Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostateczny termin zgłoszen 31 marca nie bedzie przedłuzony i opłaty tez do 31 marca bo pozniej drożej.przed wystawa bedziue na naszej stronie godzinowy plan sedziowania.

Posted

A jaki jest termin zgłoszeń na Klubową Psów do Towarzystwa ?
Na stronie opolskiego oddziału jest napisane,że można zgłaszać do 31.03.,a na str.zarządu,że do 20.03. Który termin jest właściwy ?

Posted

pentu napisał(a):
Ostateczny termin zgłoszen 31 marca nie bedzie przedłuzony i opłaty tez do 31 marca bo pozniej drożej.przed wystawa bedziue na naszej stronie godzinowy plan sedziowania.

A jeśli ja chcę zapłacić w czwartek (30 marca) a potwierdzenie wyślę później (5 kwietnia jestem dopiero w pracy i mogę wysłać fax), to będzie ok?

Posted

Liczy sie data do 31 marca my dostajemy zestawienia z konta i wiemy kiedy były wysłane pieniadze.Wiec mozecie wpłacac ale dowod wpłaty wezcie ze soba bo jezeli w potwierdzeniu nie bedzie napisane ze jest zaplacopne to bedziemy w sekretariacie wyjasniac.

Posted

Witajcie :lol:

Ja chce zgłosić Nugata, ale nie wiem czy znajde transport
Czy mial by ktoś miejsce w autku dla jednej osoby i psa < znośnych gabarytów>z Krakowa dokąłdamy sie do Paliwka :cool3: :cool3:

Posted

My już zgłoszone i opłacone :multi:. Dopiero dzisiaj się zdecydowałam, że zgłosaę też do Opola bo zgłosiłam już jakiś czas temu di Łodzi... Ale co mi szkodzi jechać tu i tu;)

Posted

zmiana Sedziego Zamiast Pana Korozsa Nowofunlandy I Rottweilery Bedzie Sedziowala Pani Rogowska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Wiecie może czy na Opole będzie katalog przedwystawowy?

Przepraszam za być może głupie pytanie ale ja nowicjuszka - pierwszy raz wystawiałam w Katowicach.

Posted

flashka-g napisał(a):
Bedzie tylko nieoficjalny spis wystawców z nr zeby wiadomo bylo czy danego psa przyjeli. I przed sama wystawa bedzie plan sędziowania podany.

no i bardzo dobrze :) tyle wystarczy !!:loveu:

Posted

Elitesse napisał(a):
no i bardzo dobrze :) tyle wystarczy !!:loveu:

Jasne, że wystarczy. Zreknę sobie do poprzednich katalogów i będę wiedziała jakiego psa dany wystawca może wystawiać;)