lothia Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Pajunia :angel: kochany ile chcesz, jak widzisz zainteresowanie nia jest w zasadzie "0".Pomyslałam ze może tam więcej szczęścia znajdzie.Zaczynam wpłacać kaske na sterylkę[poszło już 1/2 kwoty, druga po 20] , więc sunia bedzie po zabiegu juz Ci wiecej nie bedę podsyłać żadnych psiaków, przynajmniej postaram się :lol: nie wiem czy taka malutka kaleka jak ten piesek ma szanse w Nieczech :( ale tutaj ciężko bedzie go wyadoptować, dlatego podrzuciłam Ci dwa za jednym zamachem[on poprostu ujął mnie tym swoim spojrzeniem, a widząc jak super ma Śmieszka samo mi sie napisało do ciebie :oops: ] Quote
pajunia Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Lothia, dla tego malego raczej marne szanse widze. Ale cuda sie tez zdarzaja,mnie sie juz jeden zdarzyl, tez taki malutki ze Starogardu, teraz zachrzania na wozeczku kolo Saarbrücken, ale czy drugi cud sie powtorzy. Hm, nie wiem? Trzeba bedzie probowac. Quote
lothia Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 to teraz trzymam dwa kciuki :jeden za cud i drugi za mniejszy cud dla BB masz racje trzeba próbować, święta idą może cud świateczny sie zdarzy, przynajmniej wiadomo ze wszystkie opcje wykorzystane :bigok: Quote
lothia Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 strasznie spadłam :( ale nie poddaje sie , znowu do góry Quote
lothia Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 chcę mieć taka ręke tylko dla siebie, kto mi pomoże? Quote
lothia Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 zimno jakoś się robi, nikt mnie ogrzeje?a może ktoś chce żebym ja go ogrzała? Quote
xxymena Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Kochana z niej psinka. Obyśmy wszyscy mogli niedługo ogladać zdjęcia naszej BB wylegującej sie na czyimś perskim dywaniku!!! Quote
lothia Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 a gdzie Ty spadłaś na 4 stronę, do góry, niech ktos Cie wreszcie dojży, juz czas na własny domek Quote
Tilia Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 niesamowita... zupełna miniatura moich Szarych! trzymam mocno kciuki za suńkę jaka ona jest? chodzi mi o charakter- w stosunku do innych psów, kotów? Quote
Ulka18 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Bosco Bosca to psow jest w porzadku, w boksie jest razem z 3 suniami Bianca, Blanca i Blacky Blue i żadnych konfliktów. Z kotami nie wiemy, cieżko będzie sprawdzic. Może po swietach, jak spadnie snieg i nie bedzie blota. Quote
ania14p Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Jak się z psami dogaduje, to i z kotami powinna sobie poradzić :kciuki: , za Dziewczynkę! Quote
lothia Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 hop do góry, Swięta juz tuż,tuż, naprawdę nikt nie ma dla mnie kacika? Quote
lothia Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 i hop na górę, czemu nikt Cie nie widzi? Quote
lothia Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 święta tuż, tuż a ja znowu nie bedę miała do kogo się odezwać Quote
lothia Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 może chociaz z Nowym Rokiem ktos da mi nowe zycie, bo na wigilijne pogaduszki nie mam chyba co liczyć? Quote
lothia Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 5 strona to stanowczo za daleko Quote
Recommended Posts