agabass Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Hej czy ktoś z was szuka transportu do Opola mogę zabrać dwie osoby z psami, mamy kangura więc jedna klatka do tyłu napewno wejdzie, jeden psiak mógłby być na tylnim siedzeniu, a Dabliś z przodu na kolanach. Chyba, że ktoś ma wolne miejsce dla mnie i Dablika u siebie w samochodzie. Wystawiamy się w niedziele. Czy są jacyś chętni?:cool3: Pozdrawiam Quote
agabass Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Elitesse napisał(a):a skad jedziesz ? hahah nie napisałam gapa :lol: z Warszawy Quote
Savannah Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 agabass napisał(a):hahah nie napisałam gapa :lol: z Warszawy Agabass dojedz do Poznania, to bedziesz miec transport:evil_lol::evil_lol:;) Quote
agabass Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Savannah napisał(a):Agabass dojedz do Poznania, to bedziesz miec transport:evil_lol::evil_lol:;) hahahaha bardzo śmieszne zobaczymy może ktoś się znajdzie, kto będzie chciał ze mna jechać, albo mnie przygarnie, choć ja wolałabym kogoś przygarnąć ;) Quote
Asta Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ja prawdopodobnie pojadę do Opola pociagiem z sis Quote
Iwa-R Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Savannah napisał(a):Agabass dojedz do Poznania, to bedziesz miec transport:evil_lol::evil_lol:;) O ile sobie dobrze przypominam, to ze mną się na to umawiałaś :cool3: Quote
Asta Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Czy może ktos z Was ma doświadczenie z p.Andras Korozs? I czy zna sie na astach Quote
Asta Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Mam pytanie... Czy ktoś z Was mógłby pożyczyć mojej kolezance psa na Junior Handling w sobotę i niedziele? Musze podkreslic ze bardzo dobrze obchodzi sie z psami:cool3: Quote
agabass Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Asta napisał(a):Mam pytanie... Czy ktoś z Was mógłby pożyczyć mojej kolezance psa na Junior Handling w sobotę i niedziele? Musze podkreslic ze bardzo dobrze obchodzi sie z psami:cool3: Mogę poprosić Dablika, aby z twoją koleżanką wystartował, ale tylko w niedzielę, bo w sobotę nas nie ma. I musiałaby z nim poćwiczyć, bo chłopak miewa czasem humory. Dziewczyny do Poznania nie dojadę ale dzieki za propozycje. Mam jeszcze jedno miejsce w samochodzie jak ktoś chce jechać w niedziele. Jak narazie jedziemy My + Dabliś i Pani Ala z chihuahu-kami. Trasa Warszawa-Opole, Opole -Warszawa Pozdrawiam Quote
Nor(a) Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Asta napisał(a):Mam pytanie... Czy ktoś z Was mógłby pożyczyć mojej kolezance psa na Junior Handling w sobotę i niedziele? Musze podkreslic ze bardzo dobrze obchodzi sie z psami:cool3: hmm..a o której się to odbywa?..:cool1: Quote
Asta Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 zazwyczaj zaczyna sie o 12, ale jezeli pies bedzie dluzej na ringu, to idzie sie do organizatora konkursu i przeklada konkurs na troszke pozniej;) Quote
olcha Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 agabass napisał(a):Mogę poprosić Dablika, aby z twoją koleżanką wystartował, ale tylko w niedzielę, bo w sobotę nas nie ma. I musiałaby z nim poćwiczyć, bo chłopak miewa czasem humory. Dziewczyny do Poznania nie dojadę ale dzieki za propozycje. Mam jeszcze jedno miejsce w samochodzie jak ktoś chce jechać w niedziele. Jak narazie jedziemy My + Dabliś i Pani Ala z chihuahu-kami. Trasa Warszawa-Opole, Opole -Warszawa Pozdrawiam Ja tak troszku poza tematem...z jakimi cziłkami :cool3: ?? Quote
Gośka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ja jadę do Opola przez Kielce, więc jeśli ktoś byłby chętny dosiąść się to mam miejsce. Jadę w sobotę wracam w niedzielę. Quote
agabass Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 olcha napisał(a):Ja tak troszku poza tematem...z jakimi cziłkami :cool3: ?? WIESZ TAK NAPRAWDE TO SAMA NIE WIEM Z JAKIMI NAPEWNO PRZYJEŻDŻAJA Z ROSJI I TYLE WIEM Quote
olcha Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 agabass napisał(a):WIESZ TAK NAPRAWDE TO SAMA NIE WIEM Z JAKIMI NAPEWNO PRZYJEŻDŻAJA Z ROSJI I TYLE WIEM :modla::modla::modla: błagam o zdjęcia!!!!! Quote
york-studio Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Jadę na wystawę do Opola. Posiadam 2 wolne miejsca. Wyjazd ze Szczecina. gg:7476510 Quote
agabass Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 olcha napisał(a)::modla::modla::modla: błagam o zdjęcia!!!!! nie błagaj bo ja ich nie mam i tak jak napisałam nic o nich nie wiem Quote
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nieeeee ja błagam już z Opola lub nawet z samochodu :cool3: Quote
agabass Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 olcha napisał(a):Nieeeee ja błagam już z Opola lub nawet z samochodu :cool3: dobra postaram się ;) hahaha Quote
Musiałek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No to ja już dzis wysłaąłm zgłoszenie - bedziemy w sobotę :lol: Quote
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 A ja musze jeszcze z si pogadac w sprawie pociagu Quote
Gracjana Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Czy moze ktos z wawy ma jeszcze w samochodzie miejsce dla mnie i malego owczarka shetlandzkiego?? Quote
york-studio Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Witam. My też sie wybieramy na wystawę z 2 silkami:multi: . Mamy 2 wole miejsca, jedziemy ze Szczecina...możliwy nocleg w stronę powrotna ale to do uzgodnienia. Quote
Recommended Posts