje w opisie aukcji, bo to nie towar, więc należy sprawę dogadać i wtedy jesli adopcja ma dojść do skutku można licytować.
Nie wiem czy to ta sama osoba, która o niego pytała, ale email inny. Napisałam o potwierdzenie nawiązania kontaktu z opiekunem psa i dogadanie formalności adopcyjnych. Jesli nikt nie odpowie i od Was nie będzie poptwierdzenia że ktoś w jego sprawie rozmawiał i bierze do domku Betonika, będę musiała usunąć ofertę.
Więc napiszcie gdyby ktoś sie kontaktować - no i jakie są efekty kontaktu.

Posted

Oferte usunęłam, bo kończyła sie aukcja. Facet miał tylko 1 komentarz i to negatywny, za wylicytowanie czegos i nie odebranie oraz tłumaczenie, że siortrzyczka sobie na allegro zalicytowała. Może teraz też. Ale napisałam do faceta, że to nie oznacza że nie może adoptować psa i jesli chce, mimo wycofania oferty może zadzwonic i sprawe adopcji umówić

Posted

Widzicie,ja bym chętnie wziela go(na tymczasowy) , gdyby to ode mnie zależało i gdybym wiedziała że napewno znajdzie się właściciel nowy dla niego!!!Tego nikt z nas nie jest pewny a ja boje się brać na własne ryzyko bo i ja moge stracic dach nad głową przez takie postępowanie...Najgorsze jest to że ciągle cos mi wyskakuje np teraz z Dragonem i nie mogłabym zabrać go nawet na tymczas bo muszę szukać Dragona(wyjechać na jakiś czas może na 4-5 dni) a Beton nie mógłby zostać sam...no bo jak???Mo chłopak z którym mieszkam i ktory i mi daje dach nad głową nie zają by sie Nim!!!:shake: :-(