Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

..ok wiec ziobe informacje z calego wątku i napisze..
a moze by napisac do Tarnowskich Gór, skad pochodzi Beton..? Czy to dobry pomysl?? Oni cos wiecej powiedza/napisza o psie..

Posted

"Witam serdecznie!
Chciałabym rozwiać pańskie wątpliwości jeśli chodzi o jakkolwiek nieodpowiednie i groźne zachowanie psa.
A więc Beton jest rozbrykanym, młodzieńcem, a jesli chodzi o jego amstafowatość.. to raczej nie ma w sobie nic z typu psa "zabójcy". Jest jeszcze na tyle mlody, ze mozna go sobie 'ustawic' po swojemu.
Pies miał kontuzję, nosił gips i kołnież. Po ściągnięciu tego wszystkiego stał się bardziej przyjazny i przyjacielski. Bardzo się cieszy, gdy ktoś do niego coś mówi, szczególnie upatrzył sobie jednego ze "starszych" wolontariuszy - Pana Janusza i słucha go jak swojego Pana.
Jest skoczny i sprytny, to taki maly dominator :)
Zapraszam Pana również na wątek forum, poświęcony Betonowi, na ktorym można się wiele dowiedziec
Pozdrawiam
Monika

ps. W załączniku zdjęcia Betona i Rajszy.. Moze i Ona przypadnie Panu do gustu ? ;) To piękna parka.."

i w moim imieniu poszlo to-o ...
...o cholewka.. zapomnialam podać link do dogomani i tego wątku @@
gdzie ja mam głowe :oops:

Posted

Beton faktycznie ma nieco kwadratową szczękę;) ,ale myślę,że wystarczy po prostu konsekwentne traktowanie.I oczywiscie duzo,dużo miłości,Beton naprawdę jest bardzo kochany, przez kraty prosi o pieszczoty i zaprasza do zabawy.Z tego co wiem zdarzyło mu się parę nerwowych reakcji np.podczas próby chwycenia go za obrożę,ale zdarzyło się to w czasie,ktory byl dla niego bardzo trudny,ledwo co trafil do schroniska,mial łape unieruchomiona gipsem i wielki kolnierz na szyi,a pies w kolnierzu nie jest tak do konca soba(wiem z doswiadczenia;)) Po zdjeciu gipsu i kolnierza Betonowi zaden wybryk sie juz nie zdarzyl,jest psem przyjacielskim i bardzo sympatycznym.Jednak myślę,że Azyl tez powinien sie wypowiedziec,bo zna Betona lepiej,a ja jeszcze nie mam duzego doswiadczenia:oops:

Posted

tak, tak jakotaki mail poszedl, ale ja Betonka w ogole nie znam, odpisalam, zeby Pan nie pomyslal, ze sie nikt nie zainteresowal. Myske, ze fajnie by bylo gdyby jeszcze Azyl sie odezwal i napisal cos w tej sprawie.
Ja wysbieralam fakt z calego watku i tak powstal moj mail :evil_lol:

A z tą 'kwadratowością' pyszczka to nie tak do konca, ze ma jakies koligacje z groźną rasą.. No ale jesli mlodego psa wezmie sie pod swoje skrzyda i nauczy sie karnosci i posluszenstwa, to wszystko bedzie w pozadku.

Posted

Jaka niespodzianka! Ojej.... fantastycznie, już odpisuje na wszystko.
Przepraszam za "niedyspozycję" - to ze względu na awaryjność mojego sprzętu. :placz:

Teraz już powinno być ok, jest zmieniony.

Betonik ma zainteresowanie, jeeee...... już odpisuje zainteresowanej Pani i będę wszystkich informował o stanie "negocjacji". :)

Póki co bardzo ale to bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie i PODTRZYMANIE zarówno wątku jak i przesłanie informacji o Betoniku.

Posted

Mail już poszedł, czy ma ktoś jakieś bardziej bezpośrednie namiary do tego Pana? Telefon na przykład? Jak byłoby cudownie... gdyby Beton po takim czasie znalazł swojego opiekuna... eh... :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam nadzieje, ja tez jeszcze napiszę do Pana - zapytam jak tam, czy dostał odpowiedź. Tak sobie tez myśle, gdzieby jeszcze Betona wstawić w net. Bo może się uda z domkiem.Oprócz allegro jest na eurocity był na 4 łapach ale sie termin skończył. Wstawie ponownie. Czy jest na aaaby, eoferty, szukam domu. Może go tam wstawić. Jak myślicie?

Posted

Hm.... pomysł z aaaby może nie jest taki zły?... Jeśli byś mogła to super byłoby gdybyś go wstawiła.
W ogóle, tak teraz mi przyszło do głowy, żeby wrzucić na stronę schroniskową wszystkie odnośniki do jakichkolwiek aukcji naszych psiaków (np. Betona).
W związku z tym.... prosiłbym o linki do wystawionych kochanych mordek. Hm? Może w ten sposób, też ktoś bardziej zwróci uwagę na tych "wybrańców losu" ? Oczywiście link do Betonika na allegro mam.

Posted

Wiecie co, Wy mnie zamknijcie w Tworkach, bo głupieje. Od 20.05. Beton juz jest na aaaby, a ja się za wystawianie ogłoszenia biorę. Głupia baba.
Zaraz wstawię linki do aaaby i eurocity