akucha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Cioteczko pisz koniecznie!!!! Może podaj też link do tego wątku, niech sobie poczyta, obejrzy... Quote
MagYa^^ Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ..ok wiec ziobe informacje z calego wątku i napisze.. a moze by napisac do Tarnowskich Gór, skad pochodzi Beton..? Czy to dobry pomysl?? Oni cos wiecej powiedza/napisza o psie.. Quote
akucha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Wchodziłam na forum schroniska, ale tam taki niewielki ruch, chyba że maila i trzeba podać adres zainteresowanego:lol: Quote
MagYa^^ Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 "Witam serdecznie! Chciałabym rozwiać pańskie wątpliwości jeśli chodzi o jakkolwiek nieodpowiednie i groźne zachowanie psa. A więc Beton jest rozbrykanym, młodzieńcem, a jesli chodzi o jego amstafowatość.. to raczej nie ma w sobie nic z typu psa "zabójcy". Jest jeszcze na tyle mlody, ze mozna go sobie 'ustawic' po swojemu. Pies miał kontuzję, nosił gips i kołnież. Po ściągnięciu tego wszystkiego stał się bardziej przyjazny i przyjacielski. Bardzo się cieszy, gdy ktoś do niego coś mówi, szczególnie upatrzył sobie jednego ze "starszych" wolontariuszy - Pana Janusza i słucha go jak swojego Pana. Jest skoczny i sprytny, to taki maly dominator :) Zapraszam Pana również na wątek forum, poświęcony Betonowi, na ktorym można się wiele dowiedziec Pozdrawiam Monika ps. W załączniku zdjęcia Betona i Rajszy.. Moze i Ona przypadnie Panu do gustu ? ;) To piękna parka.." i w moim imieniu poszlo to-o ... ...o cholewka.. zapomnialam podać link do dogomani i tego wątku @@ gdzie ja mam głowe :oops: Quote
akucha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 :kciuki: Wyslij link, niech człowiek zobaczy, ile ludzi Beton zauroczył. I namiary na schronisko Quote
San_(jagodowa:) Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Beton faktycznie ma nieco kwadratową szczękę;) ,ale myślę,że wystarczy po prostu konsekwentne traktowanie.I oczywiscie duzo,dużo miłości,Beton naprawdę jest bardzo kochany, przez kraty prosi o pieszczoty i zaprasza do zabawy.Z tego co wiem zdarzyło mu się parę nerwowych reakcji np.podczas próby chwycenia go za obrożę,ale zdarzyło się to w czasie,ktory byl dla niego bardzo trudny,ledwo co trafil do schroniska,mial łape unieruchomiona gipsem i wielki kolnierz na szyi,a pies w kolnierzu nie jest tak do konca soba(wiem z doswiadczenia;)) Po zdjeciu gipsu i kolnierza Betonowi zaden wybryk sie juz nie zdarzyl,jest psem przyjacielskim i bardzo sympatycznym.Jednak myślę,że Azyl tez powinien sie wypowiedziec,bo zna Betona lepiej,a ja jeszcze nie mam duzego doswiadczenia:oops: Quote
paros Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ...Trzymam kciuki :thumbs: :thumbs: i za bliźniaczkę też :thumbs: :thumbs: Quote
San_(jagodowa:) Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 o,widze,ze mail juz poszedl,bardzo fajny :) tez trzymam kciuki:) Quote
MagYa^^ Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 tak, tak jakotaki mail poszedl, ale ja Betonka w ogole nie znam, odpisalam, zeby Pan nie pomyslal, ze sie nikt nie zainteresowal. Myske, ze fajnie by bylo gdyby jeszcze Azyl sie odezwal i napisal cos w tej sprawie. Ja wysbieralam fakt z calego watku i tak powstal moj mail :evil_lol: A z tą 'kwadratowością' pyszczka to nie tak do konca, ze ma jakies koligacje z groźną rasą.. No ale jesli mlodego psa wezmie sie pod swoje skrzyda i nauczy sie karnosci i posluszenstwa, to wszystko bedzie w pozadku. Quote
San_(jagodowa:) Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 też myslę,że przy odpowiednim podejsciu Beton będzie wspaniałym przyjacielem:) Quote
akucha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Tak daleko dzisiaj byłeś :shake: Na pierwszej stronie domów szukamy!!!! Czy ta zainteresowana osoba odezwała się? Quote
MagYa^^ Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 :niewiem: poki co cisza.. bynajmniej u mnie na mojej poczcie.. HOP BETON! Zmobilizuj sie bracie i w koncu wyskakuj do jakiegos ustawionego domku ;) Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Jaka niespodzianka! Ojej.... fantastycznie, już odpisuje na wszystko. Przepraszam za "niedyspozycję" - to ze względu na awaryjność mojego sprzętu. :placz: Teraz już powinno być ok, jest zmieniony. Betonik ma zainteresowanie, jeeee...... już odpisuje zainteresowanej Pani i będę wszystkich informował o stanie "negocjacji". :) Póki co bardzo ale to bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie i PODTRZYMANIE zarówno wątku jak i przesłanie informacji o Betoniku. Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Mail już poszedł, czy ma ktoś jakieś bardziej bezpośrednie namiary do tego Pana? Telefon na przykład? Jak byłoby cudownie... gdyby Beton po takim czasie znalazł swojego opiekuna... eh... :loveu::loveu::loveu: Quote
supergoga Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 niestety nie mam telefonu tego Pana. Mam nadzieję że odpowie. Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Narazie cisza, ale mam nadzieję, że ten Pan się odezwie. :lilangel: Quote
supergoga Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Mam nadzieje, ja tez jeszcze napiszę do Pana - zapytam jak tam, czy dostał odpowiedź. Tak sobie tez myśle, gdzieby jeszcze Betona wstawić w net. Bo może się uda z domkiem.Oprócz allegro jest na eurocity był na 4 łapach ale sie termin skończył. Wstawie ponownie. Czy jest na aaaby, eoferty, szukam domu. Może go tam wstawić. Jak myślicie? Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Hm.... pomysł z aaaby może nie jest taki zły?... Jeśli byś mogła to super byłoby gdybyś go wstawiła. W ogóle, tak teraz mi przyszło do głowy, żeby wrzucić na stronę schroniskową wszystkie odnośniki do jakichkolwiek aukcji naszych psiaków (np. Betona). W związku z tym.... prosiłbym o linki do wystawionych kochanych mordek. Hm? Może w ten sposób, też ktoś bardziej zwróci uwagę na tych "wybrańców losu" ? Oczywiście link do Betonika na allegro mam. Quote
supergoga Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Wiecie co, Wy mnie zamknijcie w Tworkach, bo głupieje. Od 20.05. Beton juz jest na aaaby, a ja się za wystawianie ogłoszenia biorę. Głupia baba. Zaraz wstawię linki do aaaby i eurocity Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [CENTER]Mnie jest dopiero wstyd, nie wiedziałem, że jakiś dobry "ludź" wystawił go na Aaaby. :modla: Za linki będę wdzięczny. [/CENTER] Quote
supergoga Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Dobry ludź - hahaha :evil_lol: czyżbym to była ja. O rany to komedia. Ja jestem wredota dzika, a nie dobry ludź. Ale Betonik mi sie podoba więc mam go od dawna w różnych miejscach: aaaby: http://www.aaaby.pl/100,47260,,,,21498182,Zwierzaki,SHOW.html? z eurocity http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/glowna.php?serial=6168 Quote
San_(jagodowa:) Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Supergogo,Ty jesteś wspaniałym ludziem,dziękujemy:loveu: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Supergoga.... OCZYWIŚCIE, że TY jesteś "SUPERLUDZIEM" a Ty San_(jagodowa:) też jesteś "SUPERLUDŹ" :) Może zaczniemy nadawać tytuł "Superludzia" :loveu::loveu: DZIĘKUJE WAM :) Quote
MagYa^^ Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Hop Hop do gory.. Wszyscy skacza jak kangury ;) Beton nadal szuka... Quote
Recommended Posts