Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I każą sobie za te zboża dużo płacić :(. "stary" Biomill miał po odwodnieniu min.27% jagnięciny,ten "nowy" ma 16%
Co ciekawe na stronie producenta nie ma tego Biomill professional.

Posted

Z informacji jakie mi udzielono,to Biomill Professional ma zstąpić "stary" Biomill.
Okaże sie ile w tym prawdy.Ja całkowicie zrezygnowałem już z Biomilla. Uważam,że się popsuła.
Pojawił sie przeciw utleniacz E310.Pisałem do prudecenta.Teraz sprytnie to zamaskowali.
Zawiera "dozwolone w UE"

Posted

Co prawda nie wiem, skąd czerpiesz informację, ale nie sądzę, żeby wycofali starego Biomilla. U mnie w sklepie, z tego co widzę tego nowego nawet nie ma, a ten stary cały czas jest :) Ja akurat teraz nim nie karmię psa, ale za to koty bezustannie Biomillem Light, który niezmiennie ma ponad 60% mięska :)

Posted

Ja po ośmiu latach karmienia. Przestałem kupować. Kilka razy trafiłem też w "starym" biomillu na inne granulki . A pies miał biegunkę.
Na dociekliwe moje pytania też brak odpowiedzi. Jest tyle dobrych karm i mamy w czym wybierać.
A importer niech je go sam :(

• 2 weeks later...
Posted

Nie prowadzę kampanii przeciw Biomill.Karmiłem nim 8 lat.I co jedynie mi się niepodabało,że zaczęli używać E310.Natomiast ten nowy Biomill miał być od 15 sierpnia 2011. A jak widać to tylko istnieje na stronach rynku wschodniego.Na stronie producenta nic o takim Biomillu nie ma.Czyżby tylko Europa wschodnia miała dostawać Swiss Professional?. A może frank zbyt drogi?
Każdy może sam się domyśleć o co chodzi

• 2 months later...
Posted

FredziaFredzia napisał(a):
I co, karmił ktoś tą karmą i może polecić?
Chodzi mi o Biomilll Junior Sensible.

Karmiłam przez pół roku i byłam bardzo zadowolona :)

• 9 months later...
Posted

Witam chciałabym się dowiedzieć coś więcej o tej karmie,bo widzę że nie ma jej wśród innych wymienionych i zastanawiam się dlaczego?!Proszę napiszcie czy jest to dobra ,warta zainteresowania karma,co o niej wiecie,jak reagują psiaki.Dzięki

• 2 weeks later...
Posted

Jak dla mnie skład ma ok. Ale moim psom nie podchodzi,karmiłam suke w ciąży i szczeniaka juniorem i dostały alergii, za duża ilość białka.. Natomiast szczeniaczki odchowały się super :)

Moim zdaniem trzeba dobrać odpowiednią karmę dla siebie :)